Jom Shopping Online Promosi “Pink Week” Di The Crescent

Assalamualaikum dan Salam Sayang….

Boleh dikatakan perempuan tak dapat dipisahkan dengan sifatnya yang suka shopping termasuk cik tom. hee… Walaupun duduk di tengah ladang kelapa sawit di Jengka ni tak menyekat hobi cik tom untuk shopping secara online.

Shopping online jadi pilihan cik tom sebab ianya lagi mudah, jimat masa, tenaga dan duit. Tak perlu bersusah nak drive ke tempat shopping kan?

One of my new favourite website untuk shopping online ialah THE CRESCENT! The Crescent ini ialah kedai shopping online yang menjual pelbagai pilihan jenis produk dengan tawaran harga yang berpatutan untuk wanita dan juga lelaki.

Yang menariknya The Crescent tidak hanya menjual produk islamik tau tapi turut menyediakan pelbagai guidelines dari segi kerohanian, tips kesihatan serta juga gaya fesyen mengikut landasan syariat Islam. Menarik kan??

Yang paling cik tom suka website The Crescent ni jenis user friendly dengan berlatarkan warna putih dan oren yang kemas. Mudahkan korang nak akses dan survey barang yang nampak menarik di mata kan.

Selain tu, terdapat pelbagai kategori yang berbeza untuk dipilih dan lagi mudah boleh lihat pada “related post by category” . Ada pelbagai jenis tips dan panduan yang disediakan seperti panduan keagamaan dengan bantuan dari ahli panel Ulama.

Kat sini juga ada disediakan tips bagaimana untuk make up. Paling best siap ada tips untuk mix & match pakaian serta aksesori yang sesuai untuk ke pejabat mahupun santai. Pergh memang mantap!

Dengan hanya 4 langkah mudah untuk shopping online di The Crescent iaitu Confirm Order,Confirm Address, Payment and Completed.Selepas selesai pembayaran korang akan terima email confirmation untuk status pembelian dan setelah dipos akan terima tracking number. Mudah kan?

Lebih secure untuk shopping kat sini sebab ianya menawarkan kemudahan shopping yang mudah dan selamat untuk urusan pembayaran. So, tak perlu bimbang berbanding shopping online diluar sana yang banyak penipuan.

Kalau ada curious nak tanya apa-apa soalan boleh terus direct untuk “LIVE CHAT” dengan pihak khidmat pelanggan The Crescent. Cik tom memang suka tanya soalan direct terus tak yah pening fikir sorang2. Cik tom dah testing tanya pasal material Shawl beli jarang ke tak. Memang peramah respon dari customer service.

Sempena Hari Wanita Sedunia, The Crescent menawarkan promosi untuk semua produk berwarna pink iaitu minggu merah jambu @ PINK WEEK. Semua produk berasaskan warna pink akan mendapat diskaun 20% dari 5 Mac 2014 sehingga 23 Mac 2014. Kepada penggemar pink jangan lepaskan peluang terbaik ini!!

Cik tom pun dah sambar Shawl pink dan Abaya pink.. Yeay! Tak sabar nak tunggu sampai barang yang dibeli.

Jom shopping online yang serba lengkap untuk keperluan muslim di The Crescent;

Website: http://www.thecrescent.com.my/

Promosi “Week Pink”: http://www.thecrescent.com.my/product-tag/pink/

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

60 thoughts on “Jom Shopping Online Promosi “Pink Week” Di The Crescent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE