Komisyen Ketiga dan Keempat dari Jobdirumah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera… Alhamdulillah masih ada rezeki komisyen ketiga dan keempat dari Jobdirumah. Pada sesiapa yang berminat nak cuba kerja sambilan jobdirumah atau jadi agen affiliate bolehlah cuba join di website >>Jobdirumah<<

Komisyen ketiga dari jobdirumah
Komisyen ketiga dari jobdirumah
Komisyen keempat dari jobdirumah
Komisyen keempat dari jobdirumah

Artikel berkaitan jobdirumah yang pernah ditaip oleh cik tom:

1.ย Komisyen pertama dari jobdirumah
2.ย Kerja Sambilan Dari Rumah (Part Time)
3. Komisyen Kedua dari Jobdirumah
4. Jobdirumah: Info Tentang Kerja Sambilan Jobdirumah

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

50 thoughts on “Komisyen Ketiga dan Keempat dari Jobdirumah

    • June 23, 2012 at 12:47 pm
      Permalink

      alhamdulillah rezeki ini semua dari Allah.

      Reply
  • June 21, 2012 at 12:58 am
    Permalink

    tahniah… dgr cite msuk mjlah.. betul ke

    Reply
    • June 23, 2012 at 12:47 pm
      Permalink

      tq…xde masuk lg apa2 cite dlm majalah..still dlm proses discussion..kl semua berjalan lancar..insyaAllah..

      Reply
  • June 21, 2012 at 8:22 am
    Permalink

    tahniah cik tom. semoga bertambah2 rezeki hendaknya. dah mula bid kerja job di rumah ker?

    Reply
    • June 23, 2012 at 12:22 pm
      Permalink

      dah mula bid kerja tapi tak berjaya lagi.. tapi takkan mengalah.. usaha sehingga berjaya!

      Reply
      • June 23, 2012 at 4:46 pm
        Permalink

        oooo…maksudnya, yg atas ni hasil dari cik tom jadi agen affiliate jbd ek? =)

        Reply
        • June 25, 2012 at 3:29 am
          Permalink

          yup ini hasil dari agen affiliate..

  • June 21, 2012 at 8:23 am
    Permalink

    tahniah cik tom
    rezeki melimpah2 nampak ๐Ÿ™‚

    Reply
    • June 23, 2012 at 12:21 pm
      Permalink

      alhamdulillah bersyukur sgt2 tahun 2012 Allah permudahkan segala rezeki…

      Reply
  • June 21, 2012 at 9:29 am
    Permalink

    tahniah ciktom kerana rezeki masyuk.

    Reply
    • June 23, 2012 at 12:19 pm
      Permalink

      tq..alhamdulillah rezeki yang diberikan oleh Allah.

      Reply
  • June 21, 2012 at 9:59 am
    Permalink

    rezeki lagi..syukur Alhamdulillah..hehe

    Reply
    • June 23, 2012 at 12:08 pm
      Permalink

      alhamdulillah adalah rezeki lebih boleh bagi lebih kat famili jugak.

      Reply
  • June 21, 2012 at 11:44 am
    Permalink

    Memang murah rezeki ciktom ni yer. Asyik masuk memanjang… ๐Ÿ™‚

    Reply
    • June 23, 2012 at 11:53 am
      Permalink

      alhamdulillah adalah sikit2… ni pun segan jgk nak cerita byk2 komisyen dlm blog tp hasil pemerhatian n experience cik tom spnjg beraffiliate ni mmg salah satu marketing terbaik..

      Reply
    • June 23, 2012 at 11:51 am
      Permalink

      alhamdulillah..tunggu turn suri plk..chaiyox3x!!

      Reply
    • June 23, 2012 at 11:48 am
      Permalink

      alhamdulillah adalah sikit..ini pun hasil dr sokongan rakan2 blogger jgk.. tq

      Reply
  • June 21, 2012 at 1:09 pm
    Permalink

    assalamualaikum.
    ada usaha ada la rezki kan cik tom.:)
    cik tom biasanya job dirumah ni apa bidang kerja yg dorang offer..?

    Reply
    • June 23, 2012 at 11:45 am
      Permalink

      kerja dirumah ni mcm key in data entry, jawab survey, comment n like fb, buat web design n mcm2 kerja lg freelancers… ada details kl bc entry cik tom yg before this..

      Reply
  • June 21, 2012 at 5:28 pm
    Permalink

    Saya masih dalam proses menjana pendapatan dari rumah.. Harapnya berhasil menjadikannya kekal..

    Reply
  • June 22, 2012 at 1:43 am
    Permalink

    bila nak belanja aku cendol nih..takkan nak kena gi matrik kot..

    Reply
    • June 25, 2012 at 3:27 am
      Permalink

      amin…thanks bro hafiz…smoga bro hafiz pun dimurahkan rezeki..

      Reply
  • June 24, 2012 at 12:24 pm
    Permalink

    nk tnya, yg ciktom join jobdirumah haritu cmne? dh dapat tugas ke? bayaran?

    Reply
    • June 25, 2012 at 2:24 am
      Permalink

      xberjaya lg dlm proses bid..ciktom br bid skali sbb busy dgn kerja..kl berjaya akan ciktom share dlm entri ye..setakat ni income dpt dr affiliate..

      Reply
  • June 24, 2012 at 3:23 pm
    Permalink

    Wahh..klau ikut gaya…cik tom dh boleh lawan si hijau lepas nih….hehehe

    Reply
    • June 25, 2012 at 1:38 am
      Permalink

      eh mana boleh lawan sifu.. sifu tetap no 1.. hee…

      Reply
  • June 24, 2012 at 11:56 pm
    Permalink

    Tahniah2 bleh minta belanja ni. Hehehe

    Reply
    • June 25, 2012 at 1:02 am
      Permalink

      insyaAllah boleh chii..nanti ada masa terluang kita boleh jupa..hee

      Reply
  • June 30, 2012 at 5:18 pm
    Permalink

    salam.cik tom..sy nak join affiliate yg klik2..boleh ajar x…pening cikitla

    Reply
    • July 3, 2012 at 8:56 pm
      Permalink

      blh je ajar..tp cam susah plk nk ajar kt komen ni..pm ciktom kat email guna form kat ruang menu contact ye..

      Reply
  • August 12, 2012 at 1:32 pm
    Permalink

    nak tanye, cik tom join ni, ape keje ciktom kene buat ye ?

    Reply
  • August 31, 2012 at 10:27 am
    Permalink

    cik tom kenape x kerja je kat sana ??
    mesti kne bt bid ke ??

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE