Komisyen Pertama dari Kekcoklat

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera… Cik tom ada join satu program affiliate yang baru berasaskan kek coklat. CD Panduan buat kek coklat yang sedap ini baru saja dilancarkan pada 10 Mei yang lalu. Panduan buat kek coklat ialah produk ketiga Puan Shida selepas CD Panduan Buat Cupcake dan juga CD Panduan Buat Coklat. CD Panduan Buat Cupcake ialah produk paling laris yang terjual 400 unit hanya dalam masa 60 hari.

Alhamdulillah cik tom berjaya dapat 2 sales dari kekcoklat.

Komisyen pertama dari kekcoklat
Komisyen pertama dari kekcoklat

Blog cik tom pernah kongsikan Resepi Kek Coklat Moist Kukus Cara Mudah. Alhamdulillah respon dari komen di entry dan juga facebook ramai yang puji resepi ini sedap dan mudah untuk dipraktiskan. Resepi kek coklat ini dah dishare sebanyak 862 kali di facebook. Kek coklat ialah percubaan masakan kek pertama yang cik tom try sebelum mencuba resepi-resepi lain dalam hidup cik tom. Kenapa kek coklat? Sebab dulu ex-boyfriend cik tom suka makan kek coklat sampai cik tom beria belajar buat kek coklat special for him. hehe ;p

Secara ringkasnya, produk panduan buat kek coklat yang sedap ini adalah dalam bentuk CD yang akan dipos ke rumah. Ia mengandungi video pembuatan kek coklat untuk keluarga mahupun untuk tujuan berniaga. Ia merangkumi 9 jenis kek coklat moist yang popular di pasaran dan mempunyai 12 video bagaimana step by step untuk buat kek coklat yang sedap. Pada yang berminat untuk dapatkannya boleh baca maklumat lanjut di website >>CD Panduan buat kek coklat yang sedap<<

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

35 thoughts on “Komisyen Pertama dari Kekcoklat

  • June 15, 2012 at 2:07 am
    Permalink

    wahhhhh buat kek untuk yg tercinta??? so cute lah…kita teringin nak rasa macam tu,bkn nak rasa kek hakhak, tapi nak rasa so in love with someone n do something just for him, macam baking cookies atau kek..kalo tgk kat drama2 tuh,mcm sweet je si awek buat kek untuk si boyfriend…heheheh…

    Reply
    • June 16, 2012 at 9:52 pm
      Permalink

      tue cerita lama cik tom dear..cik tom xnak dah buat kek2 utk bf ni..nak terus je buat kek utk suami plk..hehe 🙂

      Reply
    • June 16, 2012 at 9:50 pm
      Permalink

      tq…rsnya kalau PH join lagi hebat n meletup2 komisyen dpt 🙂

      Reply
    • June 16, 2012 at 7:43 pm
      Permalink

      alhamdulillah ada rezeki kt blog ni..tq mak

      Reply
  • June 15, 2012 at 11:27 am
    Permalink

    syarikat tu masih ada lagi ker offer untuk afiliate?

    Reply
    • June 16, 2012 at 7:42 pm
      Permalink

      ada offer lagi..kalau bro azman nak cuba bolehlah klik yang link “affiliate” dlm web tue..

      Reply
  • June 15, 2012 at 11:28 am
    Permalink

    Murah rezeki ciktom. 🙂

    Reply
  • June 15, 2012 at 12:16 pm
    Permalink

    usaha berterusan tanpa jemu akhirnya membuahkan hasil. harap2 ni bukan yang terakhir. insyallah ada lagi bulan depan.

    Reply
    • June 17, 2012 at 10:23 am
      Permalink

      insyaAllah harap2 camtulah..amin..
      eh nape nak buka blog xboleh?? kuar notification “account suspended”.

      Reply
  • June 15, 2012 at 12:52 pm
    Permalink

    Alhamdulillah… tahniah.. 🙂

    Promote pakai blog ni je ke? Power!

    Reply
    • June 16, 2012 at 7:41 pm
      Permalink

      harfiz.. aah promote pakai blog ni..ada jgk promote kt lain tp xmenjadi..yg berjaya tue kt blog ni..

      Reply
  • June 15, 2012 at 4:42 pm
    Permalink

    tahniah. tahniah. tak sia-sia baca blog aku. haha..

    Reply
    • June 16, 2012 at 7:25 pm
      Permalink

      haha..tue la xsia2 kan cik tom baca blog titan..thanks la sifu! 🙂

      Reply
  • June 15, 2012 at 9:30 pm
    Permalink

    dgr kek coklat dh terliur dah.. 🙂

    Reply
    • June 16, 2012 at 7:24 pm
      Permalink

      kek coklat memang best..majoriti semua org suka..mmg peluang bisnes yg bagus!

      Reply
  • June 15, 2012 at 10:01 pm
    Permalink

    tahniah cik tom dapat komisen affiliate kek coklat sedap. hebat sebab dpt 2 sales. memang ciktom pandai cari duit tanpa modal ni.

    Reply
    • June 16, 2012 at 7:23 pm
      Permalink

      xdelah pandai pun..br jgk belajar ni..belajar dr blog2 lain yg otai bab affiliate..hee

      Reply
  • June 17, 2012 at 7:50 am
    Permalink

    wah tahniah cik tom.. byk tu!

    Reply
    • June 17, 2012 at 1:45 pm
      Permalink

      alhamdulillah rezeki pertama dr kekcoklat..

      Reply
  • June 20, 2012 at 1:16 pm
    Permalink

    Tahniah Cik Tom. Makin menjadi-jadi ngn affiliate ni.

    Tahniah.

    p.s- saya curik2 belajar cara cik tom tulis entri pasal affiliate ni…boleh kan? =)

    Reply
    • June 20, 2012 at 7:22 pm
      Permalink

      tq bro… alhamdulillah rezeki dari agen affiliate..
      jom join meriahkan affiliate…
      ciktom ok je kl nak belajar cara ciktom tulis pasal affiliate..no hal..rezeki kena kongsi bersama..baru lagi dimurahkan 🙂

      Reply
  • August 14, 2012 at 12:12 am
    Permalink

    Bantu anda di dalam perniagaan online.
    meningkatkan prospek dalam perniagaan anda
    *for more info pm me or http://bit.ly/QuCdA6

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE