Komisyen dari Lelaki Kacak

Salam.. Nak update jumlah komisyen terkumpul yang cik tom dapat pada bulan ini dari Lelaki Kacak. Alhamdulillah bayaran yang diterima memang sentiasa konsisten dan tepat pada masanya setiap bulan. Satu lagi affiliate yang memang cik tom kagum dengan ketepatan waktu pembayarannya ialah dari saudara Shamsuriyadi dan isterinya, Puan Shida. Kalau admin affiliate buat bayaran tepat pada masanya lagi agen affiliate semangat serta senang hati nak promosi. Tak macam sesetengah admin affiliate yang liat nak bayar komisyen. 

Komisyen dari Lelaki Kacak
Komisyen dari Lelaki Kacak

Terima kasih kepada lelaki kacak dan puan shida memberi peluang untuk cik tom promosi produk mereka yang banyak menyumbang sideincome komisyen setiap bulan pada blog cik tom.

Erm pada artikel, Tempias Keyword 3 Blog Pilihan Terbaik ada cik tom maklumkan yang 3 program affiliate yang masih belum cik tom terima bayaran komisennya walaupun 2 dari program tersebut sudah janjikan untuk bayar awal bulan November 2012. Ramai blogger yang tertanya-tanya dan minta cik tom revealkannya. Cik tom tak reveal lagi masa tue sebab bagi peluang kat diorang untuk bayar. Tapi pada 16/12/12 lepas cik tom email lagi keduanya dan masih juga tiada respon sehingga artikel ini dipublish. 2 program affiliate tersebut yang cik tom dah BLACKLIST dari blog ini ialah panduanmalampertama.com (admin khairul hazwan) dan pakarcoklat.com (admin yusaini & fariha). Bukan niat nak buruk-buruk kan tapi dah realiti mereka tak bayar komisyen seperti dijanjikan. Peace 🙂

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

27 thoughts on “Komisyen dari Lelaki Kacak

  • December 24, 2012 at 12:12 am
    Permalink

    Wow..byk dpt!

    Mmg elok ciktom siarkn, buat panduan..

    Reply
  • December 24, 2012 at 12:43 am
    Permalink

    Alhamdulillah… rezeki tu… bila sy boleh dpt rezeki macam tu yer…

    Reply
  • December 24, 2012 at 1:00 am
    Permalink

    silap la bila mungkir janji dengan blogger..kan??dah keluar entry..lain kali kena la amanah..kan cik tom??

    Reply
  • December 24, 2012 at 1:07 am
    Permalink

    pelik gak komisen tak nak bayar padahal komisen buyer dah bayar kat dia 🙂

    Reply
  • December 24, 2012 at 2:29 am
    Permalink

    Singgah mlm hari nak cuti krismas ni nak bagi tahu dah joint contest anjuran kamu thanks…

    Reply
  • December 24, 2012 at 2:46 am
    Permalink

    wah.. setiap bulan boleh beli baju baru la macam nie cik tom.. heee 😀

    Reply
  • December 24, 2012 at 3:56 am
    Permalink

    murah rezeki tuan blog..

    bestnya kalau tiap2 bulan masyuk..hehe

    Reply
  • December 24, 2012 at 7:42 am
    Permalink

    jangan sesekali berjanji jika kita tak mampu menunnaikanya… yang lebih penting kepercayaan orang terhadap kita.. alhamdulilah untuk rezeki ciktom 🙂

    Reply
  • December 24, 2012 at 8:52 am
    Permalink

    hai ciktom,
    tahniah mendapat komisen affiliate dari saudara Shamsuriyadi.

    Ketepatan berurusan seperti yang di janjikan memang perlu bagi semua usahawan bagi menjaga baik reputasi mereka dan perniagaan, jika tidak sudah tentu pelanggan tidak akan datang balik.

    Semoga terus maju jaya ciktom 🙂

    Reply
  • December 24, 2012 at 11:40 am
    Permalink

    Murah rezeki cik tom… Semoga terus maju jaya!
    Bilalah rezeki teman nie…huhu

    Reply
  • December 24, 2012 at 4:23 pm
    Permalink

    memang masyuk la dapat banyak tu

    Reply
  • December 24, 2012 at 5:22 pm
    Permalink

    dalam sebulan, mau ribu riban juga apa yang cik tom dapat ni
    best sangat ni kalau macam ni

    Reply
  • December 25, 2012 at 12:00 am
    Permalink

    dua nama ni agak kurang kredibliti diorang disebabkan masalah pembayaran ni. cuba join group KKIM (Kedai Kopi Internet Marketer) mungkin ada cerita pasal diorang

    Reply
  • December 25, 2012 at 12:22 am
    Permalink

    pergghhh.. byknya ciktom join affiliate.. tp best bila dpt komisen. tahniah cik tom

    Reply
  • December 25, 2012 at 1:08 am
    Permalink

    mesti lelaki kacak tu sukaaa…

    Reply
  • December 25, 2012 at 2:29 am
    Permalink

    wah semakin bertambah-tambah rezeki ciktom.

    Reply
  • December 25, 2012 at 6:30 pm
    Permalink

    masyukkk.. 😀

    Reply
  • December 26, 2012 at 1:12 am
    Permalink

    reputasi akan jatuh jika suruh orang promosi tapi tak bayar komisen.

    nampaknya cik tom memang semakin mantap dgn pendapatan melalui blogging

    Reply
  • December 27, 2012 at 6:46 pm
    Permalink

    tahniah… banyak tuuu…

    shamsuriyadi mmg boleh dipercayai… dan dia juga otai adsense 😉

    thanx 4 info about blacklisted affiliates tu… so kami pun boleh berhati2
    Jom baca entri terkini Ummi Hanie …Contest Top Referral iPhone 5 Gadget ImpianMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE