Komisyen Pertama dari j-Qaf

Salam… Mood nak share komisyen dari program affiliate semakin lama semakin malas pulak walaupun income memang masuk ke blog ini. Rasanya cik tom dah hilang perasaan excited dengan program affiliate ni. Sekarang rasa mood seronok menulis idea artikel dengan advertorial post pulak. huhu πŸ™‚

Kalau yang selalu follow blog ni maybe ada perasan mood owner blog ni memang suka berubah-ubah dan jarang spesifik dengan 1 niche je. Update entry ikut mood masa tue tengah excited buat apa. hehe… Cik tom memang malas nak buat artikel terkini mengenai isu semasa tapi bukan bermakna cik tom tak ikuti perkembangan isu semasa tau. Cuma entah tak kena dengan jiwa lagi setakat ni.

Komisyen pertama dari j-Qaf
Komisyen pertama dari j-Qaf

Back to main point, cik tom nak update komisyen pertama cik tom untuk affiliate j-Qaf. Lupa pulak berapa sales dapat. Alhamdulillah syukur berjaya dapat income dari blog ni walaupun permulaan blog ini hanya suka-suka je isi masa lapang. Tak terlintas langsung nak jana sideincome. Cuma satu habit cik tom suka mencuba perkara baru. Alang-alang dah mencuba usahakan sehingga berjaya. πŸ™‚

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

16 thoughts on “Komisyen Pertama dari j-Qaf

  • December 25, 2012 at 1:49 am
    Permalink

    Tahniah ye Cik Tom. Muga menjadi inspirasi untuk semua blogger agar sentiasa usaha dgn gigih apa sj yg diusahakan…

    Reply
  • December 25, 2012 at 2:03 am
    Permalink

    Salam..
    saya baru tahu jQaf
    ada menyediakan program affiliate
    kalau tahu dah lama nak apply πŸ™‚

    Reply
  • December 25, 2012 at 4:50 am
    Permalink

    hurm..saya suka cara ciktom… disebabkan saya dah puji, ciktom wajib belanja saya mee sotong.hahahahaha πŸ˜›

    Reply
  • December 25, 2012 at 3:50 pm
    Permalink

    tahniah. banyak tuuu.

    Reply
  • December 25, 2012 at 3:52 pm
    Permalink

    sekarang akak dok try says..
    harap2 menjadi..heheh..
    bukan apa..akak ni rajin keja pje..:p

    Reply
  • December 25, 2012 at 5:12 pm
    Permalink

    Best lah cik tom ni..banyak kongsi cara-cara nak buat side income ..tak rugi try kan..dah alang-alang ber blog kan..he..he..

    Reply
  • December 25, 2012 at 11:25 pm
    Permalink

    nampaknya kena ambil bahagian juga la
    boleh kan, cik tom
    jeles dah ni
    hehe

    Reply
  • December 26, 2012 at 12:55 am
    Permalink

    nampaknya saya belum berpeluang menjana pendapatan melalui blog buat masa ini. tetapi in shaa Allah, ianya akan berhasil di lain masa

    Reply
  • December 26, 2012 at 1:12 am
    Permalink

    tahniah ciktom. banyak jugak dapat komisyen dari jQaf ni yer. Ramai yang cari info pasal jQaf di blog ciktom kot..

    Reply
  • Pingback:Komisen ke 7 dari Jobdirumah.com | EarnCent.com

  • January 13, 2013 at 11:50 pm
    Permalink

    Boleh cuba jugak ni…..baru nak try buat side income dengan blog.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE