Post navigation

JOM TINGKATKAN RANKING ALEXA

Posted on by

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera….Cik tom nak join segmen kak diana, Segmen Jom Tingkatkan Ranking Alexa dengan review alexa. Pada yang tertanya-tanya apa itu alexa rank?? Boleh rujuk entry; Apa Itu Alexa Rank Dan Kategorinya. Tarikh tutup segmen ini 1 Januari 2012. So, jangan lepaskan peluang untuk sama-sama join meriahkan segmen kak diana. Pada yang berminat nak join boleh klik pada banner di bawah atau klik; Segmen Jom Tingkatkan Ranking Alexa.

JOM TINGKATKAN RANKING ALEXA

www.ciktom.com – Klik Sini untuk review blog cik tom
**bagi yang tak tahu cara nak review alexa boleh rujuk entry kak diana; Cara Review Blog di Alexa.
**bagi yang belum mendaftar lagi alexa, boleh rujuk entry; Tutorial Cara Daftar Blog Di Alexa.com

 

********************************************************
klik sini

klik sini

22 thoughts on “JOM TINGKATKAN RANKING ALEXA

  1. dulu dok gak kejar Alexa nih tp skrg dah tak kesah sgt ranking dan sebagainya..
    Bagus kalau Alexa tinggi, boleh lihat kemajuan dan letak target sebagai NKRA :)

  2. waahh details ciktom bagi maklumat..yna pun join..masih belajar lagi tentang alexa ni..:)..malu pun ada nak ranking2 ni tapi join jugak..hehe

  3. memang baiknye aktiviti berblog cara ni, sebab meningkatkan PR menjadi matlamat semua blogger, terima kasih.

  4. aku dah penat dah. malas dah nak tingkatkan alexa ni. biarlah apa nak jadi dengan alexa blog-blog aku. haha..

  5. salam… kak… lama sudah syaf tak jengguk2 blog…. banyak perubahan yang mendadak di blog blogger2 yang lain… banyak yang kratif… segmen nie menarik dapat menambah ilmu dalam berblog… thank kak…