I LOVE U CONTEST


Cik tom nak join “I love U” contest oleh ash sayang.. ash ni salah seorang blogger yang cik tom sayang..dah lama cik tom tak dapat buka blog dia sebelum ni sebab guna internet explorer.. skang dah upload google chrome dalam lappy cik tom..yeay boleh jejak kasih kembali ๐Ÿ™‚

Cik tom nak pertaruhkan gambar cik tom dengan kawan kesayangan cik tom iaitu yanie~Yanie ni kawan cik tom dari sekolah rendah hinggalah sekarang..sayang sangat2 kat kawan cik tom sorang ni.. i lebiu dear!

*
*
*
*
*


Ni gambar dah lama..raya tahun 2008..gambar baru berdua takde pulak..huhu..

Cik tom tag;

Jayne sweety

Tarikh tutup : 3o SeptEmber 2010

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

24 thoughts on “I LOVE U CONTEST

  • September 29, 2010 at 2:38 pm
    Permalink

    Ada tak contest i lap u? best ni main lap2.. ahakz..

    Reply
  • September 29, 2010 at 2:51 pm
    Permalink

    cik tom..akak pun upload google chrome ni..baru je lagi..
    tapi nape sejak pakai,tulisan tak boleh letak kaler dah..?
    heran la..
    tak best tak boleh letak kaler2..
    pucat je..

    Reply
  • September 29, 2010 at 3:00 pm
    Permalink

    good luck cik tom

    Reply
  • September 29, 2010 at 3:01 pm
    Permalink

    good luck cik tom

    Reply
  • September 29, 2010 at 3:01 pm
    Permalink

    good luck cik tom

    Reply
  • September 29, 2010 at 4:19 pm
    Permalink

    yatie pun baru tukar ke google chrme sejak malware mlanda. hehe..

    gd luck yunk,

    Reply
  • September 29, 2010 at 6:57 pm
    Permalink

    hehehehehehe.. cik tom, ekekee

    Reply
  • September 30, 2010 at 12:33 am
    Permalink

    nak cuba gak kot ada rezeki

    Reply
  • September 30, 2010 at 2:17 am
    Permalink

    haikkk, org pon kena? hahaha. ok lah. saya akan pertaruhkan. tp cam da smpai tarikh tutup je. bole ke? hehe

    Reply
  • September 30, 2010 at 3:47 am
    Permalink

    bnyknya contest ciktom..

    Reply
  • September 30, 2010 at 4:28 am
    Permalink

    good luck!!!!

    Reply
  • September 30, 2010 at 7:06 am
    Permalink

    ngaaaa.. tak sempat nak buat ni.. huhuhhu… =P

    Reply
  • September 30, 2010 at 10:45 am
    Permalink

    dah tau cik tom yg mana satu! agagaga =P

    laa..tarikh tutup ari neh.. bleh masuk lg ke? bru bleh on9 neh.. huuu~

    Reply
  • September 30, 2010 at 10:48 am
    Permalink

    @aretikz: buat la sendiri contest i lap u..konpem cik tom join..hihi

    Reply
  • September 30, 2010 at 10:49 am
    Permalink

    @diana: la tak sangka akak pun kena camtu gak..tue la pasal cik tom kalo edit nak kaler guna i.e..bila bw guna google…hehe

    Reply
  • September 30, 2010 at 10:50 am
    Permalink

    @sop: tenkiu2 ๐Ÿ™‚

    Reply
  • September 30, 2010 at 10:51 am
    Permalink

    @pinky:a'ah chrome detect malware..yg lain tak detect..huhu..thanks ๐Ÿ™‚

    Reply
  • September 30, 2010 at 10:52 am
    Permalink

    @padin: ko pesal gelak sakan??tak betul ker??

    Reply
  • September 30, 2010 at 10:52 am
    Permalink

    @brutalsolo:cepat2 join..still ada masa sebelum kul 12 malam ni..n good luck!!

    Reply
  • September 30, 2010 at 10:53 am
    Permalink

    @poyaty: arini last yunk..jom la join..

    Reply
  • September 30, 2010 at 10:54 am
    Permalink

    @seepot: berminta??jom la join..hehe

    Reply
  • September 30, 2010 at 10:55 am
    Permalink

    @sofia:tengs dear..jom la join sekali ๐Ÿ™‚

    Reply
  • September 30, 2010 at 10:56 am
    Permalink

    @jayne: sempat lagi la yunk..jom2 dah kena tag..tapi kalo xmo join xpe..tak paksa..hehe

    Reply
  • September 30, 2010 at 10:57 am
    Permalink

    @nad: yang mana 1 kah diriku??miahaha~

    jom la join yunk..sempat lagi…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE