Just A Quick Update

Salam semua…. Ini hanyalah entry quick update dari cik tom sebelum tidur. Pada senarai yang join segmen review dari blog cik tom tue. Sorry ye especially dari turn Mrs. Jamal dan seterusnya. Cik tom agak busy sekarang. So maybe review tue akan dibuat pada waktu yang cik tom free atau maybe cik tom akan pilih 1 hari untuk segmen review je bagi menghabiskan lagi senarai 22 blog. Cik tom minta maaf sangat2 ye.

Segala soalan yang korang tanya mengenai tutorial di blog cik tom dan juga request tutorial. Kalau berkesempatan insyaAllah cik tom cuba balas secepat mungkin. Tapi buat masa sekarang ada yang tak sempat nak jawab lagi. Kalau ada mana soalan yang cik tom terlepas pandang boleh drop komen kat entry ni. InsyaAllah berkesempatan nanti cik tom cuba jawab ye.

Pada yang bertanya mana cik tom lama tak singgah blog diorang. Sorry ye, memang busy. Cik tom sekarang dah mendaftar masuk kursus “water and waste water analysis” untuk tempoh 6 bulan. Cik tom stay kat hostel. Line kat sini tak berapa ok la guna broadband. Pada ferry, sorry jugak ye. Nanti berkesempatan cik tom ym.

Sorry ye pada semua sebab first week ni memang busy. InsyaAllah kalau berkesempatan dan line ok, cik tom akan cuba singgah ke blog korang. Take care dan semoga hari esok lebih baik dari sebelumnya. Miss u πŸ™‚
gambar budak comel tengah baca buku
p/s: maybe segala entry selepas ini akan dibuat versi autopublish.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

36 thoughts on “Just A Quick Update

  • January 10, 2011 at 5:09 pm
    Permalink

    hati-hati cik tom pergi sana..jaga diri..

    Reply
  • January 10, 2011 at 5:13 pm
    Permalink

    takpa lah cik tom..
    nanti dah free2 tu boleh sambung review balik kan πŸ™‚

    Reply
  • January 10, 2011 at 5:45 pm
    Permalink

    water and waste water analysis programe???…cik Tom kat TATiUC ka?…nak jumpa cik Tom…sign autograph…hehehe (^^,)

    Reply
  • January 10, 2011 at 6:54 pm
    Permalink

    gudluck cik tom=)

    Reply
  • January 10, 2011 at 7:16 pm
    Permalink

    belajar elok2 ye tom, wakaakakaa

    Reply
  • January 10, 2011 at 9:39 pm
    Permalink

    semoga ciktom beroleh kejayaan dalam setiap perkara yg ciktom lakukan…nanti klu free jgn lupa lepak kopitiam padin yg baru ye…

    ngee

    Reply
  • January 10, 2011 at 10:25 pm
    Permalink

    patut la lama xnampak..
    apa pun, jangan tinggalkan blog..
    heheheee

    Reply
  • January 10, 2011 at 11:24 pm
    Permalink

    Good luck Tom..semoga akan terus maju dan murah rezeki..Ellen tunggu Tom jer..hehe..sayang selalu..ahaks!

    Reply
  • January 11, 2011 at 12:35 am
    Permalink

    Semoga Cik Tom kekal cemerlang dan berjaya…

    Sibuk mana sekalipun, pastikan kesihatan dijaga…

    Reply
  • January 11, 2011 at 1:08 am
    Permalink

    xpe cik tom..jika free2..bole terjah..

    Reply
  • January 11, 2011 at 1:22 am
    Permalink

    takpa ciktom..masok kursus tu leklok..hehe

    Reply
  • January 11, 2011 at 1:56 am
    Permalink

    Salam..dah cuba dan dapat code tu..bila masukkan kat template, yang kuarnya lain..ciput benor..gamba fb je..macam mana ya..kena buat balik kowt.huhu

    Reply
  • January 11, 2011 at 2:20 am
    Permalink

    tak pe cik tom. selamat berkursus tau πŸ™‚

    Reply
  • January 11, 2011 at 2:33 am
    Permalink

    Ni kursus ttg ape ni?

    Reply
  • January 11, 2011 at 4:37 am
    Permalink

    Uwaaa~ Cik Tom nak pergi. Sob sob. Okay, dah. Cik Tom pergi kursus baik baik tau. Jumpa mamat handsome cakap je laju laju Shag kim salam. Miaw~

    Selamat berkursus, Cik Tom! Muah kanan kiri πŸ˜‰

    Reply
  • January 11, 2011 at 4:44 am
    Permalink

    buat yang utama dulu ciktom…take ur time ok.

    Reply
  • January 11, 2011 at 1:06 pm
    Permalink

    YOO CIKTOM BZ BZ JGN LUPE HAPDETT =)

    ENTRI MANTAP & MELETOZZ :
    # RAKAM VIDEO PEREMPUAN KENCING#
    # HAPUSKAN RASA BENCI#
    # CAWAN AJAIB UNTUK PEREMPUAN SAHAJA#

    Reply
  • January 11, 2011 at 5:55 am
    Permalink

    dla baca pun laju jer entry ni..take care cik tom..selamat berkursus yunkkkk..

    Reply
  • January 11, 2011 at 5:58 am
    Permalink

    ooo patut la cik tom lama x singgah. hehe.

    xpe take it slowly pasal review tuh. sempat saya ubah mana patut dlu. =p

    Reply
  • January 11, 2011 at 6:00 am
    Permalink

    ooo patut la cik tom lama x singgah. hehe.

    xpe take it slowly pasal review tuh. sempat saya ubah mana patut dlu. =p

    Reply
  • January 11, 2011 at 7:22 am
    Permalink

    xpe2.. kami semua memahami cik tom.. πŸ˜€

    Reply
  • January 11, 2011 at 7:27 am
    Permalink

    semoga cik tom berjaya..
    dulu runsing tak de kerja..
    sekarang dah sibuk kan..
    tu rezeki tu..
    jangan lepaskan ye cik tom..

    Reply
  • January 11, 2011 at 9:28 am
    Permalink

    Datz wat i like.. amek kursus itu sememangnya bg sya insyaAllah pilihan terbaik.. gud luck yo! dun wury.. insyaAllah.. semua baik2 saja k ^^

    Reply
  • January 11, 2011 at 11:29 am
    Permalink

    @matika: tenkiu πŸ™‚

    Reply
  • January 11, 2011 at 11:30 am
    Permalink

    @mirra: yup..insyaAllah weekend kot try marathon buat n3 review…hehe ;))

    Reply
  • January 11, 2011 at 11:36 am
    Permalink

    @adam: heheheh…bukan artis nak sign autograph…

    Reply
  • January 11, 2011 at 11:40 am
    Permalink

    @ML:thanks dear…happy besday πŸ™‚

    Reply
  • January 11, 2011 at 11:42 am
    Permalink

    @padin: yup..insyaAllah…

    Reply
  • January 12, 2011 at 9:12 am
    Permalink

    rindu!
    kekeke

    Reply
  • January 12, 2011 at 9:41 am
    Permalink

    mekacih Cik Tom..dah pandai buat..

    Reply
  • January 12, 2011 at 12:29 pm
    Permalink

    cik tom jgn stress2 ok,dunia ni memang mcm ni..heheeee sbr je laaa

    Reply
  • January 12, 2011 at 5:48 pm
    Permalink

    good luck cik tom ye.. jz doakan yang terbaik utk cik tom. Amin!

    p/s: kalau ada masa join la g.a jz πŸ™‚

    Reply
  • January 14, 2011 at 9:32 am
    Permalink

    thanks for all comments…
    sayang korang ketat2 πŸ™‚

    Reply
  • January 14, 2011 at 10:11 am
    Permalink

    @affieza: kursus water and waste water analysis yunk πŸ™‚

    done~

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE