Komisyen pertama dari taufufah.com

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera… Nak cerita sikit tentang komisyen pertama yang cik tom dapat dari taufufah.com. Cik tom dapat komisyen ini bulan 2 yang lepas. Mula-mula ingat tak yahlah share kat blog sebab segan nak compare dengan blogger otai affiliate lain yang lagi hebat income. Tapi bila dah buat pemerhatian dari blog ke blog cik tom ambil keputusan untuk buat je entry ini. InsyaAllah boleh dijadikan pencetus semangat untuk dapatkan komisyen yang seterusnya. Cik tom dapat komisyen RM20 dari 1 sales ebook taufufah.

Taufufah.com ini program affiliate ketiga yang cik tom join selepas affiliate NetKL dan pakarcoklat.com. Terima kasih kepada Hairul yang tawarkan cik tom untuk jadi agen affiliate taufufah.com dan seterusnya membuka tahap kerajinan cik tom untuk cuba program affiliate yang lain.

Komisyen pertama dari taufufah.com
Komisyen pertama dari taufufah.com

Kalau tanya siapa sumber inspirasi cik tom beraffiliate sudah semestinya blogger lelaki kacak, Titan. Setiap kali singgah ada je kisah komisyen affiliate dan pengiklanan yang lain. Kalau nak tips-tips promosi affiliate ni jangan segan-segan singgah blog titan yang memang kacak dengan tips-tips affiliate. Banyak tips yang cik tom dah cuba praktiskan dari sana untuk beraffiliate. Harapnya tahun 2012 ialah pembuka lembaran cik tom untuk beraffiliate dengan lebih sukses. InsyaAllah.

p/s: pada yang berminat nak dapatkan ebook taufufah—> Pakej Lengkap Rahsia Taufufah

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

28 thoughts on “Komisyen pertama dari taufufah.com

  • May 14, 2012 at 4:46 pm
    Permalink

    Titan mmg kacak dengan afilliate saya pun sedang berkira2 jugak nih..

    Reply
  • May 14, 2012 at 4:56 pm
    Permalink

    mmg baguslah ada income blh buat labur utk brg yg kita hendak..hajati heee

    Reply
    • May 17, 2012 at 3:08 pm
      Permalink

      betul tue suri..rasa seronok dpt income dr blog ni..

      Reply
  • May 14, 2012 at 5:24 pm
    Permalink

    tak pernah join mana2 program affiliate.
    sebab nya akak tak berapa paham la benda2 gini..

    Reply
    • May 15, 2012 at 4:40 pm
      Permalink

      akak daftar affiliate tue..pastu promote link atau banner dlm blog..bila ada yang beli under affiliate kita akan dpt komisyen..

      Reply
    • May 17, 2012 at 3:07 pm
      Permalink

      senang je akak..akak daftar lepas tue promote banner dalam blog..

      Reply
  • May 14, 2012 at 5:41 pm
    Permalink

    biasalah. lelaki kacak. memang terer dan kacak. haha..

    Reply
  • May 14, 2012 at 7:30 pm
    Permalink

    tahniah cik tom!! aku pun baru nak main affiliate neyh..

    Reply
  • May 14, 2012 at 7:44 pm
    Permalink

    wah bestnye rezeki lagi

    Reply
  • May 14, 2012 at 8:29 pm
    Permalink

    baru perasan thread nie sebab ada yg request nak sertai affiliate krn thread nie.. tqvm ya cik tom… 😀

    Reply
    • May 17, 2012 at 3:01 pm
      Permalink

      sama2..semoga bisnes hairul makin berkembang maju..insyaAllah..

      Reply
  • May 14, 2012 at 9:07 pm
    Permalink

    tanks ciktom,,sy bru je join blog ciktom..n read ttg tips2 ciktom…
    its very useful…tanks sgt…n sy akn try ur advise and tips…
    papepon, jgn lpe check my blog n plz give comment so that i can improve my blog…

    Reply
    • May 17, 2012 at 2:59 pm
      Permalink

      thanks akak..kenapa ciktom xdpt masuk pun url blog yang akak bagi tue ek?

      Reply
  • May 14, 2012 at 9:09 pm
    Permalink

    taufufah tu belum lagi saya merasa hasil affiliatesnya.. tahniah ya ciktom..

    Reply
    • May 17, 2012 at 2:59 pm
      Permalink

      terima kasih..nanti turn mus pulak merasa..insyaAllah.

      Reply
  • May 14, 2012 at 10:59 pm
    Permalink

    fuh…masuk jgak..
    pandai jgak ciktom jadi affliate..
    sy penah gak cuba…tapi takde pun nak beli..malu!..haha

    Reply
    • May 15, 2012 at 4:39 pm
      Permalink

      xpe jgn malu..jadikan smgt utk terus promote…
      sori ciktom sggh blog tp xdpt komen..xload disqus sbb broadband cik tom slow..dh exceed limit..huhu

      Reply
  • May 15, 2012 at 4:29 pm
    Permalink

    sedang berkira2 juga nak pasang banner afflite kat blog
    tapi masih cari ilmu juga lagi ni nak buat macam mana
    tahniah, ciktom

    Reply
    • May 17, 2012 at 2:48 pm
      Permalink

      smbl2 pkir boleh letakkan banner affiliate..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE