Komisyen pertama dari goldsilver

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera… As usual, entry kali ini nak update hasil komisyen dari program affiliate yang cik tom join awal bulan 5 yang lepas. Cik tom join lepas terbaca kat forum wangcyber yang diorang nak lancarkan cabaran affiliate selama 30 hari untuk Panduan Analisis Teknikal Emas dan Perak versi PREMIUM.

Cik tom pulak yang memang suka bab2 emas ni terus menjoinkan diri dengan harapan tersenarai pemenang cabaran affiliate tapi usaha MALAS! hehe… Cik tom sempat share 2 artikel promosi tue pun ayat mengayat dari artikel promosi pihak goldsilver sediakan.

Ingat dah gagal dapat sales sebab dah hampir 2 bulan artikel tue publish dalam blog tup2 dapat sms duit masuk dalam akaun CIMB. Eh terkejut pulak duit apa ni terus cek email dapat komisyen pertama dari goldsilver. Alhamdulillah 🙂

Komisyen pertama dari goldsilver
Komisyen pertama dari goldsilver

Ini ialah panduan lengkap untuk yang berminat mempelajari teknik-teknik analisis emas dan perak yang merangkumi dari ilmu asas yang wajib diketahui yang didedahkan dalam e-book bonus dan ilmu tahap advance untuk pelaburan emas dan perak dalam core produk e-book -> “ Panduan analisis teknikal emas dan perak versi PREMIUM

ps: nak beli atau join affiliate boleh klik banner.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

29 thoughts on “Komisyen pertama dari goldsilver

  • June 27, 2012 at 1:13 pm
    Permalink

    tahniah cik tom! berjaya juga dapat dapat sales. Seronok kalau dapat duit secara mengejut ni.

    Reply
    • June 27, 2012 at 9:20 pm
      Permalink

      tq halim.. aah memang seronok tiba2 je dapat..hehe

      Reply
  • June 27, 2012 at 4:51 pm
    Permalink

    wahh..terernya..berapa banyak duit emas dah kumpul ni?

    Reply
    • June 27, 2012 at 8:32 pm
      Permalink

      eleh cikgu punya income lg byk..niche edu kan?? hee..

      Reply
    • June 27, 2012 at 8:31 pm
      Permalink

      alhamdulillah memang rezeki blog ciktom lebih terarah kepada affiliates buat masa sekarang..

      Reply
  • June 27, 2012 at 6:53 pm
    Permalink

    hebat ciktom ni, tahniah

    Reply
    • June 27, 2012 at 8:11 pm
      Permalink

      xdelah hebat… dapat 1 sales je ni… hee

      Reply
  • June 27, 2012 at 7:15 pm
    Permalink

    masyuk gak..
    asyik2 dpat duit..kaya ciktom!

    Reply
    • June 27, 2012 at 8:00 pm
      Permalink

      alhamdulillah…xdelah jadi kaya setakat dapat duit dari hasil dari blog..

      Reply
      • June 29, 2012 at 7:37 pm
        Permalink

        hehe..betul2.. dikira duit poket je ni.

        Reply
        • June 30, 2012 at 12:02 am
          Permalink

          yup duit poket boleh bayar broadband..hehe

  • June 28, 2012 at 7:49 am
    Permalink

    mangkin mantap cik tom dgn prog affiliate nih…caya arrr

    Reply
  • June 28, 2012 at 5:28 pm
    Permalink

    Mantap! Kena kerap datang sini ambik aura sifu affiliate.

    Tahniah cik tom =)

    Reply
  • June 29, 2012 at 12:33 am
    Permalink

    Ciktom beli e-book titan ek ? bijak bijak ciktom berbisnes sekarang ni ..

    Reply
    • June 30, 2012 at 1:48 am
      Permalink

      titan ada jual e-book ke?? ciktom pun xtau.. hehe… join affiliate ni hasil dr pemerhatian n google je akak.. setakat ni xde lagi beli sebarang e-book..

      Reply
  • June 29, 2012 at 2:19 pm
    Permalink

    seronok dengan hasil komisen ni

    Reply
    • June 30, 2012 at 12:25 am
      Permalink

      mmg seronok.. cik tom tau mus byk dpt komisyen dpt kan??hee.. tahniah!!

      Reply
  • July 16, 2012 at 12:28 pm
    Permalink

    Tahniah sis… rezeki ada dimana2 kan.. Alhamdulillah
    Aku biasanya beli emas jongkong di poh kong saja..

    Reply
    • July 17, 2012 at 6:59 pm
      Permalink

      wah kumpul jongkong emas jugak ye.. ciktom suka beli barang kemas..hee

      Reply
  • Pingback:Komisyen Kedua dari Goldsilver

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE