Komisyen Pertama dari Buatcupcake

Alhamdulillah dapat komisyen pertama dari buatcupcake.com bulan lepas. Walaupun semua komisyen cik tom dapat setakat ini hanya dari 1 sales. Tapi harapnya tue satu permulaan untuk komisyen seterusnya. Tapi matlamat cik tom bukan nak komisyen sendiri je. Matlamat cik tom nak perkenalkan peluang perniagaan kepada golongan wanita, ibu-ibu dan sesiapa saja yang berminat. Harapan cik tom untuk bantu golongan tersebut untuk cari pendapatan tambahan dari rumah. Yelah dengan kenaikan harga barang dan taraf hidup yang tinggi. Isteri perlu mainkan peranan untuk bantu ringankan beban suami serba sedikit. Selain tu, boleh juga shopping dengan duit usaha sendiri. Lagi rasa SERONOK.

Semoga anda sukses dalam bisnes buat cupcake. Tahniah buat anda yang dah beli ebook buatcupcake kerana anda telah berani mulakan LANGKAH PERTAMA untuk berbisnes. Peluang bisnes ini 9 dari 10 punca rezeki. So, tak perlu bimbang rezeki pasti ada selagi anda rajin berusaha. InsyaAllah.

Komisyen pertama dari buatcupcake.com
Komisyen pertama dari buatcupcake.com

Mula-mula ingat mudah je nak join affiliatte ni, rupanya susah juga kalau tak kena strategi. Bukan senang nak menyakinkan orang lain untuk beli ebook lebih2 lagi kalau niche blog kita tak selari dengan jenis produk yang dijual. Salah satu tips titan, sebaiknya buat satu blog niche yang bersesuaian dengan jenis produk yang kita promote. Barulah customer lebih yakin nak membelinya.

Pada yang nak cuba meniaga cupcake sendiri atau nak belajar buat cupcake untuk keluarga tersayang boleh tahu lebih lanjut ke website >>>BuatCupcakes <<<

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

16 thoughts on “Komisyen Pertama dari Buatcupcake

  • May 16, 2012 at 7:27 pm
    Permalink

    tapi tu lah kan , malas nk bikin banyak2 blog .. tahniah ciktom

    Reply
    • May 17, 2012 at 1:31 pm
      Permalink

      tue salah satu tips je akak..kl xnak buka blog lain ada lagi tipsnya..hehe..thanks akak..ciktom mmg salute akak sbb pandai cari peluang bisnes dari blog..

      Reply
  • May 16, 2012 at 9:39 pm
    Permalink

    Tanniah kepada Cit Tom bijak merencana pendapatan daripada blogging.

    Reply
    • May 17, 2012 at 1:25 pm
      Permalink

      terima kasih..blog bro biomed lagi hebat..ciktom memang kagum sgt..rsnya kalau biomed join lagi mudah dpt sales sbb blog ada kredibiliti hebat!

      Reply
  • May 17, 2012 at 2:19 am
    Permalink

    wah2… dalam senyap2 dia tu… hebat !!

    mai bagi tips sikit!

    Reply
    • May 17, 2012 at 1:20 pm
      Permalink

      eleh sjiehan pun ada dpt sales kan..ciktom tgk ada nama..tahniah!!

      Reply
  • May 17, 2012 at 10:13 am
    Permalink

    Serius teringin nak join affiliatte ni. Tapi skrg nak kena tumpu untuk final nanti time Praktikal mungkin ada masa nak cuba jugak~

    Reply
    • May 17, 2012 at 11:21 am
      Permalink

      takpe bila2 masa boleh join affiliate ni..ciktom pun baru belajar awal tahun ni..tp baru peringkat merangkak..huhu

      Reply
  • May 17, 2012 at 12:09 pm
    Permalink

    bagus tuh, kalau takde yang pertama baru ada yang kedua nanti.

    Reply
    • May 17, 2012 at 1:11 pm
      Permalink

      insyaAllah mudah-mudahan begitulah..harap boleh dijadikan pencetus semangat..thanks eiela.

      Reply
  • May 17, 2012 at 12:43 pm
    Permalink

    RM 40 sapa nak bagikan? Teruskan Cik Tom…nanti saya ikut serta,tapi blog lain lah nanti..

    Reply
    • May 17, 2012 at 1:09 pm
      Permalink

      thanks bro azman..wah bagus buat blog lain..ciktom xsempat nak manage byk blog sgt..

      Reply
  • May 17, 2012 at 3:59 pm
    Permalink

    hehe..tahniah. tahniahh..pandai dah dia sekarang..

    Reply
    • May 19, 2012 at 11:14 pm
      Permalink

      belajar dari sifu la..terima kasih sifuku..hee

      Reply
  • May 17, 2012 at 9:43 pm
    Permalink

    tahniah2
    semua hal nak buat pun memang kena ada ilmu
    insya-allah akan berjaya

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE