Jom Join Komuniti Gila Blog di Facebook

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia…..

Kali ini cik tom nak promote komuniti yang baru dibuka iaitu KOMUNITI GILA BLOG yang diasaskan oleh Junko El-Hida pemilik Blog Melayu Frustasi. Mungkin ramai akan berkata, “Alah dah berlambak-lambak komuniti blog yang dah sedia ada”. Yup memang benar kenyataan tue tapi apa salahnya kita tambahkan lagi kemeriahan berblogging dengan pelbagai komuniti.

Setiap komuniti yang ada pasti mempunyai kelainan dan keistimewaannya tersendiri. Dari komuniti kecil la yang akan menyumbang kepada komuniti lebih besar dengan bantuan semua blogger. Dan semakin hari juga semakin ramai blogger baru seperti cendawan tumbuh selepas hujan. Komuniti ini boleh jadi pemangkin kepada blogger baru untuk belajar dan bertanyakan dengan blogger yang lebih berpengalaman atau senior.
Admin komuniti KGB ini pulak terdiri dari wakil kawasan yang telah dipertanggungjawabkan oleh Junko ialah;
1. http://blogmelayu-frustasi.blogspot.com/ – ADMIN SELATAN
2. http://puteri-katek.blogspot.com/ – ADMIN UTARA
3. http://faizalfredley.com/ – ADMIN PANTAI BARAT
4. http://www.ciktom.com/ – ADMIN PANTAI TIMUR
gambar komuniti gila blog

Jom ramai-ramai sertai komuniti gila blog (KGB) untuk mempereratkan lagi hubungan sesama blogger dan juga boleh ambil peluang untuk ping entry di sini. Jikalau boleh sila beramah mesra dan bukan hanya ping entry semata-mata ye sayam. Jom join dengan klik KOMUNITI GILA BLOG.

p/s: junko sampaikan salam “Assalamualaikum” pada korang yang singgah kat sini 🙂

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

22 thoughts on “Jom Join Komuniti Gila Blog di Facebook

  • March 7, 2011 at 11:26 pm
    Permalink

    hee~ sudah ask to join …
    menarik lah yang ni ..

    Reply
  • March 7, 2011 at 11:27 pm
    Permalink

    wah…ellen dari Sabah ni boleh join ker…hehe

    Reply
  • March 7, 2011 at 11:42 pm
    Permalink

    sy dah join dah sblm ciktom wat n3 ni lg.. hehe.. cik tom org pntai tmor ke? katne?? hehe:)

    Reply
  • March 7, 2011 at 11:46 pm
    Permalink

    nak join nak join 😀

    Reply
  • March 8, 2011 at 12:01 am
    Permalink

    wahhh..ada komuniti baru..best2..thniah cik tom jd wakil rakyat pantai timur..hehe

    Reply
  • March 8, 2011 at 12:23 am
    Permalink

    nak join jugak la..
    akak takde lak join mana2 komuniti blogger.geng blogger tu ada la daftar tapi tak pernah ping2 kata situ..hehhehe..
    sebab tak reti..

    Reply
  • March 8, 2011 at 12:41 am
    Permalink

    Waalaikumsalam…
    Nak cuba join ler 🙂
    Mcm best je:)

    Reply
  • March 8, 2011 at 1:01 am
    Permalink

    ooo…menarik.. saya join..:)

    Reply
  • March 8, 2011 at 1:11 am
    Permalink

    wah wah. ciktommmmm.. sdah join! 🙂

    Reply
  • March 8, 2011 at 1:13 am
    Permalink

    owh..milik junko..br sis tau.

    Reply
  • March 8, 2011 at 1:21 am
    Permalink

    pehh..yg ni lebih bersemangat sebab cik tom admin dia.huhhuhuh

    Reply
  • March 8, 2011 at 1:41 am
    Permalink

    cik tom bila nk berhosting tu ? akk cadankan cik tom tukar blog nih ke url lama balik sebab sayang banyak tutorial..nanti kalau cik tom pakai wp tutor tu tk menjadi rugi…pastu nanti minta pihak netkl setting domain nih dgn hosting baru tu….blog nih kembali ke url blogpspo lama ..

    komen cik tom akk dah balas di blog jemput ke sama yer 🙂

    Reply
  • March 8, 2011 at 2:33 am
    Permalink

    nk join juga..:)

    Reply
  • March 8, 2011 at 2:38 am
    Permalink

    salam

    wah, mantap cik tom sekarang, syira ni tak sempat nak rewang2 sana sini,, line limited sgt..sob sob sob

    Reply
  • March 8, 2011 at 2:39 am
    Permalink

    waalaikumussalam. hehe. cik tomm, rindu sehhh

    Reply
  • March 8, 2011 at 2:46 am
    Permalink

    wahh..komuniti blogger pun tumbuh bak cendawan nih..nk joinn..hak2…

    Reply
  • March 8, 2011 at 2:58 am
    Permalink

    im following this blog 🙂

    Reply
  • March 8, 2011 at 6:49 am
    Permalink

    KGB ? dah macam seirama dengan FBI

    Reply
  • March 8, 2011 at 5:02 pm
    Permalink

    ping tu apa cik tom??ehhee tak tahu la, cik tom,kalau panggil sayam tu pelik ke?? wlupun skdr teman..hehee bkn apa,sja mnta pendapat..haaaahaa nnti kita buat lain,org fikir lai dah..walhal bnda tu kosong semata2,cool ciktom^ nak sayam ciktom gak..hheeee

    Reply
  • March 8, 2011 at 5:03 pm
    Permalink

    ping tu apa cik tom??ehhee tak tahu la, cik tom,kalau panggil sayam tu pelik ke?? wlupun skdr teman..hehee bkn apa,sja mnta pendapat..haaaahaa nnti kita buat lain,org fikir lai dah..walhal bnda tu kosong semata2,cool ciktom^ nak sayam ciktom gak..hheeee

    Reply
  • March 9, 2011 at 1:25 pm
    Permalink

    Alaaaa~ Shag tak ada FB. Sobs ;'(

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE