Komisyen Kedua dari Jobdirumah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera… Berdasarkan dari entry Komisyen pertama dari jobdirumah dan Kerja Sambilan Dari Rumah (Part Time), ramai yang berminat nak cari kerja sambilan dari rumah. Memang ini diakui kerana kos sara hidup yang makin meningkat. Penganggur, pelajar, suami mahupun isteri cuba mencari sumber pendapatan tambahan supaya kehidupan yang lebih selesa buat keluarga dan juga diri sendiri.

Tahniah kepada korang yang dah ambil langkah PERTAMA untuk memulakan kerja sambilan dari rumah. Namun, suka untuk cik tom ingatkan pada korang yang dah join, teruskan usaha kerana team jobdirumah dah bagi guidelines or tunjuk jalan bagaimana nak cari kerja dari rumah. Selebihnya, korang perlulah mencuba kerja yang disyorkan oleh jobdirumah setiap hari langsung terus ke email anda.

Komisyen kedua dari jobdirumah
Komisyen kedua dari jobdirumah

Ramai yang bertanya pada cik tom betul ke jobdirumah ni? Tak tipu ke? Biasa program macam ini banyak yang menipu? Setakat ini segala maklumat yang cik tom jumpa takde menyatakan lagi yang program jobdirumah ini scam atau penipu. Kalau masih ragu-ragu korang boleh google sendiri untuk jawapannya yang pasti. Korang boleh baca juga artikel dari puan asmawati: Pendapat saya tentang Jobdirumah.com.

Semua terserah pada diri anda samaada untuk memilih nak join atau tidak kerja sambilan oleh jobdirumah. Tepuk dada tanya sama hati, tepuk kepala tanya sama akal fikiran kerana tiada sesiapa yang memaksa. Anda yang mencorakkan masa depan anda sendiri. Pada yang masih tertanya-tanya akan program kerja sambilan di rumah boleh rujuk entry cik tom; Kerja Sambilan Dari Rumah (Part Time) atau terus ke website >>Jobdirumah<<

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

15 thoughts on “Komisyen Kedua dari Jobdirumah

  • June 9, 2012 at 10:31 pm
    Permalink

    tahniah dapat komisen lagi.. lama2 .. banyak masuk tu..

    p/s: mcm blog titan juga lah… citer pasal duit masyuk… 😀

    Reply
    • June 10, 2012 at 12:25 am
      Permalink

      thanks..baru komisyen kedua.. jauh sgt kl compare dengan hairul.. hairul hebat bab affiliate walaupun xpernah citer macam cik tom dlm blog..hihi

      Reply
  • June 9, 2012 at 11:25 pm
    Permalink

    ni dah macam titan versi girl dah, tahniah ciktom

    Reply
    • June 10, 2012 at 12:23 am
      Permalink

      titan versi girl?? jauh bebenor rasanya sebab titan lagi hebat dan mmg affiliate hunter.. cik tom newbie baru nak belajar..

      Reply
  • June 10, 2012 at 9:59 am
    Permalink

    Tahniah! ciktom dah dapat komisen ke -2 dah ni. semoga terus sukses dengan jobdirumah.

    Reply
  • June 12, 2012 at 12:48 pm
    Permalink

    Tahniah Cik Tom. Makin lebat nampaknya. Moge makin murah rezki yer 😀

    Reply
    • June 13, 2012 at 9:53 pm
      Permalink

      thanks bro… smoga rezeki bro sefamili pun makin murah ye..

      Reply
  • August 25, 2012 at 8:26 am
    Permalink

    salam.. mcm mana kerja nih? bley ajar?
    harap tidak keberatan..

    Reply
  • January 29, 2013 at 11:17 am
    Permalink

    Cik tom nak tanya…susah ke keja ni?takut la kena tipu…so nk tanya pendapat cik tom untuk maklumat lanjut..

    Reply
    • April 15, 2013 at 2:45 pm
      Permalink

      tak susah kalau kena gaya dan teknik yang digunakan..dont worry ada guideline diberikan untuk apply kerja..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE