Jom Sertai Bloglist Siti Safiyyah

Cik tom nak join bloglist siti sebagai support siti. Sorry pada segmen lain kalau terlepas pandang or tak sempat ye. Cik tom kenal siti ni semenjak dari awal permulaan cik tom berblog. Masa mula2 kenal tue siti la orang first yang panggil kak tom. Pastu terus melekat nama cik tom.

Cik tom rasa blog siti sekarang makin best dan ringan. Cik tom rasa blog siti patut kekalkan share tips dan pandangan siti yang best2 mengenai blogging dan juga pasal aurat perempuan. Cadangan cik tom maybe kalau siti suka masukkan sikit warna pada blog siti.

Ucapan cik tom semoga siti terus success dalam dunia blog dan thanks kerana tetap berkawan dengan cik tom walaupun di awal berblog cik tom tak tahu pe2 dan memang entah apa2..hehehe….

Hari ini tarikh tutup. Nak join klik SINI.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

3 thoughts on “Jom Sertai Bloglist Siti Safiyyah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.