Jom Shopping Kini Produk JD.com dan Mogujie di Ez Buy

Jom Shopping Kini Produk JD.com dan Mogujie di Ez Buy | Berita gembira buat kaki shopping online seperti cik tom iaitu kini produk JD.com dan Mogujie terdapat di Ez Buy. Yeayy!! Korang semua mesti excited dengar berita ni kan? Yelah siapa yang tak suka shopping online. Cuci mata window shopping melalui smartphohe/laptop je. Mana yang berkenan just klik bayar . Tup-tup bunyi hon dari abang posmen, barang yang dibeli sampai depan pintu rumah.

Jom Shopping Kini Produk JD.com dan Mogujie di Ez Buy

JD.com dan Mogujie ialah dua buah website e-commerce yang terkenal di China yang kini telah digabungkan produknya dalam one stop shopping online portal; Ez Buy. Bestnya korang dapat pelbagai pilihan produk dari China dan harganya sangat berpatutan berbanding beli di kedai.

Apa itu JD.com

JD.com ialah ringkasan kepada JingDong.com. Ianya salah satu laman web shopping online menjadi pilihan di China. Ia menawarkan pelbagai pilihan produk dan barangan seperti perhiasan rumah, elektronik, fesyen dan banyak lagi. Kelebihan shopping barangan JD.com ialah dari segi kualiti produk, kepantasan penghantaran,  produk  original serta perkhidmatan terbaik kepada pelanggan.

apa itu JD[dot]com

Apa itu Mogujie

Mogujie terkenal di dunia dengan laman web shopping online yang sentiasa update dengan fesyen terkini. Cik tom suka tengok fesyen baju wanita memang cantik sesangat! Cuma nak beli tu bermasalah dengan bahasa dan currency di website Mogujie.com. Tapi bukan pakaian wanita je ada jual disini tau. Ada banyak lagi seperti pakaian lelaki, produk kecantikan, permainan dan banyak lagi.

apa itu mogujie

Ehemmm…cik tom dah ada berkenan beberapa helai blouse dan skirt. Hihi..

Yang Best Shopping di Ez Buy

Jika sebelum ni, korang nak beli di website JD.com dan Mogujie tu pening nak kena google translate bahasan cina. Then, kena fikir nak convert duit yuan ke Ringgit Malaysia. Jangan risau Ez Buy memudahkan semuanya telah di convert ke mata wang ringgit Malaysia.  Di Ez Buy juga ada 3 pilihan bahasa iaitu bahasa malaysia, english dan mandarin.

Senang korang nak shopping dan buat pilihan di Ez Buy kan?

Pada yang teragak-agak macam mana cara nak shopping online di Ez Buy, boleh rujuk tutorial >> Tutorial Shopping Produk JD.com di Ez Buy.

Memang rambang mata korang kalau window shopping produk JD.com dan Mogujie di dalam website Ez Buy. Terdapat ribuan pilihan produk menarik dan fesyen terkini yang sentiasa trending di media sosial. Korang yang kaki shopping memang wajib kena shopping di Ez Buy.

Ehem.. Tak sabar cik tom nak shopping pelbagai jenis baju dan barang kelengkapan baby kat sana. Nanti cik tom sharing info dalam artikel akan datang pengalaman cik tom shopping di Ez Buy ye. Happy shopping di Ez Buy!

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

34 thoughts on “Jom Shopping Kini Produk JD.com dan Mogujie di Ez Buy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE