Indahnya Hidup Penuh Dengan Warna Warni Pelangi ;)

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia….


Oleh kerana entry sebelum ni, cik tom buat agak berat temanya. Buat korang berfikir dan beri banyak pendapat pulak. Kali ini cik tom nak tukar entry just layan gambar untuk korang cuci mata. Dari duk membaca je bosan jugak kan. So, sebagai ucapan terima kasih atas segala komen-komen menarik dan bernas korang di entry cik tom (InsyaAllah cik tom akan usaha balas kujungan nanti ye). Jom cuci mata tengok gambar-gambar cantik yang berwarna warni ni. Layaaannn~


p/s: Still waiting for my colourful rainbow πŸ˜‰


credit pic: weheartit~

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

55 thoughts on “Indahnya Hidup Penuh Dengan Warna Warni Pelangi ;)

  • November 2, 2010 at 2:15 am
    Permalink

    wow…
    thanx ciktom!!
    lepas tgk pic2 ni..
    mata sy da bersih..otak sy da ringan…kurang raseye nak beri pendapat.
    dan…tak bosan!! =p

    colourful!!

    Reply
  • November 2, 2010 at 2:18 am
    Permalink

    comelnye… mcm cik tom

    agaga ;D

    Reply
  • November 2, 2010 at 2:20 am
    Permalink

    cerah mata akak tgk warna2 pelangi nih…hehe..tq

    Reply
  • November 2, 2010 at 2:21 am
    Permalink

    cantek sungguh….kalerful….!! hihii

    Reply
  • November 2, 2010 at 2:24 am
    Permalink

    Argh.. Tension tgk colorful candy tu. Nak! Nak! Huhuk. Castle tu comel! Nanti nak beli rumah cat kale puprle + pink jugak lah ;Pp

    Me pun tgh waiting for my rainbow πŸ˜‰

    Reply
  • November 2, 2010 at 2:31 am
    Permalink

    a'ah…rainbow betool2 xde..
    hehe..ade gak ea mushroom colourfl cam2?..hehe..suke!

    Reply
  • November 2, 2010 at 2:42 am
    Permalink

    suke la cendawan tu..
    klau goreng mesti sedap..
    huahuahua….

    Reply
  • November 2, 2010 at 3:18 am
    Permalink

    aibaks nak gule2 pelangi leh? hehe

    Reply
  • November 2, 2010 at 3:25 am
    Permalink

    cik tom syg..cantiknta gamabr2 suma 2…hidup nie kena warna warni baru bes kan..hehe

    Reply
  • November 2, 2010 at 3:36 am
    Permalink

    p/s: Still waiting for my colourful rainbow πŸ˜‰

    siapekah or apekah??:P

    Reply
  • November 2, 2010 at 3:37 am
    Permalink

    memang layan la cik tom….cantik!

    Reply
  • November 2, 2010 at 3:53 am
    Permalink

    cantik2 belaka loooo hehehee

    Reply
  • November 2, 2010 at 3:53 am
    Permalink

    cantik2 belaka loooo hehehee

    Reply
  • November 2, 2010 at 4:14 am
    Permalink

    gambar 2nd tu wat kecur liur:p
    pic 6 plak macam castle kat disneyland paris saja..hehe..rindu paris la plak..

    Reply
  • November 2, 2010 at 4:28 am
    Permalink

    saya suka gambar nombor dua tuh, kitorang panggil gula 'nyet-nyet' sebab dia kenyal.

    Reply
  • November 2, 2010 at 4:34 am
    Permalink

    menunggu dn terus menunggu….

    Reply
  • November 2, 2010 at 4:35 am
    Permalink

    warna dia buat mood jadi ceria~

    Reply
  • November 2, 2010 at 4:39 am
    Permalink

    belalang cuma nmpk gambar first je.yg lain x dah refresh bnyk kali pun x kuar…

    pic tue x suka belalang kot?

    hee

    Reply
  • November 2, 2010 at 5:22 am
    Permalink

    cik tom..
    sy mmg suka pelangi.. cantik kan..
    suka lah cendawan tu.. mcm nk makan ja.. haha!! πŸ˜€

    Reply
  • November 2, 2010 at 7:02 am
    Permalink

    Wow colourful..I like it!

    Reply
  • November 2, 2010 at 7:26 am
    Permalink

    warna warna kehidupan… huhu. bersyukur kita masih dapat melihat keindahan warna.

    Reply
  • November 2, 2010 at 7:48 am
    Permalink

    bestnya cuci mata tgk warna warni, terapi sekejap…hihi

    Reply
  • November 2, 2010 at 8:40 am
    Permalink

    waa… cantiknyer!! terasa indah belaka..

    Reply
  • November 2, 2010 at 8:48 am
    Permalink

    Huhu..cik tom kenal miss rainbow? tanya die kalau nk tips rain2 ni.hehe.;p

    Reply
  • November 2, 2010 at 9:05 am
    Permalink

    cik tom, akak suka warna pelangi, kale2, sebab tu blog akak pun warna pelangi..hehe

    Reply
  • November 2, 2010 at 9:23 am
    Permalink

    Wah lawa la suma gmbr;))

    Reply
  • November 2, 2010 at 9:40 am
    Permalink

    suzie suke warna warni.hihi

    Reply
  • November 2, 2010 at 10:10 am
    Permalink

    laskar pelangi
    tak kan terikat waktu
    bebaskan mimpimu di angkasa
    warnai bintang di jiwa..

    eh? ternyanyi pula.. ahakz..

    Reply
  • November 2, 2010 at 10:18 am
    Permalink

    warna warni itu buat dunia lebih bererti.

    Reply
  • November 2, 2010 at 10:32 am
    Permalink

    blog keen xtersenarai ke dlm gmbr ni?? kalerful pe.. hik3~ *ngada2!!* ^_^

    Reply
  • November 2, 2010 at 10:35 am
    Permalink

    Dik Tom, hidup kita memang penuh warna…dan warna warna hidup,sebenarnya kita yang menentukannya,warna ceria,warna suram,kita yang mencorakkannya,selebihnya adalah ketentuan Allah…semoga Dik Tom sayang akan beroleh warna warna yang ceria dalam hidup…m always pray for ur cheerful colours of life..

    Reply
  • November 2, 2010 at 11:08 am
    Permalink

    betul 2..
    macam blog sy !
    wrne warni ! !
    hee~

    Reply
  • November 2, 2010 at 11:28 am
    Permalink

    suke!!!suke tgk wane wani =)

    Reply
  • November 2, 2010 at 2:41 pm
    Permalink

    wooooooow sungguh comel!;D

    Reply
  • November 2, 2010 at 7:05 pm
    Permalink

    hidup penuh suka duka.
    sedihnyaaaaaaaaaaaa

    Reply
  • November 2, 2010 at 10:26 pm
    Permalink

    suka makan padle pop

    Reply
  • November 3, 2010 at 2:36 am
    Permalink

    comelnye warne warni..qaseh loike…hehe

    Reply
  • November 3, 2010 at 3:17 am
    Permalink

    keep waiting okeh!

    *Hope ur rainbow will come early.. πŸ˜‰

    Reply
  • November 3, 2010 at 3:50 am
    Permalink

    yupp,warne la hidup kite seindah n seceria warne pelangi..hehe..

    *InsyaAllah,cik tom msti jumpe pnye la kaler plangi ciktom yg plbagai tu..hehe~

    Reply
  • November 4, 2010 at 7:54 am
    Permalink

    @iamnerves: hahaha…bosan ker asyik entry berpikir je ek..hihi πŸ˜‰

    Reply
  • November 4, 2010 at 8:11 am
    Permalink

    @FyZa: betul..warna warni dlm hidup tue la buat hidup jd best!

    Reply
  • November 4, 2010 at 8:29 am
    Permalink

    @Amni: layan jangan tak layan…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE