Komisyen kedua dari buatcupcake

Alhamdulillah kesinambungan daripada komisyen pertama, cik tom dapat  komisyen kedua dari buatcupcake. Kali ini cik tom dapat 3 sales dengan komisyen RM120. Alhamdulillah semakin ramai yang tertarik untuk membeli ebook panduan buat cupcake dari rumah. Memang ebook cupcakes ini antara produk yang laris di pasaran.

Komisyen kedua dari buatcupcake
Komisyen kedua dari buatcupcake

Terima kasih pada yang sudi beli ebook ini dari blog cik tom. Tips nak berniaga ini, kita kena buang segala sifat malu pada diri dan cuba sedaya upaya promosi produk yang kita ada. Untuk starting boleh bagi bakal customer anda tester, jual dengan harga promosi ataupun boleh juga menaja sesuatu majlis untuk tarikan. InsyaAllah dari satu permulaan seorang customer, anda akan menambah bilangan yang seterusnya. Jangan mudah patah semangat dan jadikan satu azam untuk berjaya.

Jadikan kata pepatah “Alang-alang menyeluk pekasam biar sampai ke pangkal lengan” atau apa-apa kata semangat sebagai satu pegangan anda berbisnes. Pada anda yang berminat untuk mencuba perniagaan cupcake ini bolehlah dapatkan maklumat lanjut di >>Panduan Buat Cupcakes dari Rumah<<

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

28 thoughts on “Komisyen kedua dari buatcupcake

  • May 20, 2012 at 12:27 pm
    Permalink

    syukur rezki ada dlm dunia blog.amin

    Reply
      • May 22, 2012 at 1:15 pm
        Permalink

        Tahniah Cik Tom. Makin maju dalam bidang affiliate. Terbaiklah!

        Terima kasih jugak utk tips kali ni.

        Reply
    • May 22, 2012 at 12:25 pm
      Permalink

      alhamdulillah adalah sedikit rezeki yang dapat..

      Reply
  • May 20, 2012 at 3:37 pm
    Permalink

    Untunglah duit masuk je 😀 hehehe 😀 Teruskan usaha 😀

    Reply
    • May 22, 2012 at 12:24 pm
      Permalink

      masuk sikit je..ramai lagi yang byk dpt..kira boleh la lepas byr broadband..hee

      Reply
  • May 20, 2012 at 4:23 pm
    Permalink

    pergh..masyuk2..tahniah..

    Reply
  • May 20, 2012 at 7:48 pm
    Permalink

    hoho..makin kencang dah dia sekarang. tahniah. tahniah..

    Reply
    • May 22, 2012 at 12:14 pm
      Permalink

      sama2 sifuku titan..sumber inspirasiku..hehe

      Reply
  • May 21, 2012 at 12:59 am
    Permalink

    Syukur alhamdulillah
    Moga sentiasa dimurahkan rezeki, ciktom

    Reply
    • May 22, 2012 at 12:12 pm
      Permalink

      terima kasih tehr..semoga tehr pun sentiasa dimurahkan rezeki..

      Reply
  • May 21, 2012 at 1:16 am
    Permalink

    canggih betul. Dua kali pulak tu =)

    Reply
  • May 21, 2012 at 4:32 pm
    Permalink

    ni yang jeles ni, saya pon nak lah buat affiliate ni

    Reply
    • May 22, 2012 at 11:50 am
      Permalink

      juan dah banyak untung affiliate kan..meh la tambah satu lagi affiliate ni..

      Reply
  • May 22, 2012 at 4:35 pm
    Permalink

    wah..banyak jugak tu..
    tahniah ciktom!

    Reply
  • May 22, 2012 at 5:51 pm
    Permalink

    boleh simpan duit tu untuk kembangkan bisnes lain hehe

    Reply
    • May 23, 2012 at 10:50 am
      Permalink

      setakat ini cik tom simpan duit ni dalam bank je..ada peluang bisnes lain ke??kalau ada cadangan boleh share dgn cik tom?

      Reply
  • May 22, 2012 at 11:09 pm
    Permalink

    wahh..makin masyuk lar…tahniah..dah masuk tapi tak dapat lagi hasil..huh..seo ciktom lagi power..hehe

    Reply
    • May 23, 2012 at 10:45 am
      Permalink

      takpe nanti adalah hasil tue..usaha tangga kejayaan..ni xdelah teknik seo sangat..

      Reply
  • May 29, 2012 at 1:05 pm
    Permalink

    tahniah dik..buat apa pown kalau semangat dan yakin insyaallah boleh dapat hasil yang lumayan..kipidap :-)..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE