Komisyen Kedua dari Buatcoklat

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera… Cik tom dapat komisyen kedua dari buatcoklat hasil dari sebelum ini Komisyen Pertama dari Buatcoklat. Alhamdulillah cik tom dapat 2 sales dari starter kit buatcoklat. Starter kit ini adalah alatan asas untuk anda membuat coklat dari rumah beserta dengan CD panduan buat coklat. Anda boleh menempahnya daripada pihak buatcoklat atau mencarinya di kedai berdekatan anda satu per satu. Dengan starter kit ini, anda boleh bermula dengan kadar yang segera.

Komisyen kedua dari buatcoklat
Komisyen kedua dari buatcoklat

Ebook buat coklat ini memang sangat laris dipasaran kerana ebook ini serba lengkap berserta video langkah demi langkah untuk mudah belajar bagaimana cara nak buat coklat handmade bagi makan sendiri mahupun untuk jana pendapatan tambahan dari rumah. Pada yang berminat nak tahu lebih lanjut boleh pergi ke >>>Buat Coklat Buatan Tangan Sendiri <<

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

22 thoughts on “Komisyen Kedua dari Buatcoklat

  • June 22, 2012 at 7:58 am
    Permalink

    al hamdulillah dimurahkan rezeki 🙂

    Reply
    • June 23, 2012 at 1:37 am
      Permalink

      alhamdulillah support dr kawan blogger dan auc jgk ni..

      Reply
    • June 23, 2012 at 1:23 am
      Permalink

      alhamdulillah..tunggu bro azman punya turn pulak merasa lepas ni..amin..

      Reply
  • June 22, 2012 at 3:29 pm
    Permalink

    tahniah..bilalah nak belanja aku cendol ni wehh..

    Reply
    • June 23, 2012 at 12:28 am
      Permalink

      boleh je ko mai seremban..tp xtau la kat mana jual cendolnya…haha…

      Reply
    • June 23, 2012 at 12:44 am
      Permalink

      alhamdulillah rezeki yang ada dari affiliate..

      Reply
  • June 23, 2012 at 12:44 am
    Permalink

    murah rezeki selamanya
    syukur alhamdulillah, cik tom

    Reply
    • June 23, 2012 at 12:46 am
      Permalink

      alhamdulillah..terima kasih atas support2 dr kawan blogger juga…

      Reply
  • June 23, 2012 at 1:26 am
    Permalink

    masyukk.. tahnik cik tom, teruskan usaha, moga lebih sukses

    Reply
  • June 23, 2012 at 10:51 am
    Permalink

    banyaknya. mudah rezeki cik tom ye.

    Reply
    • June 23, 2012 at 1:29 pm
      Permalink

      eh cikgu tukar blog plk ke singgah blog cik tom.. haha ;p

      Reply
    • June 23, 2012 at 2:18 pm
      Permalink

      aah sambil berblog dapat juga side income..alhamdulillah

      Reply
  • June 23, 2012 at 8:13 pm
    Permalink

    bestnya dpt duit..hehe

    Reply
  • June 25, 2012 at 12:05 am
    Permalink

    Teringn gak nk blaja wt cklat utk raya. Em,bleh la chii usha2 program ni.

    Anyway,tahniah ye.

    Reply
    • June 25, 2012 at 12:47 am
      Permalink

      boleh sangat2 chii.. boleh cuba usha program buatcoklat ni.. dah beli nanti boleh jadi testimonial pulak ejen affiliate.. tq

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE