Jom Shopping Sambil Menang Goldbar di CMASA

Assalamualaikum dan salam sayang.. Sejak dari musim PKP ni banyak pulak ciktom terjumpa website untuk online shopping yang best2. Antara website CMASA.

Jom ciktom nak perkenalkan kat korang satu website kelolaan YaPEIM iaitu https://cmasa.my/ yang membantu usahawan bumiputera untuk memasarkan produk mereka secara online. #sokongprodukbmf.

CMASA.MY adalah satu inisiatif platform pasaran atas talian (online)

– Lebih Jimat
– Lebih Pantas
– Lebih Efisyen
– Lebih Mesra Pengguna

Antara jenis barangan yang ditawarkan di CMASA ialah;

  • Makanan dan minuman
  • Barangan bayi dan kanak-kanak
  • Barangan kecantikan dan kesihatan
  • Barangan keperluan rumah
  • Barangan Haji dan Umrah
  • Konsultasi perniagaan

Lagi best CMASA tengah anjurkan contest dengan shopping mana2 barang di website CMASA akan layak peluang menang Goldbar.

Korang kaki shopping? Suka jugak emas??

Jom ciktom nak perkenalkan kat korang satu website kelolaan YaPEIM iaitu https://cmasa.my/ yang membantu usahawan bumiputera untuk memasarkan produk mereka secara online. #sokongprodukbmf

Lagi best CMASA tengah anjurkan contest dengan shopping mana2 barang di website CMASA akan layak peluang menang Goldbar

Wowww sangat kan??


Bukan sorang pemenang tau tapi 6 pemenang!! Cara nak MENANG mudah jer tau. Jom follow;

LANGKAH 1 :

Beli minimum 1 produk dari https://cmasa.my/. Tak kisah apa pun korang beli, korang layak untuk memenangi hadiah EMAS PERCUMA ini.

LANGKAH 2 :

Simpan resit pembelian online tersebut. PRIVATE MESSAGE FB Page CMASA dan upload resit pembelian tersebut sebagai pengesahan.

LANGKAH 3 :

Kemudian buat satu posting secara public di Facebook profile korang dengan ayat yang bermula

“SAYA SUKA CMASA.MY KERANA…………”

Lengkapkan ayat tersebut beserta gambar korang secara kreatif. Jangan lupa sertakan hashtag #cmasa untuk memudahkan pihak CMASA cari posting korang tu.

Pemenang akan dipilihan seramai 6 orang yang mempunyai :

LIKE
KOMEN
SHARE

Paling tinggi dalam posting korang untuk dihadiahkan EMAS SECARA PERCUMA terus kepada korang !

Tungguuuuu…selain tu, ada 10 hadiah saguhati untuk korang !

Jumlah hadiah yang akan diberikan terus kepada korang adalah sebanyak 16 hadiah!

Tarikh tutup contest ini adalah sehingga 30 JUN 2020. Sekiranya terdapat sebarang soalan atau kemusykilan, boleh mesej terus ke FB Page CMASA 👉🏼https://www.facebook.com/CMASA.YaPEIM/

Jangan tunggu lama-lama ye…Siapa cepat dia dapat .

#CMASA #YaPEIM #kakicontest #contestct #stayAtHome #StaySafe #pkpp

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

One thought on “Jom Shopping Sambil Menang Goldbar di CMASA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.