Jangan Melabur Emas dan Perak Sebelum…

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Jangan melabur emas dan perak sebelum… cukup ilmu didada. Pelaburan emas dan perak bukannya pelaburan yang memerlukan modal yang kecil.

Kita ambil contoh mudah harga emas di kedai emas sekarang untuk produk barang kemas kualiti 916 secara puratanya adalah melebihi RM 160 per gram.

Ini nasihat ikhlas saya Jangan Melabur Emas dan Perak Sebelum…

Sebelum bermula walau dengan 1 gram emas atau 1 OZ perak. Lengkapkanlah diri anda dengan ilmu pelaburan emas dan perak yang kukuh dalam pelaburan ini dahulu.

Sumber panduan yang betul-betul berkualiti amat terhad dan jarang dibongkar dengan terbuka.

Apa pendapat bebas yang lain berkenaan isu diatas termasuk pandangan dari taukey besar emas sendiri Encik Sabri dari Emaskini

Kenapa tidak banyak panduan pelaburan emas dan perak dibongkar?

Ramai yang simpan untuk diri sendiri semestinya dan disembunyikan untuk faedah sendiri. Nak kaya sorang-sorang. Tapi sifat sebegitu tak sepatutnya ada pada diri. Kita patut sesama membantu semasa rakyat Malaysia dan terutamanya umat Islam. Kini e-book paling lengkap dibongkar dengan pakej yang amat berbaloi dan berkualiti demi membantu lebih ramai rakan pelabur emas dan perak.

Siapa yang patut MEMILIKI panduan pelaburan emas ini?

1. Langkah pertama anda di dalam pelaburan emas akan menjadi lebih mudah dengan membaca e-book; Panduan Analisis Teknikal Emas dan Perak versi PREMIUM ini yang dapat membantu anda dalam mempraktikkan segala ilmu pelaburan emas dan perak dalam e-book ini

2. Pelabur kecil-kecilan yang berhasrat untuk pergi lebih jauh dalam pelaburan emas dan perak

3. Adakah anda pelabur emas dan perak FIZIKAL ?

4. Sudah membuat pembelian emas dan perak atau memiliki aset emas dan perak melebihi nilai rm1000 dan memang berhasrat menambah pegangan asset ini.

5. Ingin mendapatkan best timing dan best deal dalam pembelian.

6. Pelabur kecil-kecilan yang berhasrat untuk pergi lebih jauh dalam pelaburan emas dan perak

7. Adakah anda peniaga emas dan perak FIZIKAL?

8. Adakah anda mahu memaksimakan untung perniagaan dan meminimakan risiko yang ada.

Jika jawapan YA…e-book ini SUDAH SEMESTINYA untuk anda!!
Klik banner dibawah untuk memilikinya!!

atau

klik untuk info lanjut >> http://bit.ly/Iszzg4 <<

Selamat menimba ilmu emas sebanyak yang mungkin.
Usaha tangga kejayaan.
Tapi usaha tanpa ilmu bak orang buta tanpa tongkatnya.

p/s: ebook adalah produk digital yang boleh di muat turun serta -merta dan dibaca terus dari laptop, komputer, notebook.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

7 thoughts on “Jangan Melabur Emas dan Perak Sebelum…

  • May 6, 2012 at 6:41 pm
    Permalink

    Salam CikTom.
    Di tempat kerja saya ada seseorang yang bergiat aktif menarik rakan2 join pelaburan emas. Saya mula terfikir apakah ada muslihat. Sebab sedangkan seperti apa yang CikTom cakap ramai yang masih kurang ilmu di dada dalam pelaburan ni.

    TQ bagi idea dan cara di atas 🙂

    Reply
  • May 7, 2012 at 8:59 am
    Permalink

    Balik kampung gali emas pun bagus gak nih…hehehe

    Reply
    • May 8, 2012 at 12:47 pm
      Permalink

      Itu hari kat kg melayu majidi ada jumpa emas habis orang kg mengamok pasal rosak halaman dan jalan hahaha

      Reply
  • May 7, 2012 at 1:46 pm
    Permalink

    Pelaburan emas adalah simpanan jangka masa panjang dan antara usahawan menasihati supaya berniaga.

    Reply
  • May 8, 2012 at 3:18 pm
    Permalink

    Masih tak ada peluang nak melabur
    Asyik dok urus bayar hutang je
    Hutang wajib dibayar

    Reply
  • May 14, 2012 at 2:43 pm
    Permalink

    Terima kasih cik tom utk entri ni.

    Nampaknya, mmg pelaburan emas makin menjadi bualan sekarang ni. Cuma yg ralatnya, ramai yg mengikut tanpa ada ilmu.

    Cik tom dah tunjuk jalan dah tuh…hehehe

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE