Kempen BLOG PILIHAN MALAYSIA bersama BEN ASHAARI


Cik tom nak promote blog cik tom untuk Blog Baru Pilihan Malaysia 2010 (BBPM). Blog “Tomato Gurl’s Life” termasuk dalam nombor 305 pilihan 8. Undian akan bermula pada esok, 13/12/2010 pukul 7 pagi sehinggalah 17/12/2010. Jom la ramai-ramai undi blog cik tom ye. Hehe…

Berdasarkan maklumat dari admin, cara undian ialah berdasarkan vote pada “polls”. Pada polls ni hanya akan display nombor blog masing-masing. So, ingat vote nombor 305 dalam pilihan 8 taw. Jangan tersilap nombor pulak. Hehe 😉


Kenapa anda sertai contest ini BLOG PILIHAN MALAYSIA ?


Untuk promosi blog dan tambah kenalan baru 🙂

Kenapa anda rasa anda layak diundi ?


Sebabnya apa yang diceritakan di blog ni semua lahir dari hati cik tom.

Ceritakan serba sedikit latar belakang blog anda.

Pada yang tak kenal lagi, blog ni wujud pada 15/7/2010. Cik tom cuba buat blog user friendly yang mesra dengan semua blogger. Blog cik tom ni blog personal yang share kisah hidup cik tom, tutorial, tips dan apa saja yang cik tom suka taip. InsyaAllah korang takkan menyesal kalau undi blog cik tom. huhu…

Tak lama lagi genap la 5 bulan cik tom berblog. Rasa macam baru je semalam start berblog. Hehe… Pada yang lihat hasil blog cik tom sekarang. Ramai yang cakap untungnya dia baru buat blog dah ramai follower. Sejujurnya korang lihat pada hasilnya sekarang. Tapi 2, 3 bulan lepas pelbagai ranjau dan suka duka cik tom dah hadapi sepanjang berblog ni. Kehidupan berblog ni tak seindah yang dibayangkan. Ada je yang cuba nak kondem (asada cakap tak nampak pun kena kondem?). Boleh baca kat SINI, SINI, SINI DAN SINI.

Ada banyak lagi cerita yang tak masuk dalam entry tapi takpe off cerita tue. Mood kena happy ye. Jom la undi blog cik tom no 305. Kalau menang top 5 group 8, cik tom belanje lolipop ye. hehe 🙂


VOTE 305 group 8 dengan klik kat SINI.

…………….Terima kasih atas segala undian anda…………


p/s: JOM VOTE MISS YATY NO 272 GROUP 7 JUGAK YE. THANKS 🙂

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

66 thoughts on “Kempen BLOG PILIHAN MALAYSIA bersama BEN ASHAARI

  • December 12, 2010 at 4:20 pm
    Permalink

    good luck cik tom.. saya undi blog yg comel ni

    Reply
  • December 12, 2010 at 4:30 pm
    Permalink

    waaa..cik tom dah mula berkempen…hehe,..iqbal sokong cik tom! =D

    Reply
  • December 12, 2010 at 4:41 pm
    Permalink

    Gudluck kakakku!!! 🙂

    All the best…

    yaty pasti vote 305!
    🙂

    Reply
  • December 12, 2010 at 4:48 pm
    Permalink

    yeah mari kita ramai2 vote ciktom!!!

    Reply
  • December 12, 2010 at 4:53 pm
    Permalink

    gud luck cik tom ! 🙂

    Reply
  • December 12, 2010 at 4:59 pm
    Permalink

    gud luck cik tom..

    takpe cik tom. dia buat hal dia. kita buat hal kita. entah apa je dia dapat dari kondem orang.

    **tapi xde lak nampak org kondem tu??

    Reply
  • December 12, 2010 at 5:08 pm
    Permalink

    huhu..cedih2..xkan en.bebeh xpenah ckp dia jatuh chenta kat ifa kowt?? sbb rasanya mcm dh rapat gila dh tu..mesti rindu-rinduan kan kan kan..

    Reply
  • December 12, 2010 at 5:13 pm
    Permalink

    bereh cik tom!!!! tok awal kali undi nanti.. 305!!!

    pheewiitt!! jom gathering, iqbal pun ade, hehe

    Reply
  • December 12, 2010 at 5:28 pm
    Permalink

    good luck cik tom !!!

    Reply
  • December 12, 2010 at 5:46 pm
    Permalink

    gudluck cik Tom, 305 ea…noted!
    ~_^

    Reply
  • December 12, 2010 at 5:49 pm
    Permalink

    chetom gudluck..
    kt dunia ni memang ada n x suka kita.

    Reply
  • December 12, 2010 at 6:09 pm
    Permalink

    all da best cik tom..59 eh..hehe

    Reply
  • December 12, 2010 at 7:36 pm
    Permalink

    hahahah blogger nih hebat juga eh ;P
    baru join tpi followers dh smpai beribu xD

    inshaAllah boleh nyer mng ;D

    Reply
  • December 12, 2010 at 9:50 pm
    Permalink

    jom undi cik tom..
    heheheee

    Reply
  • December 12, 2010 at 9:51 pm
    Permalink

    wah3~ undian lg.. pape pon, keen nk jd pengundi hantu, aci x?? hik3~ ^_^

    Reply
  • December 12, 2010 at 10:24 pm
    Permalink

    Ok Tom akan vote untuk Tom…hehe

    Reply
  • December 12, 2010 at 11:26 pm
    Permalink

    salam…

    dasyatnya cik tom..baru beberapa bulan dah 1000 lebih followers….nampaknya memang ada peluang ikut jejak abg ben la…

    syira undi cik tom.. auww….

    Reply
  • December 13, 2010 at 1:54 am
    Permalink

    As'salam..

    Good luck cik tom..

    Reply
  • December 13, 2010 at 2:24 am
    Permalink

    cik tom msuk jugak?
    goodluck cik tom ;D

    Reply
  • December 13, 2010 at 3:40 am
    Permalink

    ok ok..ellen akan vote Tom and Yaty..hehe

    Reply
  • December 13, 2010 at 3:48 am
    Permalink

    sy dh undi cik tom..

    gudluck ye.. all da best! 😀

    Reply
  • December 13, 2010 at 4:03 am
    Permalink

    aibaks pun sokong cik tom gak! hehe

    Reply
  • December 13, 2010 at 4:37 am
    Permalink

    sy da vote cik tom,gud luck ! ;D

    Reply
  • December 13, 2010 at 4:41 am
    Permalink

    wahhh
    gud luck cik tom !!!

    Reply
  • December 13, 2010 at 5:02 am
    Permalink

    jom mkn tomato byk2 !!! bagus tuk kulit…hehe..gd luck cik tom ! u go girl 🙂

    Reply
  • December 13, 2010 at 6:53 am
    Permalink

    bila la akak nak berkempen ni..
    hehhe..
    tak reti sebenarnye..
    apa pun..vote jangan tak vote!!

    Reply
  • December 13, 2010 at 7:01 am
    Permalink

    voting for cik tom!

    Reply
  • December 13, 2010 at 7:29 am
    Permalink

    gudluck ciktom..bangga seh jd antara mereka yg awal2 kenal dgn ciktom..hehe

    Reply
  • December 13, 2010 at 7:54 am
    Permalink

    @ASaDa RyutaRo: xnmpk??hehe..sbb xtgk betul2…lgpn asada kenal sgt ke cik tom??huhu..

    Reply
  • December 13, 2010 at 7:54 am
    Permalink

    @qasehraihan: erkkk??rasa cam silap komen je ni…ni komen utk n3 ifa ker??hehe 🙂

    Reply
  • December 13, 2010 at 7:55 am
    Permalink

    @Tok Esah: tenkiu tok esah..ckp bila gathering tue nati ye..huhu

    Reply
  • December 13, 2010 at 7:58 am
    Permalink

    @Raji berkata: agak tipis la raji..td cik tom buka 3 undi je…org lain dah 55 dah…hehe

    Reply
  • December 13, 2010 at 7:59 am
    Permalink

    @mie:tenkiu mie..ni syg lebih..haha

    Reply
  • December 13, 2010 at 8:32 am
    Permalink

    @ Siti Safiyyah: cik tom pun bangga dpt kenal siti dr awal berblog hingga la skang…huhu

    Reply
  • December 13, 2010 at 9:01 am
    Permalink

    wah tahniah!

    Reply
  • December 13, 2010 at 9:55 am
    Permalink

    gewd luck ciktom!hihi

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE