Komisyen Ketiga dari Infokerjaya Resources

Assalamualaikum dan Salam Sayang.. Alhamdulilah komisyen datang lagi dari infokerjaya resources. Ini kali ketiga cik tom ikuti cabaran dari team kerjaya dan juga komisyen ketiga dari infokerjaya resources. Alhamdulillah untuk cabaran kali ini cik tom menduduki tempat ke 8 dari ranking Top 10 affiliates.

 komisyen ketiga dari infokerjaya resources
komisyen ketiga dari infokerjaya resources

1. Apa Tips Cara Promosi Affiliate Cik Tom?
2. Strategi Teknik Permainan SEO Cik Tom
3. Teknik Rahsia Affiliate Yang Power

Pada yang berminat nak join program affiliate kena rajin explore forum dan blog IM. Yang paling mudah, korang just daftar je program affiliate >>Jomniaga. Di jomniaga terdapat pelbagai jenis affiliate yang mungkin bersesuaian dengan niche blog korang. Korang boleh pilih nak promosi jenis affiliate yang mana satu or maybe kesemuanya sekali. Kemudian mulakan eksperimen untuk mencari teknik yang sesuai dan berkesan yang korang boleh gunakan untuk promosi. Selamat mencuba!

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

15 thoughts on “Komisyen Ketiga dari Infokerjaya Resources

  • November 17, 2012 at 6:06 pm
    Permalink

    tahniah cik tom….dapat income lagi eekkk….

    Reply
  • November 17, 2012 at 7:11 pm
    Permalink

    hebat la cik tom nih…ada jer duit masuk yer…alhamdulillah…:)

    Reply
  • November 17, 2012 at 7:17 pm
    Permalink

    rezeki bercurah-curah dengan cik tom ni, moga dimmurahkan lagi

    Reply
    • November 20, 2012 at 4:21 am
      Permalink

      alhamdulillah..tp xdelah hebat..br nak bertatih..

      Reply
  • November 17, 2012 at 11:55 pm
    Permalink

    cik tom pandai mencari peluang, insya’Allah ingin m’contohi cik tom dalam affiliate ni.

    Reply
    • November 20, 2012 at 4:10 am
      Permalink

      jom sm2 kita usaha program affiliates

      Reply
  • November 18, 2012 at 1:56 am
    Permalink

    haha…setakat ni masih mencuba lagi..namun tiada pun yang menarik perhatian..haha..mungkin belum tiba masanya lagi..

    Reply
      • November 22, 2012 at 12:44 am
        Permalink

        emm mungkin faktor bilangan pelawat pun memainkan peranan jugak kan ciktom..

        Reply
  • November 18, 2012 at 6:16 pm
    Permalink

    hmmm dapat lagi
    tahniah 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE