Jom Beli Buku Murah Secara Online di Bookcafe

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia… Apa khabar? Harapnya semua sihat walafiat dan berbahagia disamping keluarga tersayang. Hari ini cik tom nak meluangkan masa untuk review satu kedai buku online yang menjual koleksi buku melayu dari pelbagai penerbit. Yang paling best banyak promosi harga dan hadiah misteri disediakan kepada pembeli.

Kedai Buku Online BOOKCAFE
Kedai Buku Online BOOKCAFE

Kenapa la cik tom terlambat tahu ada kedai buku online best macam ni. Sebab cik tom ni memang suka sangat baca buku. Tabiat buruk cik tom buku lama tak habis baca lagi dah mula sibuk nak beli buku baru. hehe.. Cik tom dah buka website BOOKCAFE ni memang rambang mata dengan tawaran harga murah giler dan paling seronok dari pelbagai penerbitan macam PTS, Alaf 21, Dubook, Lejen, Fixi dan lagi 200 syarikat penerbitan.

Siapakah sebenarnya pemilik kedai buku online Bookcafe?

Sebenarnya Bookcafe sudah mula beroperasi semenjak dari tahun 2007 lagi. Wah memang sebuah syarikat yang sudah lama bertapak dan boleh dipercayai. Bookcafe.com.my ini dimiliki oleh PTS Bookcafe Sdn Bhd (924422-P) dan merupakan anak syarikat PTS Media Group Sdn Bhd © 2012 (510952-X).

Syarikat penerbitan PTS mesti korang biasa dengar kan? Cik tom pun banyak buku koleksi motivasi dan keagamaan dari PTS.

Urusan pembungkusan dan pos buku di Bookcafe
Urusan pembungkusan dan pos buku di Bookcafe

Kedai buku online Bookcafe ini beroperasi di alamat berikut:

PTS Bookcafe Sdn Bhd
No. 12, Jalan DBP,
Dolomite Business Park,
68100 Batu Caves,
Selangor, MALAYSIA.

Kelebihan beli buku secara online dengan Bookcafe

Terdapat banyak tawaran istimewa yang disediakan oleh kedai buku online Bookcafe. Antaranya ialah;

Tawaran istimewa dari kedai buku online Bookcafe
Tawaran istimewa dari kedai buku online Bookcafe

TAWARAN ISTIMEWA BOOKCAFE

  1. Diskaun Berganda
  2. Penghantaran Percuma
  3. Hadiah Buku
  4. Hadiah Eksklusif

JAMINAN DARI BOOKCAFE

  1. Buku Sampai Terus ke Rumah
  2. Buku Rosak Diganti Percuma
  3. Servis yang Cekap & Mesra

Sistem pembungkusan buku yang tip top dari Bookcafe

Satu lagi sebab cik tom suka sangat shopping di Bookcafe ialah sistem pembungkusan yang teliti dan kemas. Jadi tak perlu risau buku rosak bila dah sampai kat tangan kita kan. Siap dengan bubble wrap lagi.

Pembungkusan buku yang teliti sebelum dipos
Pembungkusan buku yang teliti sebelum dipos

Jom Beli Buku Murah Secara Online di Bookcafe

Jom kita pakat pergi borong buku untuk diri sendiri, famili dan kawan-kawan. Beli banyak-banyak dapat banyak diskaun tau dan pembelian RM100 percuma postage dan siap ada freegift hadiah buku lagi. Lenguh dah menaip. haha..

Ok la cik tom nak teruskan kerja tertangguh cik tom nak beli buku menarik di Bookcafe. Korang nak beli buku murah berkualiti boleh ke website kedai buku onlie dengan klik –>Kedai Buku Online BOOKCAFE.

 

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

14 thoughts on “Jom Beli Buku Murah Secara Online di Bookcafe

  • December 6, 2015 at 4:33 am
    Permalink

    Byk promoso YES akhir tahun..fulus makin nipis

    Reply
    • December 6, 2015 at 2:09 pm
      Permalink

      memang banyak sale untuk akhir tahun ni..tapi berbelanjalah dengan bijak

      Reply
  • December 6, 2015 at 8:50 am
    Permalink

    Bagus sistem bungkus buku
    Tapi aku jenis kurang rajin baca buku

    Reply
    • December 6, 2015 at 2:12 pm
      Permalink

      boleh buat baca 1 buku sebulan pun dah okay

      Reply
    • December 14, 2015 at 12:51 am
      Permalink

      ciktom pun biasa beli buku online..lagi senang dan banyak pilihan..sebab kedai buku berdekatan takde banyak buku sangat dijual

      Reply
  • December 6, 2015 at 10:22 pm
    Permalink

    Mmg lagi mudah memilih buku di internet.. Dulu saya selalu beli buku kat amazon. Yg bestnya ada review dari pembeli lain..

    Reply
    • December 14, 2015 at 12:45 am
      Permalink

      ciktom pun teringin beli di amazon..tapi dulu problem xde akaun international cam paypal dan kredit kad..

      Reply
    • December 13, 2015 at 10:18 am
      Permalink

      tak silap sistem baru order on9 lagi tapi boleh beli direct ambil kat sana jugak akak..

      Reply
        • December 13, 2015 at 7:20 pm
          Permalink

          ciktom ada terbaca kat website bookcafe ni..tu servis terbaru..nak confirmation boleh tanya staff bookcafe..tp mmg lg mudah kan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE