Jom Sertai Contest dan Menang RM1000!!!

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia….Cik tom nak ajak korang ramai-ramai yang ada blog untuk join satu contest yang lumayan hadiah utamanya iaitu RM1000! Perghhh banyak kan?? Mana nak dapat duit banyak tue dengan hanya buat entri mudah di blog.

Contest ni ialah jenis contest SEO iaitu pemilihan pemenang berdasarkan 10 top ranking/ carian teratas dalam enjin carian google berdasarkan kata carian/ keyword “Pengalaman Bersama ONEXOX” pada 21 Januari 2016.

Hadiahnya memang sangat lumayan. Hadiah terkumpul untuk 10 tempat teratas carian ialah RM2350. Lagi best contest ni sediakan hadiah sehingga ke tempat ke sepuluh. Contest ni pulak hanya terhad kepada 100 penyertaan je. Peluang lagi tinggi dan cerah untuk korang menang.

Contest SEO OneXOX
Contest SEO OneXOX

Ada blogger yang cakap alah susah la nak menang kalau join contest SEO ni. Mesti otai-otai SEO je menang.  Korang tau tak semua yang otai2 blogger tue pun dulu sama jugak tak pandai SEO tapi once diorang dah join contest. Diorang buat betul2. Belajar ilmu tentang SEO sana sini dan kemudian praktikkan dalam blog.

Jadi jangan cepat mengeluh atau give up! Tiada apa yang mustahil dalam hidup ni. Ambil peluang dengan join contest ni untuk belajar mengenai SEO. Kalau korang belajar SEO bagus untuk long term trafik dan juga buat duit dengan blog. Lagi-lagi kalau blog korang jenis menjual produk atau apa-apa servis.

Cik tom pun salah seorang penaja contest yang dianjurkan oleh Anuar ni. Yang best korang akan dapat simkad percuma ONEXOX yang akan dipos terus ke rumah korang. Tiada bayaran dikenakan untuk menyertai pertandingan ini.

Jom cepat2 sertai contest SEO ni sebab terhad kepada 100 penyertaan je tau. Nak tau lebih lanjut mengenai syarat-syarat contest SEO ONEXOX ni cik tom sarankan korang ke blog bro Anuar ni>>>Contest SEO ONEXOX

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

38 thoughts on “Jom Sertai Contest dan Menang RM1000!!!

    • November 25, 2015 at 1:58 pm
      Permalink

      sama2..semoga bertambah meriah contestnya..

      Reply
  • November 23, 2015 at 1:01 pm
    Permalink

    Xde blog xboleh join ke? Amn mmg pengguna xox

    Reply
    • November 23, 2015 at 2:20 pm
      Permalink

      Amna ini contest SEO… Pemenang ditentukan berdasarkan kedudukan entri menerusi hasil carian google… Kalau tak der blog, macamana Amna nak join… Kalau join pun confirm tak boleh nak menang…
      Jom baca entri terkini Anuar …Calon-calon menang wang tunai RM1000!My Profile

      Reply
      • November 25, 2015 at 1:51 pm
        Permalink

        yup betul tu penjelasan dari saudara anuar…amna jomlah belajar buat blog…lain kali contest boleh join..

        Reply
  • November 23, 2015 at 1:17 pm
    Permalink

    jom meriahkan lagi contest hebat ni…masa ada banyak lagi nak merebut hadiah besar tu…semoga berjaya kepada semua peserta dan terima kasih buat Cik Tom yang sudi jadi penaja
    Jom baca entri terkini blogger lelaki …Pengalaman Bersama ONEXOXMy Profile

    Reply
    • November 24, 2015 at 1:28 am
      Permalink

      BL ntara nama-nama besar di dalam contest SEO di Malaysia. Good luck ya.

      Reply
    • November 25, 2015 at 1:53 pm
      Permalink

      sama2 dan terima kasih join meriahkan contest ni…good luck!

      Reply
    • November 25, 2015 at 1:44 pm
      Permalink

      aik tak cukup syarat pe?rasanya dah terlebih terer bab seo bm..jomlah join..meriahkan suasana contest..

      Reply
        • November 25, 2015 at 4:13 pm
          Permalink

          oh xperasan pulak..ingat tukar domain dari relaksminda tue ke yg berbayar dammahumnib..tapi better tukar domain sekarang kot sebab tak berapa sesuai dengan nama blog relaksminda..sbb tgk skang semua entri dah tak relaks..berat..hehe ;D

  • November 24, 2015 at 1:27 am
    Permalink

    Saya turut serta di dalam contest yang hebat ini. Semoga diterima penganjur.

    Reply
    • November 25, 2015 at 1:31 pm
      Permalink

      kalau ikut semua syarat memang diterima bro anuar..good luck!

      Reply
  • November 24, 2015 at 6:27 am
    Permalink

    Memang lumayan hadiahnya tu.
    mesti ramai akan sertai nanti.
    good luck semua…….

    Reply
    • November 25, 2015 at 1:29 pm
      Permalink

      insyaAllah semoga penuh 100 penyertaan..blog hairul tak cuba join ke? sambil2 tu boleh guna onexox percuma pulak tu..

      Reply
      • November 26, 2015 at 8:01 pm
        Permalink

        semua laman web produk ada link ke blog hairul.com utk menyakinkan pelangan..

        so kalau nak join kena guna blog lain….. sebelum nie byk juga buat blog lain utk tujuan promosi porduk org lain.. tapi semuanya terkubur krn tak dapat fokus…

        Reply
        • December 6, 2015 at 2:56 pm
          Permalink

          tue la rs penah masuk blog hairul yg lain sbelum ni..
          tapi takpe fokus pada blog yg masyuk..

    • November 25, 2015 at 1:28 pm
      Permalink

      sempat lagi joinnya..tak mustahil nak beat yang sedia ada..yang penting rajin belajar teknik dan usahakan..insyaAllah boleh..jomlah join!

      Reply
  • November 25, 2015 at 2:44 am
    Permalink

    Saya baru submit entri untuk pertandingan ini. Moga-moga ada rezeki. 🙂
    Jom baca entri terkini Fahmi Raazali …Pengalaman Bersama ONEXOXMy Profile

    Reply
    • November 25, 2015 at 11:34 am
      Permalink

      insyaAllah sempat lagi nak catch up..sebab sampai bulan januari tahun depan..cari ilmu seo dan buat yang terbaik. good luck!

      Reply
    • November 25, 2015 at 4:11 pm
      Permalink

      buat sebaik mungkin ye…tengok onlajer dah terer sangat bab seo ni..good luck!

      Reply
    • December 6, 2015 at 2:56 am
      Permalink

      kalau akma join..confirm masuk list pemenang ni..good luck sis!

      Reply
  • November 26, 2015 at 11:54 am
    Permalink

    tak join kali nih.

    sibuk kemas rumah sekarnag nih.

    Reply
    • December 6, 2015 at 10:38 am
      Permalink

      selamat kemas rumah dan tahniah dapat transfer dekat dengan wife hang..

      Reply
    • December 6, 2015 at 3:35 pm
      Permalink

      rasanya penaja dah ditutup..boleh join jadi peserta pun lumayan

      Reply
    • December 6, 2015 at 2:13 am
      Permalink

      sama2..okay nanti ciktom singgah ya..good luck!

      Reply
    • December 13, 2015 at 1:28 am
      Permalink

      aik tengok gambar macam shah danial yg owner forblogger dulu tu je?
      betul ke? kalau ye, aktif join contest seo lagi ek.. good luck! hehe…

      Reply
  • January 5, 2016 at 3:39 pm
    Permalink

    Ramai yang dah join, pada 21 Januari ini adslah penentu soapa dapat RM1000. Terima kasih Cik Tom jadi penaja contest ini Pengalaman Bersama ONEXOX.
    Jom baca entri terkini Top Seo Friendly …Pengalaman Bersama ONEXOXMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE