Ikhtiar- Doa Hilangkan Jerawat

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…. Korang lagi suka ikhtiar dalam cara hilangkan jerawat ni guna teknik moden atau tradisional?? Bagi yang suka cara tradisinonal, korang dah try ke tips hilangkan jerawat guna madu & cinnamon??  ubati jerawat dan parut jerawat dengan ubat gamat haji din yang cik tom buang plastik gambar muka haji din tue?? hehe…

Kalau yang tak percaya sangat cara tradisional ni, mungkin korang boleh ikhtiarkan dapat khidmat nasihat dari Dr. Haseenah iaitu Doktor pakar mengenai masalah kulit, jerawat dan jeragat. Doktor yang bagi tips berdasarkan fakta dan sains insyaAllah lagi menyakinkan.

Tapi dalam banyak jenis ikhtiar yang kita lakukan untuk berusaha ke arah menyembuhkan masalah jerawat pada muka dan badan ni… jangan dilupakan untuk berikhtiar dengan cara berdoa pada Allah bagi kita yang beragama Islam.

Ikhtiar- Doa Hilangkan Jerawat
Ikhtiar- Doa Hilangkan Jerawat.

Berdoa agar masalah jerawat ini dapat disembuhkan. Selain dari doa di atas, cik tom suggest untuk baca doa seribu dinar (dari ayat 2-3 surah at-talaq) dengan niatkan dalam hati semoga dipermudahkan segala urusan dalam menyembuhkan jerawat.

Doa Seribu Dinar
Doa Seribu Dinar

Apa-apa pun masalah menimpa diri, jangan lupa cuba ikhtiarkan dulu. Barulah jalan terakhir bertawakal padaNYA.

Sumber: serupomulo & tips jerawat

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

38 thoughts on “Ikhtiar- Doa Hilangkan Jerawat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE