Komisyen Ketiga dari Buatcupcake

Assalamualaikum dan salam sayang…. Biasa dengar perkataan cupcake atau dimelayukan panggilan kek cawan? Siapa yang suka cupcake sila angkat tangan. hee… Majoriti memang ramai yang sukakan cupcake. Malahan cupcake sudah menjadi fenomena atau trend dalam menjana bisnes sampingan dari rumah. Dengan hanya bermodal yang rendah anda mampu dapat keuntungan berlipat kali ganda kerana cupcake popular dijadikan sebagai door gift.

Jom belajar buat cupcake tanpa kita perlu hadiri sebarang kelas masakan. Sebab cik tom tahu kadang-kadang kita ada minat untuk pergi kelas masakan tapi masa terhad, takde transport dan juga yuran kelas masakan yang diluar bajet. Tapi kita tetap berazam nak belajar buat cupcake. Nak tanya orang free camtu bukan senang dah nak cari. Macam mana nak belajar cara buat cupcake paling mudah?

Cara yang paling mudah adalah mempelajarinya menggunakan e-book atau e-buku iaitu ianya dalam bentuk file pdf yang dapat dibuka di mana2 laptop, pc, smartphones dan mana2 gadget seangkatan dengannya. Jika anda berminat untuk hardcopy, anda boleh print dan bukunya sendiri. Pilihan terletak pada diri anda mana yang lebih mudah. Malahan harga yang dijual murah dan mampu milik. E-book ini juga disediakan dengan video yang menunjukkan langkah demi langkah bagaimana untuk buat cupcake dari basic sehinggalah ke tahap yang lebih advance untuk decorate cupcake.

Pada yang nak cuba meniaga cupcake sendiri atau nak belajar buat cupcake untuk keluarga tersayang boleh tahu lebih lanjut ke website >>>BuatCupcakes <<<

Gambar dibawah ialah bukti hasil jualan 4 ebook buatcupcake. Alhamdulillah dan terima kasih pada yang sudi beli ebook dari blog cik tom. Cik tom doakan anda semua berjaya buat cupcake yang sedap dan menarik.

komisyen ketiga dari buat cupcake
komisyen ketiga dari buatcupcake

Dalam sibuk2 mempromosi ebook ini, di blog cik tom juga pernah berkongsi resepi kek cawan yang boleh dipelajari jika anda berminat;

1. Resepi cupcakes coklat dan vanilla cara mudah
2. Resepi Kek Cawan Coklat Kukus cara Mudah
3. Resepi Apam Polkadot Kukus Comel dan Sedap

Sesiapa yang berminat untuk mencuba perniagaan cupcake atau rahsia resepi buat cupcake ini bolehlah dapatkan maklumat lanjut di >>Panduan Buat Cupcakes dari Rumah<<

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

30 thoughts on “Komisyen Ketiga dari Buatcupcake

  • August 10, 2012 at 5:43 am
    Permalink

    byk gak tu cik tom.. 🙂

    Reply
  • August 10, 2012 at 6:51 am
    Permalink

    yeayyy! duit lagi.. dh beli baju raya ke ciktom. 160 tu dah 1 satu pasang dah. hihi

    Reply
  • August 10, 2012 at 10:23 am
    Permalink

    wow..jual 4 buah buku bley dpt RM 140?? Mmg terbaeklah komisyen tu dpt.

    Reply
  • August 10, 2012 at 11:45 am
    Permalink

    Terbaik ciktom, rezeki..

    Reply
  • August 10, 2012 at 11:46 am
    Permalink

    Boleh belanja sakan laa untuk hari raya nanti..kekeke..

    Reply
  • August 10, 2012 at 12:42 pm
    Permalink

    bertambah gedik earning dia ekarang yekk. haha..

    Reply
  • August 10, 2012 at 2:20 pm
    Permalink

    Terbaiklah. Nak kena gali dan belajar lebih byk lagi cara utk bagi org makan umpan.

    p.s-ada jugak buat, tp belum menjadi =)

    Reply
  • August 10, 2012 at 4:50 pm
    Permalink

    Alhamdulilah masuk lagi . baru sekejap chiness salesgirl bagi cupcakes handmade tapi alamak kotak dia takde logo halal

    Reply
  • August 10, 2012 at 5:36 pm
    Permalink

    Hai cik tom 😀
    rindu nk dtg blog cik tom , mamat bru je mula berblog semula..dh 5 bulan berhnti jadi blogger huhu..

    tahniah sb dpat duit 😉

    Jom baca — Kembali manjadi blogger semula

    Reply
  • August 12, 2012 at 3:44 pm
    Permalink

    hebat gak tu… memang terbaek ni

    Reply
  • August 13, 2012 at 3:03 pm
    Permalink

    Yeyeyeye..dapat duit lagi…rezki budak2 ler tu..dah nak raya ni..haha..tahniah cik tom atas usaha tu..

    Reply
  • August 16, 2012 at 8:17 am
    Permalink

    rezeki affliates, lagipun saya tengok banyak juga cik tom jana pendapatan melalui jom niaga, rajin review ada la hasilnya 🙂

    Reply
  • August 17, 2012 at 5:34 pm
    Permalink

    hebat la CikTom nih…tahniah yer…

    selamat hari raya yer…maaf zahir dan batin…:)

    Reply
  • August 18, 2012 at 4:58 am
    Permalink

    Boleh tahu promote kat mana? hehehe 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE