Komisyen Kesembilan dari JDR

Salam…. Alhamdulillah berhasil dapat komisyen kesembilan dari JDR. Malahan dah dapat beberapa email weekend ini yang maklumkan dah terima komisyen seterusnya bagi JDR dan akan masuk hanya pada hari bekerja which means insyaAllah isnin ini.

komisyen kesembilan dari jobdirumah
komisyen kesembilan dari jobdirumah

Alhamdulillah atas rezeki yang diberikan dan cik tom masih tengah berfikir samaada nak buat keputusan muktamad hanya akan tunjukkan segala komisyen dari JDR sehingga komisyen ke 10 sahaja atau berterusan sehingga sampai bila komisyen ini masih mampu diperolehi.

Jika ada sesiapa yang nak tahu mengenai JDR iaitu shorfform untuk Jobdirumah boleh merujuk artikel; Jobdirumah: Info Tentang Kerja Sambilan Jobdirumah. Cik tom doakan semua yang join program ini sukses dalam memperolehi pekerjaan dan pendapatan sampingan bagi menampung diri dan keluarga anda.

Untuk yang berminat nak cuba kerja sambilan jobdirumah atau jadi agen affiliate bolehlah merujuk di website >>Jobdirumah<<

psstt: tiada kejayaan tanpa usaha

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

38 thoughts on “Komisyen Kesembilan dari JDR

  • July 8, 2012 at 2:26 pm
    Permalink

    tahniah. tahniah..dekat search engine. post pasal komisen ciktom banyak keluar. tapi ni komisen promosi affiliate diorang kan? kalau ada bayaran dari kerja yang dibuat dari jdr ni..lagi bagus. ada tak bayaran hasil kerja yang dibuat tu?

    Reply
    • July 10, 2012 at 10:38 pm
      Permalink

      cik tom dah bida 2x setakat ni..tp xberhasil lg sbbnya busy+ xikut betul2 tips yg diberi..kl usaha lebih mmg konpem boleh ni..tunggu student cuti sem la fokus lebih..hehe

      Reply
      • July 11, 2012 at 5:42 pm
        Permalink

        oh, kira belum dapat lagi la nih??

        Reply
        • July 15, 2012 at 8:24 pm
          Permalink

          yup.. eh titan try join.. tgk ko dh promosi tue kt blog niche pendidikan..

  • July 8, 2012 at 6:39 pm
    Permalink

    jeles giler tgk ciktom ni…
    kena jadi affliate jugak lah..

    Reply
    • July 10, 2012 at 10:36 pm
      Permalink

      tgk income says n churp2 masyuk je..
      konpem join affiliate sm jgk..
      jomlah join!

      Reply
  • July 8, 2012 at 8:58 pm
    Permalink

    salam..
    kira okey la tu, dari buang
    masa ber online..ada juga duit
    masuk kan..?

    Reply
  • July 8, 2012 at 9:44 pm
    Permalink

    Titan tercabar? Hehhee.. Cik Tom promot kat blog ni je ke atau ada buat cara lain utk promosi? Mohon tips..

    Reply
    • July 9, 2012 at 8:26 pm
      Permalink

      tak tercabar. cuma bertanya. hoho..

      Reply
    • July 10, 2012 at 10:30 pm
      Permalink

      cik tom promot kt blog ni n ada jgk promote kt website ln n juga fb..tp tgk dr backlink smuanya dr artikel dlm blog..xde plk dr website o fb..so skang dh stop promosi web n jg fb..

      Reply
  • July 8, 2012 at 10:10 pm
    Permalink

    Tahniah ciktom semakin kencang tu 🙂

    Reply
  • July 8, 2012 at 10:34 pm
    Permalink

    tahniah ciktom. sekejap je dah sampai komisen ke-9 dari JDR. Rasanya komisen ciktom akan bertambah-tambah lebih dari 10 lagi selepas entry komisen ke-9 ni.

    Reply
    • July 10, 2012 at 10:28 pm
      Permalink

      alhamdulillah…pagi isnin dah dpt komisyen ke 10..tp tgklah nak update tak dlm entri…huhu

      Reply
  • July 8, 2012 at 11:49 pm
    Permalink

    murah nyer rezeki cik tom yer…alhamdulillah…moga terus sukses yer…amin…

    Reply
    • July 10, 2012 at 10:23 pm
      Permalink

      alhamdulillah..rezeki ini bakal dikongsi dgn rakan blogger dlm ms terdekat..insyaAllah..

      Reply
  • July 9, 2012 at 1:32 am
    Permalink

    fuh..rezeki masuk lagi..alhamdulillah 🙂

    Reply
    • July 10, 2012 at 9:43 pm
      Permalink

      alhamdulillah boleh guna utk hadiah pertandingan nanti..

      Reply
  • July 9, 2012 at 10:19 am
    Permalink

    Kerap dapat duit tu Ciktom mesti senyum panjang ni

    Reply
    • July 10, 2012 at 9:33 pm
      Permalink

      memang seronok dpt duit.. tp kena beringat jugak utk ms depan.

      Reply
  • July 9, 2012 at 12:52 pm
    Permalink

    banyak imbuhan yg d beri heeee..klu slu lebih cuba tambah2 mau 80.00 tu heee

    Reply
  • July 9, 2012 at 3:08 pm
    Permalink

    macam @Titan bagi taw. CikTom anak sedara belah kanan Google. Artikel mesra sangat tahniah dan didoakan yang terbaik buat CikTom.

    Reply
    • July 9, 2012 at 8:40 pm
      Permalink

      blog ni mesra dengan pakcik google. nak wat camana..blog aku, pakcik google tak sukerr…

      Reply
      • July 10, 2012 at 9:24 pm
        Permalink

        eleh merendah diri plk titan.. rs blog mesra seo je..tgk kl cr keyword komisyen mesti ke sana..hehe..
        em lgpun blog kan byk…yg superblog tue lg terlebih mesra seoo…

        Reply
    • July 10, 2012 at 9:26 pm
      Permalink

      bestnya kalau betul anak sedara google..haha..

      Reply
  • July 10, 2012 at 12:22 pm
    Permalink

    Wahh masyukk lagi yer..hehe…rezki cik tom tu..bila nk buat contest??

    Reply
  • July 11, 2012 at 11:32 pm
    Permalink

    wahhh..ciktom ..makin murah rezeki 🙂

    Reply
    • July 15, 2012 at 3:01 pm
      Permalink

      thanks.. smoga anuar pun sama murah rezeki selalu

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE