Komisyen 5,6,7 dan 8 dari JDR

Salam…. Alhamdulillah berhasil dapat komisyen 5,6,7 dan 8 dari JDR. Cik tom kumpul sekaligus je senang. Malas nak buat banyak-banyak entri mengenainya. Pada yang bertanya cik tom mengenai segala komisyen yang cik tom dapat selama ini ialah hasil dari komisyen affiliate JDR.

Komisyen 5,6,7 dan 8 dari JDR

Komisyen 5,6,7 dan 8 dari JDR
Komisyen 5,6,7 dan 8 dari JDR

Pada yang bertanya mengenai program ini boleh refer pada artikel jobdirumah sebelum ini ye.

1. Komisyen pertama dari jobdirumah
2. Kerja Sambilan Dari Rumah (Part Time)
3. Komisyen Kedua dari Jobdirumah
4. Jobdirumah: Info Tentang Kerja Sambilan Jobdirumah
5. Komisyen Ketiga dan Keempat dari Jobdirumah

Untuk yang berminat nak cuba kerja sambilan jobdirumah atau jadi agen affiliate bolehlah merujuk di website >>Jobdirumah<<

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

28 thoughts on “Komisyen 5,6,7 dan 8 dari JDR

  • June 30, 2012 at 4:07 am
    Permalink

    Wahhhhhh.. berderet-deret komisen.. saya pun dah promo, terpengaruh dengan ciktom..

    Reply
    • July 3, 2012 at 9:21 pm
      Permalink

      jom promo niat untuk kebaikan pada orang lain..insyaAllah rezeki akan dilipat gandakan..

      Reply
  • June 30, 2012 at 10:17 am
    Permalink

    Tahniah ciktom, berderu2 rezeki masuk

    Reply
  • June 30, 2012 at 11:05 am
    Permalink

    macam tu la kalau usaha tak kenal jemu dan penat. Pasti ada balasannya.

    Reply
  • July 1, 2012 at 12:27 am
    Permalink

    Tahniah cik tom. Moga ramai yg dapat faedahnya nanti…insyaAllah

    Reply
    • July 3, 2012 at 8:42 pm
      Permalink

      thanks..yup harap yang join akan dapat hasilnya..

      Reply
  • July 1, 2012 at 12:41 am
    Permalink

    Ciktom memang bijak mencuri peluang kan

    Reply
    • July 3, 2012 at 8:40 pm
      Permalink

      rasanya akak lagi bijak dan pandai rebut peluang.

      Reply
  • July 1, 2012 at 1:29 pm
    Permalink

    wow.. masyuk ni..
    seronok hujung bulan..

    Reply
  • July 3, 2012 at 12:02 am
    Permalink

    Alhamdulillah
    Moga dimurahkan lagi rezeki ciktom…

    Reply
    • July 3, 2012 at 6:50 pm
      Permalink

      amin…semoga dimurahkan rezeki cik tom dan auc..

      Reply
  • July 6, 2012 at 12:27 am
    Permalink

    alhamdulillah..murah rezeki bulan ni ye 🙂 berkat jadi penaja utk contest agaknya 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE