JOM TINGKATKAN RANKING ALEXA

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera….Cik tom nak join segmen kak diana, Segmen Jom Tingkatkan Ranking Alexa dengan review alexa. Pada yang tertanya-tanya apa itu alexa rank?? Boleh rujuk entry; Apa Itu Alexa Rank Dan Kategorinya. Tarikh tutup segmen ini 1 Januari 2012. So, jangan lepaskan peluang untuk sama-sama join meriahkan segmen kak diana. Pada yang berminat nak join boleh klik pada banner di bawah atau klik; Segmen Jom Tingkatkan Ranking Alexa.

JOM TINGKATKAN RANKING ALEXA

www.ciktom.com – Klik Sini untuk review blog cik tom
**bagi yang tak tahu cara nak review alexa boleh rujuk entry kak diana; Cara Review Blog di Alexa.
**bagi yang belum mendaftar lagi alexa, boleh rujuk entry; Tutorial Cara Daftar Blog Di Alexa.com

 

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

22 thoughts on “JOM TINGKATKAN RANKING ALEXA

  • December 27, 2011 at 12:39 pm
    Permalink

    Sampai bila pon tak pandai nak tingkatkan rank hehehe

    Reply
  • December 27, 2011 at 1:49 pm
    Permalink

    saya pun join..sbb nk belajar lebih mengenai Alexa ni.

    Reply
    • December 29, 2011 at 2:11 am
      Permalink

      bagus2…sama2 join meriahkan lagi segmen+ sambil belajar alexa 😉

      Reply
  • December 27, 2011 at 2:14 pm
    Permalink

    terima kasih sudi join cik tom..:)

    Reply
  • December 27, 2011 at 2:23 pm
    Permalink

    dulu dok gak kejar Alexa nih tp skrg dah tak kesah sgt ranking dan sebagainya..
    Bagus kalau Alexa tinggi, boleh lihat kemajuan dan letak target sebagai NKRA 🙂

    Reply
    • December 29, 2011 at 2:25 am
      Permalink

      sama la dulu rajin gak kejar alexa tp pas jarang update blog..alexa naik mendadak..yang penting kena rajin update entry…

      Reply
  • December 27, 2011 at 2:43 pm
    Permalink

    waahh details ciktom bagi maklumat..yna pun join..masih belajar lagi tentang alexa ni..:)..malu pun ada nak ranking2 ni tapi join jugak..hehe

    Reply
    • December 29, 2011 at 2:28 am
      Permalink

      eh detail ke?hehee…ala xyah malu2 ye yunk..ciktom masih belajar lagi jugak pasal alexa ni..kita sama2 belajar ye 😉

      Reply
    • December 29, 2011 at 2:36 am
      Permalink

      try la cek kat website alexa..rank dalam malaysia n jugak global..

      Reply
  • December 27, 2011 at 7:07 pm
    Permalink

    memang baiknye aktiviti berblog cara ni, sebab meningkatkan PR menjadi matlamat semua blogger, terima kasih.

    Reply
    • December 29, 2011 at 2:43 am
      Permalink

      jomlah join..meriahkan arena blogging + tambah kenalan melalui segmen macam ni 😉

      Reply
  • December 27, 2011 at 10:43 pm
    Permalink

    saya dah daftar lama dah…bagus gak daftar disini….meh ramai-ramai daftar….

    Reply
    • December 29, 2011 at 2:52 am
      Permalink

      jom join segmen ni utk saling bertukar review alexa..

      Reply
  • December 27, 2011 at 11:55 pm
    Permalink

    aku dah penat dah. malas dah nak tingkatkan alexa ni. biarlah apa nak jadi dengan alexa blog-blog aku. haha..

    Reply
    • December 29, 2011 at 3:01 am
      Permalink

      hehe..xde pe sgt pun dengan alexa rank ni kot..cuma kalau tengok nombor tue makin kecil rasa seronok..huhu

      Reply
  • December 28, 2011 at 2:37 am
    Permalink

    salam… kak… lama sudah syaf tak jengguk2 blog…. banyak perubahan yang mendadak di blog blogger2 yang lain… banyak yang kratif… segmen nie menarik dapat menambah ilmu dalam berblog… thank kak…

    Reply
    • December 29, 2011 at 3:29 am
      Permalink

      salam syaf..jomlah join segmen ni jugak..tambah kenalan baru + tambah alexa review 😉

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE