Komisyen Kedua dari Goldsilver

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan… Alhamdulillah nampaknya semakin banyak kesedaran masyarakat zaman sekarang akan kepentingan dalam menuntut ilmu asas sebelum memulakan pelaburan emas dan perak atau bahasa inggeris “gold and silver“. Ini adalah penting bagi mengelakkan anda ditipu oleh pihak-pihak yang mempunyai agenda tertentu. Malahan panduan analisis teknikal emas dan perak versi PREMIUM ini boleh digunakan oleh pelbagai lapisan pelabur emas dan perak yang BIJAK termasuk dealer-dealer emas dan perak dari pelbagai syarikat.

Komisyen Kedua dari Goldsilver

komisyen kedua dari goldsilver
komisyen kedua dari goldsilver

Kenapa analisis teknikal penting bagi pelabur emas dan perak?

1. Analisis teknikal dapat memberi gambaran jelas berdasarkan solid evidence berpandukan teknik-teknik tertentu dalam memilih masa dan harga yang sesuai untuk BUY atau SELL.

2. Penting pelabur emas dan perak FIZIKAL untuk mendapatkan best timing dan best deal.

3. Sangat-sangat penting bagi peniaga atau dealer emas dan perak terutamanya jika jual beli melibatkan dalam unit kilogram. Walaupun perbezaan harga 1g cuma RM 1 pun dah banyak kesannya kan?

4. Tindakan tidak dibuat secara terburu-buru mengikut perasaan dan terpengaruh dengan spekulasi semata-mata. Jauhi spekulasi tingkatkan analisis.

5. Dengan keupayaan mengenalpasti kawasan harga murah ini dapat meminimakan risiko dalam permainan manipulasi emas dengan Ar-Rahnu.

Bukan rahsia lagi bahawa analisis teknikal adalah senjata yang digunakan oleh syarikat dan dealer besar dalam meletakkan target BUY dan SELL mereka. Sebolehnya masyarakat umum tidak mahu didedahkan dengan analisis teknikal dengan terperinci.

KENAPA KEADAAN INI BERLAKU??

Ini kerana bila mereka SELL habis-habisan pasti mereka mahu anda BUY habis-habisan dan sebaliknya!

Untuk maklumat lagi lanjut mengenai teknik-teknik analisis emas dan perak boleh mempelajari teknik-teknik analisis emas dan perak yang merangkumi dari ilmu asas yang wajib diketahui hanya didedahkan dalam e-book bonus dan ilmu tahap advance untuk pelaburan emas dan perak dalam bentuk core produk e-book -> “ Panduan analisis teknikal emas dan perak versi PREMIUM

ps: boleh klik pada link yang ditunjukkan anak panah atau just klik banner di atas.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

24 thoughts on “Komisyen Kedua dari Goldsilver

  • August 8, 2012 at 12:49 am
    Permalink

    tahniah cik tom
    rezeki bertambah nampak

    Reply
  • August 8, 2012 at 3:13 am
    Permalink

    Assalammualaikum wbt,

    Tahniah Cik Tom. Makin masyuk di bulan ramadhan ni. Boleh berbelanja happy sikit nak sambut raya ni : )

    Reply
  • August 8, 2012 at 3:56 am
    Permalink

    Tahniah CikTom.. Tambah koleksi kali ke… ermmmm x dapat kira pulak… heee Semuga sukses selalu..

    Reply
  • August 8, 2012 at 7:06 am
    Permalink

    tahniah ciktom. semoga bertambah lagi rezeki di bulan ramadan ini

    Reply
  • August 8, 2012 at 8:01 am
    Permalink

    tahniah ciktom makin cemerlang skrg 🙂

    Reply
  • August 8, 2012 at 8:22 am
    Permalink

    WAH..KUMPUL DUIT BANYAK2 CIK TOM..
    NANTI KAWEN BOLEH BUAT MAJLIS BESAU2..
    HEHEH

    Reply
  • August 8, 2012 at 8:23 am
    Permalink

    Wahhh raya tahun ni penuh bermakna la cik tom yer..apa-apa pun tahniah la sebab dapat income tu…mcm ikut jejak titan jer ni..hahaha

    Reply
  • August 8, 2012 at 8:57 am
    Permalink

    tahniah cik tom 🙂 rezeki

    p/s: cane cik tom.. lama dni tunggu email cik tom ni nak tahu confirmation. hehe

    Reply
  • August 8, 2012 at 4:42 pm
    Permalink

    tahniah ciktom….Memang hebat la ciktom dalam dunia affiliate ni…

    ciktom buat guna blog je ke atau emel skali?

    Reply
  • August 9, 2012 at 12:09 am
    Permalink

    raya sakan cik tom tahun ni.. boleh la beli kueh tat semangkuk. hehe.

    Reply
  • August 10, 2012 at 5:45 am
    Permalink

    kalo kita minat dgn produk..mmg sng jer nk jual.. 🙂

    Reply
  • August 10, 2012 at 7:07 am
    Permalink

    berminat jgk. tp modal tak cukup r ciktom. huhu.

    Reply
  • August 11, 2012 at 2:57 pm
    Permalink

    tahniah ciktom..nak duit raya sikit ..hehe

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE