Jom buat duit mudah dengan 8share

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia…. Rasanya dah lama blog cik tom tak share sebarang tips atau peluang buat duit mudah secara online. Kali ini cik tom nak kongsikan cara mudah buat duit dengan 8share. Alhamdulillah income blog sentiasa ada setiap bulan cuma bila dah lama tak aktif income pun makin slow down. Azam tahun baru nak aktifkan balik blog cik tom ni dan nak selak peluang buat duit yang ada banyak lagi kat luar tue. hehe..

Apa yang best buat duit dengan 8share??

  1. Pendaftaran percuma je tanpa ada muslihat tersembunyi
  2. Syarikat yang boleh dipercayai sebab cik tom dah berjaya dapat income lebih dari sepuluh kali dan memang dah lebih dari empat angka. Tak percaya korang selongkar je kat entri bukti bayaran cik tom bagi kat bawah tue atau nilai duit syiling 20 sen.
  3. Bayaran ialah berdasarkan bilangan klik sebanyak 20 sen perklik.
  4. Setiap seorang limit satu iklan (term special dalam 8share) ialah RM10 sahaja. Bermaksud peluang setiap orang sama rata untuk dapat imbuhan bayaran.
  5. Minimun untuk cashout hanya RM50. Ada sesetengah advertiser yang lain kena cukup RM100 dulu baru boleh cashout.

Bukti Bayaran PertamaKeduaKetigaKeempatKelimaKeenamKetujuh & Kelapan, Kesembilan, kesepuluh dari Says @ 8share. Sebenarnya ada lagi dapat income 2 or 3x selepas kesepuluh tu tapi macam biasa malas update. Bila cik tom try nak track balik berapa jumlah pernah cashout di 8share takde dah rekod untuk jumlah cashout yang lama-lama.

bukti buat duit dengan 8share
dari jumlah 20 sen dah terkumpul RM17 (promote versi malas2 hampir 2 minggu lebih)

Bagi cik tom sebaiknya korang jangan pandang remeh nilai 20 sen ni. Dari 20 sen boleh jadi berlipat kali ganda once korang kumpul banyak2. Lepas jugak buat beli topup atau makan kalau korang ni student. Kalau ada family boleh lah treat family dengan makan2. Semuanya kena rajin try and error.

Jom buat duit mudah dengan 8share

Jom join >>8Share<< sekarang. Cara daftar pun mudah je. Jangan tertangguh eh esok la..lusa la..konon nak bookmark dulu la entri ni.. Sampai ke sudah korang takkan register. Percayalah! Sila bertindak pantas untuk berjaya! Good luck!

Psstt…jom tengok 13 tempat menarik di India. Nak pergi melancong tak tahu bila kan? Mari kita cuci mata tengok pemandangan indah di India>>Jom tengok 13 tempat menarik di INDIA<<

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

15 thoughts on “Jom buat duit mudah dengan 8share

    • December 6, 2015 at 1:56 am
      Permalink

      tips buat ayat yg boleh tarik org klik..kalau xde org klik ubah la ayatnya sehingga jumpa yg sesuai..

      Reply
    • December 6, 2015 at 1:42 am
      Permalink

      memang terlampau banyak cabang buat duit ni..ciktom pun kadang2 xsmpt nak follow up..buat mana yg mampu kejar je..kan org cakap nanti yg dikejar xdpt..yg dikendong berciciran..baik fokus mengikut kemampuan.

      Reply
  • December 1, 2015 at 12:43 am
    Permalink

    Dah ada akau, dah bertahun tapi yang dapat hanya RM5.40 setakat ke hari ini, tidak tahu di mana silapnya, salah promote atau salah strategi.
    Jom baca entri terkini Top …Pengalaman Bersama ONEXOXMy Profile

    Reply
    • December 6, 2015 at 1:19 am
      Permalink

      maybe kurang umpph cara promosinya..nak promosi mesti guna ayat yg boleh tarik org lain untuk kliknya…

      Reply
    • December 6, 2015 at 1:00 am
      Permalink

      memang macam2 saluran buat duit sekarang…yang tinggal kita rajin nak cuba dan usahakan buat atau tidak je.

      Reply
  • December 1, 2015 at 10:33 pm
    Permalink

    Macam best je.. nak jugak

    Reply
    • December 6, 2015 at 12:28 am
      Permalink

      cuba lah..ada tips jugak 8share ni bagi once join..

      Reply
  • December 4, 2015 at 12:48 pm
    Permalink

    Ok done..amna dah register 8share…tp xpandai nak promosi kat org..boleh share any tips x?

    Reply
    • December 5, 2015 at 9:16 pm
      Permalink

      try promosi kat facebook, twitter guna kata2 yg dapat tarik perhatian org utk klik..
      nanti insyaAllah ciktom buat satu entri khas cara ciktom promosi 8share ni ye.

      Reply
  • Pingback:Seronok Buat Duit Mudah dengan 8SHARE - Ciktom

  • June 21, 2016 at 3:19 pm
    Permalink

    aii…boleh ajar saya cara guna 8share..dan perlukan da paypal ke

    Reply
    • November 16, 2016 at 4:26 pm
      Permalink

      sori baru smpt bc komen..byk komen msk blog xsmpt followup..ct dah agak lama stop promote 8share ni..tak perlukan paypal pun..boleh guna akaun bank biasa cam maybank, cimb dll..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE