Review Ingenuity ConvertMe Swing Townsend

Review Ingenuity ConvertMe Swing Townsend | Assalamualaikum dan salam sayang.. Hari ni ciktom nak review gadget baru indera iaitu Ingenuity ConvertMe Swing Townsend.

Memang mudah dan praktikal sangat baby swing Ingenuity ni.

Seronok ciktom tidurkan indera guna Ingenuity ConvertMe Swing Townsend dari @mylovelybaby2u ni.

Review Ingenuity ConvertMe Swing Townsend

Review Ingenuity ConvertMe Swing Townsend

Apa yang ciktom suka dengan Ingenuity ConvertMe Swing Townsend ialah;

🌹Kelajuan buaian ada 5 speed. Yang speed 1 slow sesuai dari newborn.
🌹Auto swing pun boleh set 3 timer.
🌹Ada 8 lagu dan boleh set level lagu tu nak perlahan ke kuat
🌹Portable, senang nak lipat dan bawak balik kampung
🌹Fabrik kain pun lembut
🌹Pakai bateri tapi tak payah risau tau.. save sangat even guna bateri sbb teknologi hybridive..bateri tahan 3 kali ganda dari biasa..tak perlu cas2..

Lagi best, swing boleh tukar kepada fungsi vibrating seat.

Letak dalam ni terbuai2 sampai tertidur indera. Ciktom pun hati tenang nak pergi buat kerja kemas rumah atau memasak.

Korang yang berminat boleh buat pembelian seller Mylovelybaby2u di Lazada, Shopee atau directly ke website >> https://www.mylovelybaby.com.my/https://www.mylovelybaby.com.my/

Video indera terbuai sampai lena dalam Ingenuity ConvertMe Swing Townsend.

View this post on Instagram

Seronok sangat tidurkan indera guna Ingenuity ConvertMe Swing Townsend dari @mylovelybaby2u ni. 🌹Kelajuan buaian ada 5 speed. Yg speed 1 slow sesuai dari newborn. 🌹Auto swing pun blh set 3 timer. 🌹Ada 8 lagu dan boleh set level lagu tu nak perlahan ke kuat 🌹Portable, senang nak lipat dan bawak balik kampung 🌹Fabrik kain pun lembuttt 🌹Pakai bateri tapiii tak payah risau tau.. save sgt even guna bateri sbb teknologi hybridive..bateri tahan 3x ganda dari biasa..xperlu cas2.. Lagi best, swing boleh tukar kepada fungsi vibrating seat. Letak dalam ni terbuai2 sampai tidur indera. Boleh buat pembelian di Lazada, Shopee atau directly ke website #mylovelybaby2u #ciktomreview #parentingblogger #lifestyleblogger #mommyblogger #ingenuity #babyswing

A post shared by Ciktom (@ciktom_fatihahrushdi) on

#ciktomreview #parentingblogger #lifestyleblogger #mommyblogger #ingenuity #babyswing

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

2 thoughts on “Review Ingenuity ConvertMe Swing Townsend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.