Jom Buat Duit Dengan Tune Talk Tone Excel

GAJAH DI SEBERANG NAMPAK,SEMUT DIHADAPAN BUAT-BUAT TAK NAMPAK

Ciktom tahu mesti uuoollss nak  pikir cerita pasal apa pula kali ni. Pada sesiapa yang berminat buat online secara santai boleh tengok ni

—>>>

atau sebenarnya berguru dengan orang yang top dalam carta affilate ashadee pun bagus siapa lagi kalau bukan Mohd Najib Bin Assadok. Ciktom rasa tak rugi setakat harga tiket RM60 dengan ilmu yang diberi.Rugi lagi kalau uuoollllss semua habiskan duit untuk pemasaran tanpa ilmu pemasaran yang betul.

—->>>Momentum Perniagaan Internet

Opsss dah lari tajuk pula tajuk di atas. yang sebenarnya dah ramai yang nampak peluang ni tapi tak ambil, kalau boleh nak bisnes ribu-ribu tak mahu untung kupang-kupang ni.

Mesti ramai dikalangan pembaca ciktom nak cari wang lebih (ye lah boleh beri wang pada ibu dan ayah, hantar anak mengaji dan boleh tolong orang yang memerlukan)..

Sim kad Tune Talk Tone Excel
Sim kad Tune Talk Tone Excel

Bukan susah uuollss cuma tukar kepada simkad TTTE (TuneTalk Tone Excel) je. Kemudian topup RM50 (rasanya mesti lebih dari tue korang guna kan??) Then, dapat insuran 100k percuma, dapat cashback 3% dari setiap nilai kita topup.

Antara kelebihan menggunakan sim kad Tune Talk ini ialah;

  • Bayaran hanya RM 90.00 sekeping sim kad ( topup RM30.00 di dalamnya)
  • Boleh mengekalkan nombor telefon lama
  • Liputan rangkaian telekomunikasi yang meluas
  • Dont’worry… Mudah untuk menambahkan nilai  topup di 7 Eleven, Watson atau secara online banking seperti Maybank2u.
  • Menjana pendapatan pasif seumur hidup
  • Pendapatan bonus boleh diwariskan
  • Mendapat insurans kemalangan percuma sebanyak RM100 000
  • Setiap kali topup akan dapat mata ganjaran (point). Yang menarik point tu dapat tebus tiket kapal terbang bila cukup point dan point takde expired date.
  • Ahli tone excel dapat rate korporat jika menginap di Tune Hotel.

Telco mana yang nak bagi camtu kan? Selama bertahun korang topup, pernah dapat balik semua benefit camni ker??

YANG BESTNYA………….

Uoolss perkenal pada rakan-rakan,saudara-saudara dapat komisyen RM20 setiap jualan simkad!!! Banyak tue.. Takkan nak tengok je…

DAN YANG PALING BEST…………

Ini yang dinamakan pasif income,

Contoh;

Level 1 (10 orang X RM50 X 6%) komisyen RM30
Level 2 (100 orang X RM50 X 3%) komisyen RM 150
Level 3(1000 orang X RM50 X 11%) komisyen RM 5500

Bayangkan,tapi kalu dapat RM100-RM200 sebulan pun Alhamdulilah lepas duit topup dah. Siapa yang nak bagi???

Apa yang anda akan dapat bila menyertai:

  • simkad rm90 sekeping
  • buku panduan mazelan abas rm10
  • buku table talk hand book rm3 (free)
  • kos postage rm10

Pembayaran hanya RM110 sahaja.

Ada banyak lagi kelebihan if join simkad tune talk ni. Nak tau lebih lanjut boleh layari —>>> http://www.toneexcel2u.my/861004436931

atau hubungi…

TEL/ SMS: 012-2173122 (En. Abd Nashar)
Email: [email protected]

Kalau Uuoollsss tak nampak juga memang benarlah pepatah di atas (Gajah di depan mata tak nampak,semut diseberang nampak)hehehe…

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

40 thoughts on “Jom Buat Duit Dengan Tune Talk Tone Excel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE