kasi touch up sikit

hari ni genap 3 minggu cik tom berblog… macam2 jenis blog dah cik tom skodeng dan semuanye cun2… entri pun menarik dan ramai follower yang setia.. memang awal2 lagi kalah kalau nak compare dengan blog ni..huk3~


bagi yang perasan la cik tom ade kasi touch up sikit blog ni…pe ye??ok cik tom da ubah layout blog ni dan juga masukkan header baru… bagi yang tak perasan tu tak pe la..siapa la cik tom ni di hati korang?? eleh wat ayat sedih pulak..mengada!!hehe…


memang dari awal cik tom nak masukkan header tapi lepas format laptop, photoshop cik tom pun turut sama hilang… so sementara tue cik tom edit header simple ni guna photoscape..ok la untuk sementara waktu.. InsyaAllah bila dah ade software photoshop, cik tom akan edit buat header baru ye…


sebenarnya dah lama cik tom nak ubah layout blog ni… tengok serabut je.. tapi cik tom asyik malas sehinggalah….. tup2 ade sorang hamba Allah ni telah menegur pasal blog cik tom.. ok tak pe cik tom tak marah..cik tom mengalu2kan komen korang yang membina untuk kebaikan blog ni jugak..tapi kalau boleh korang gunalah bahasa yang sesuai ye.. so, cik tom pun pe lagi terus amik alternatif ubah layout bagi korang semua senang datang terjah blog dan tinggalkan jejak..ni buktinye cik tom sayangkan korang..korang sayangkan cik tom tak??ngeh3 ;p

p/s: hope everyone will be happy when visit my blog 😉

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

8 thoughts on “kasi touch up sikit

  • August 6, 2010 at 1:10 am
    Permalink

    jgn la sedih2..

    Cute Mum pon baru gak berjinak2 dalam berblogging nie.. xdelah cantik sgt pon.. tp kite kene rajin tgk blog2 org supaya dapat idea.. Lama2 nnt mesti ok n rami folowwer tegar..

    Reply
  • August 6, 2010 at 2:11 am
    Permalink

    Cute MuM: betul tu..tapi agak pening nak main coding2 ni..hehe..hrp2 cam2 la..thankx ye 🙂

    Reply
  • August 6, 2010 at 5:49 am
    Permalink

    don't give up…jom decorate blog kita jadi cantik2 tau..smile 🙂

    Reply
  • August 6, 2010 at 6:25 am
    Permalink

    nana: tq 4 da support darl~jom decorate sama2..huhu..

    Reply
  • August 6, 2010 at 4:43 pm
    Permalink

    okies…wah tukar template baru ye??ade bunga ros…cantik…

    Reply
  • August 7, 2010 at 8:51 am
    Permalink

    nana: tengah mencari template yang cik tom suke…yang bunga rose tu suke2 je…check out da tukar bg template lain plk..huhu ^_^

    Reply
  • August 8, 2010 at 12:13 pm
    Permalink

    saya sayang kamooo..
    truly your secret admirer..

    Reply
  • August 8, 2010 at 12:46 pm
    Permalink

    hahaha…sape pulak yang main2 ni…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE