Jom Menang Macbook Pro Dari Treasure Hunt Online MyNewshub

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia….

Cik tom nak promote kat korang semua untuk join Kembara Pencarian Berita MyNewsHub a.k.a “News Hunt”. Selama ni kita buat treasure hunt secara outdoor kan. Kali ni memang best idea dari MyNewsHub iaitu treasure hunt secara indoor (online). Treasure Hunt Online ni dah masuk musim ke-3. Sambutannya memang meriah dan menggalakkan. Pemenang Musim 1 dan Pemenang Musim ke-2 dah diumumkan. Pada yang terlepas peluang or tak tahu sebelum ni boleh join untuk musim ke-3 yang akan berlangsung bermula isnin minggu depan.

Pada yang tertanya2 MyNewshub tue apa?? MyNewshub ialah sebuah portal akhbar harian dalam talian yang semakin meningkat naik namanya. Segala berita terkini luar dan dalam negara boleh korang dapati di sini dengan pantas dan mudah.

Hadiah treasure hunt tue pulak Best..Best.. Memang berbaloi-baloi.. Tak Percaya?? Sila luaskan biji mata korang tengok banner kat bawah ni!!!

mynewhub portal akhbar harian malaysia

Hadiah-hadiah lumayan disediakan;

Hadiah Pertama: 1 x Macbook Pro

Hadiah Kedua: 1 x Nikon D3100

Hadiah Ketiga: 30 x Voucher Petronas RM100

Syaratnya mudah sahaja. Cari tajuk berita berdasarkan petunjuk dan menang hadiah lumayan. Sambil korang baca berita boleh juga join contest. Syarat mudah dan hadiah lumayan. Menarik tue!! Cik tom pun plan nak join. hehe.. Contest ni TERBUKA UNTUK SEMUA yang ada AKAUN FACEBOOK. So, tak semestinya pada yang ada blog. Ajaklah kawan-kawan facebook korang yang lain meriahkan Treasure Hunt Online ni.

Klik untuk baca syarat lanjut; Syarat-Syarat Online Treasure Hunt Season 3
Tarikh contest; 9 Mei 2011–>23 Mei 2011
Berminat nak join??Jom attend event; Event Treasure Hunt Online Season 3 by MyNewsHub

Tips dan trick boleh refer kat sini;
Fanpage# http://www.facebook.com/mynewshub
Versi BM# http://mynewshub.my/bm
English Version# http://mynewshub.my/

JOM RAMAI2 LIKE FACEBOOK MYNEWSHUB SEKARANG UNTUK JOIN!

Jom jangan lepaskan peluang keemasan untuk sertai Kembara Pencarian Berita MyNewsHub a.k.a “News Hunt”. Treasure Hunt Online PERTAMA SEUMPAMANYA di Malaysia sambil memenangi hadiah hebat dari MyNewsHub!

p/s: Sila klik LIKE untuk entry ni sekali ye. LIKE sambil promote kat kawan-kawan lain yang takde blog.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

63 thoughts on “Jom Menang Macbook Pro Dari Treasure Hunt Online MyNewshub

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE