Ini Mungkin Tinta Terakhirku

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia…

Mesti ramai yang blogwalking dan dengar berita kematian mama kembar-aishah pada 22/11/2010. Walaupun cik tom tak pernah berkesempatan untuk mengenali arwah. Marilah sama-sama kita sedekahkan al-fatihah kepada arwah. Doakanlah juga arwah ditempatkan dikalangan wanita yang solehah. amin…

Ajal dan maut ni tak mengira masa, usia dan ketika. So, cik tom pun nak ambil kesempatan untuk meminta maaf kepada semua rakan-rakan blogger. Mana ada yang terasa hati pada entry, komen yang agak pedas dari cik tom atau sebagainya. Maaf ye korang. Segala kekhilafan tue datang dari diri cik tom sendiri.

Cik tom maybe takkan online bermula pada hari ini kerana cik tom berangkat pergi ke shah alam untuk konvokesyen cik tom. Cik tom konvo pada 1/12/2010 sesi petang di UiTM Shah Alam. Ada sesiapa konvo pada hari sama dengan cik tom?? Tegur2 la kalau nampak cik tom ye. Kenapa pergi awal?? Cik tom nak attend majlis kahwin sepupu cik tom.

26/11/2010-bertolak ke selangor

27/11/2010-majlis perkahwinan sepupu cik tom

28/11/2010-abang cakap nak pergi ikea

29/11/2010-ambil jubah konvo

30/11/2010-jumpa kawan

1/12/2010-hari konvo cik tom.

Sepanjang seminggu ni maybe cik tom tak dapat online. Cik tom tinggal broadband pada adik kat rumah (tak dapat ikut sebab praktikal). Tapi cik tom dah siapkan entry autopublish sepanjang seminggu ni. Kalau sudi jenguk2 la blog cik tom ni. Doakanlah perjalanan cik tom selamat pergi dan pulang. Sekiranya ini tinta terakhir cik tom. Ingatlah daku dalam doamu.

p/s: entry autopublish. sekarang cik tom dalam kereta.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

39 thoughts on “Ini Mungkin Tinta Terakhirku

  • November 26, 2010 at 4:05 am
    Permalink

    Tom..ellen dah baca note Tom kat YM offline ellen..sori ellen pn tak sempat nak balas..nanti ellen call ya…selamat berkonvo dear…Tahniah dari Ellen ya..

    Take care..Ellen doakan Tom selamat pergi dan selamat pulang ke rumah juga…

    Reply
  • November 26, 2010 at 4:13 am
    Permalink

    hehe byknye event cik tom..

    anyway, congratz k sebab akan konvo 😀

    Reply
  • November 26, 2010 at 4:14 am
    Permalink

    Semoga semalat pergi dan pulang ye cik tom.
    semacam jer tulisan tu..jgn le gitu

    kalau lalu klia..bagitau kak ati ye..nk sgt jumpa cik tom pulak

    Reply
  • November 26, 2010 at 4:14 am
    Permalink

    slmt berkonvo cik tom!! 🙂

    Reply
  • November 26, 2010 at 4:18 am
    Permalink

    tajuk saspen..
    heheh..
    selamat berjalan2 cik tom..

    Reply
  • November 26, 2010 at 4:25 am
    Permalink

    ala…my SIL pom konvo gak pada 28hb..akak xle ikut sb hubby ade keje kat perak..tidak bole kita gathering lgi ek…

    semoga perjalanan pegi balik dan majlis konvo ciktom…berjalan lancar..

    Reply
  • November 26, 2010 at 4:27 am
    Permalink

    cik tom ni..wat suspen je..ingtkn ape td

    Reply
  • November 26, 2010 at 4:30 am
    Permalink

    al fatihah

    Reply
  • November 26, 2010 at 4:30 am
    Permalink

    sob sob.. sedey~~~ sy pon konvo gak.. 5/12.. kuikui cik tom uitm shah alam eh?

    Reply
  • November 26, 2010 at 4:56 am
    Permalink

    owh, patutla xnmpk ciktom kt mana2 🙂

    sudah mau konvo dh adek akak neh… tahniah yea….

    Reply
  • November 26, 2010 at 5:03 am
    Permalink

    salam
    Selamat buat ciktom ye,nnt sis jenguk2 rumah cik tom ni.

    Reply
  • November 26, 2010 at 5:18 am
    Permalink

    wah..cik tom nak konvo da?? tahniah tahniah…;) dkt je uitm dgn umh ktee…hehe

    btw, amek kos pe?

    Reply
  • November 26, 2010 at 5:50 am
    Permalink

    waaa mesti nnti rindu cik tom -.-

    Reply
  • November 26, 2010 at 6:10 am
    Permalink

    hohoo..mr lebah pon konvo 1hb jugak.. cik tom fac mane ni?

    Reply
  • November 26, 2010 at 6:15 am
    Permalink

    bye2 cikTom.and tc
    ~_^

    Reply
  • November 26, 2010 at 6:26 am
    Permalink

    Assalamualaikum cik tom!Tahniah!Lain kali konvolah lagi…(sambung belajar)

    Reply
  • November 26, 2010 at 6:34 am
    Permalink

    TAHNIAH…CiK ToM…
    SEMOGA SELAMAT SEPANJANG PERJALAN PERGI DAN BALIK

    Reply
  • November 26, 2010 at 6:39 am
    Permalink

    Have a nice trip Cik Tom and congrats for your konvo 🙂

    Reply
  • November 26, 2010 at 7:28 am
    Permalink

    wak… Cik tom… gayah nk ikot2…
    xpelah.. gayah tunggu cik tom balik ya..ley kita beramah mesra lagi..huhu

    Reply
  • November 26, 2010 at 8:10 am
    Permalink

    salam..cik tom pdat gitu jadualnyer yer..apa pun take care yer

    Reply
  • November 26, 2010 at 8:11 am
    Permalink

    cograts dear. hope semua bjalan lancar..

    Reply
  • November 26, 2010 at 8:21 am
    Permalink

    best nya nak convo dah..nanti ambil gambar banyak2 eh cik tom 🙂

    Reply
  • November 26, 2010 at 9:55 am
    Permalink

    Bestnya dh nk konvo…

    Reply
  • November 26, 2010 at 10:06 am
    Permalink

    sy pun tau ada baca gak pasal kematian arwah…
    alfatihah…

    Tahniah utk cik tom sempena konvo..

    Reply
  • November 26, 2010 at 10:31 am
    Permalink

    selamat berkonvo ye sis 🙂

    Reply
  • November 26, 2010 at 11:14 am
    Permalink

    cik tom~ semoga slmt pergi dan blek yep.. ^_^
    congratulations on ur graduation!! ^_^

    Reply
  • November 26, 2010 at 12:39 pm
    Permalink

    ciktom sayunk… hati2..

    Reply
  • November 26, 2010 at 12:46 pm
    Permalink

    yeay!!! cik tom nak konvo da…hehehehe..nice2…
    samelah kite uitm shah alam…hehehehe
    selamat berkonvo kawan 😀

    Reply
  • November 26, 2010 at 5:15 pm
    Permalink

    Tahniah cik tom !! enjoy ur hp day laling 🙂

    Reply
  • November 26, 2010 at 6:59 pm
    Permalink

    tahniah cik tom. just nak gitau jz dah vote cik tom utk blog pilihan. 🙂

    Reply
  • November 26, 2010 at 11:36 pm
    Permalink

    salam… mama kembar meninggal? terkejut! sebb ape? nana tengok blog die sempat lagi tinggal komen terakhir 22.11 hari tu.. betol ke ? memg terkejut.. sebb baru jer mama aishah jadi follower nana.. baru je nak kenal.. semuga rohnya ditempatkan dikalangan yang beriman.. Amen…

    Reply
  • November 27, 2010 at 1:16 pm
    Permalink

    semoga cik tom selamat pergi dan selamat kembali. selamat berkonvo cik tom. tahniah yaa. miza tumpang gembira 🙂

    Reply
  • November 27, 2010 at 1:55 pm
    Permalink

    ooo sebab ini ke? ingatkan ape tadi.. hehe, hati2 dalam perjalanan ye? 🙂

    Reply
  • November 27, 2010 at 3:30 pm
    Permalink

    rajin cik tom wat auto2 nih hehe..
    cik tom slmt berjalan2 hee

    Reply
  • November 28, 2010 at 4:16 am
    Permalink

    selamat berkonvo cik tom…

    tahniah tahniahhh

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE