Komisyen Ketiga dari Buatcoklat

Salam sayang buat semua pelawat blog cik tom… Alhamdulillah masih berhasil dapat komisyen dari jualan buatcoklat. Mungkin boleh buat hadiah tambahan sehingga 20 cabutan bertuah (kini 16 cabutan bertuah) untuk giveaways ke 2 blog cik tom. Selingan, pada yang belum join, dijemput join ye kerana syarat giveaways ini amatlah mudah untuk disertai. Jangan lepaskan peluang untuk memenangi hadiah menarik!

Manakala pada kawan blogger yang berminat untuk jana pendapatan tambahan dengan jadi agen affiliate boleh pergi ke website buatcoklat. Kemudian daftar dengan link affiliate yang disediakan. Semoga berjaya dan jangan cepat mengalah. Yang penting perkongsian yang ikhlas.

komisyen ketiga dari buat coklat
komisyen ketiga dari buat coklat

Testimonial salah seorang pelanggan CD buatan coklat puan shida;

Ebook ini sangat sesuai untuk sesiapa sahaja yang baru hendak berjinak-jinak dengan ‘dunia’ coklat.Penggunaan ayat yang mudah dan ringkas membolehkan anda memahami dengan jelas setiap langkah pembuatan coklat. Anda juga akan didedahkan dengan pelbagai maklumat tentang coklat bagi memudahkan pemahaman sebelum diajarkan cara membuat pelbagai jenis coklat.Saya memang tak sangka membuat coklat sebenarnya tidaklah sesukar mana setelah membaca e-book ini. Berbaloi-baloi! Saya sangat sarankan untuk anda mendapatkannya-Hafizah Hakim, Mersing, Johor

Memang untung buat bisnes coklat buatan tangan ini kerana modalnya murah dan dan boleh hasilkan pelbagai jenis coklat handmade. Ianya amat sesuai bagi sesiapa yang ingin menjana pendapatan tambahan dari rumah. CD buat coklat ini memang bagus dan antara yang terlaris dipasaran kerana ebook didalamnya serba lengkap dengan video dan gambar langkap demi langkah secara mudah untuk belajar cara nak buat coklat handmade. Pada yang berminat nak tahu lebih lanjut boleh pergi ke website dengan klik >>>Buat Coklat Buatan Tangan Sendiri <<

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

25 thoughts on “Komisyen Ketiga dari Buatcoklat

  • August 1, 2012 at 2:15 am
    Permalink

    Salam Ramadhan buat Cik Tom.. Terima kasih atas jemputan Cik Tom untuk sertai GA.. Insya-Allah Kak Nur akan buat entri.. Harap Cik Tom tak awalkan tarikh tutup GA tu ye.. 🙂 Lately agak busy… Memang teringin nak turut serta..

    Nanti Kak Nur maklumkan pada Cik Tom ye.. 🙂
    Tahniah kerana dapat komisyen.. Boleh buat duti raya untuk anak buah.. 😀

    Reply
  • August 1, 2012 at 2:16 am
    Permalink

    ** silap taip la pulak… **duit raya**

    Reply
  • August 1, 2012 at 5:45 am
    Permalink

    lagi-lagi bulan ramadhan ini pasti ramai yang teringin nak buat coklat sendiri

    Reply
  • August 1, 2012 at 9:15 am
    Permalink

    Wahh menarik la..nanti dapat bagi duit lebih kat anak buah raya ni..hahaha

    Reply
  • August 1, 2012 at 9:52 am
    Permalink

    tahniah ciktom. Memang best kalau dapat buat coklat sendiri ni. boleh buat duit raya …he he

    Reply
  • August 1, 2012 at 2:08 pm
    Permalink

    Hebat ciktom 🙂

    Reply
  • August 1, 2012 at 6:01 pm
    Permalink

    huh lepas dah nak beli karipap petang nanti hehehe

    Reply
  • August 1, 2012 at 6:14 pm
    Permalink

    ai..dapat jugak rupanya..

    Reply
  • August 1, 2012 at 9:24 pm
    Permalink

    dh nk raya…dpt lak duit komisyen..syukur2.. 🙂

    Reply
  • August 2, 2012 at 2:27 pm
    Permalink

    wow banyak juga tu , RM80 , tk perlu pasang banner iklan lain dah ciktom

    Reply
  • August 2, 2012 at 2:44 pm
    Permalink

    Saya belum dapat apa2 dari afiliate coklat nih..

    Reply
  • August 2, 2012 at 5:26 pm
    Permalink

    dapat duit raya lagi ye cik tom… best2 hehehe

    Reply
  • August 3, 2012 at 12:08 am
    Permalink

    murah sungguh rezeki ciktom…alhamdulillah…

    Reply
  • August 3, 2012 at 2:57 pm
    Permalink

    akk dah terpengaruh dengan ciktom heeee

    Reply
  • Pingback:Bisnes Wanita | Panduan buat coklat dan menjana kewangan dari rumah | Puanbee.Com

  • August 5, 2012 at 8:59 am
    Permalink

    tahniah.. murah rezeki ciktom.

    Reply
  • August 5, 2012 at 4:34 pm
    Permalink

    hai cik kak sorang nih… rezeki mencurah2 aminnnn

    Reply
    • August 6, 2012 at 1:41 am
      Permalink

      mencurah sungguh bila nk dekat raya ni..haha..untung la anak-anak buah cik tom tu…huhu

      Reply
  • August 9, 2012 at 1:47 am
    Permalink

    masyuk lagi. tahniah!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE