Lagi-lagi entry penghargaan..Sila tengok sampai muak..

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia…

Terima kasih jutaan tomato kepada semua kawan-kawan blogger yang wish besday cik tom di entry INI. Terharu bila baca semua bagi moral support untuk cik tom. InsyaAllah cik tom akan ambil segala komen korang sebagai semangat untuk terus berusaha kepada yang lebih baik dan tak lupa jugak berdoa kepada Ilahi untuk yang terbaik. Tapi maaf ye belum publish lagi sebab usaha balas jejak baca entry+comment. Pastu baru la cik tom publish comment satu persatu.

Cik tom nak ucapkan berbanyak terima kasih jugak kepada kawan-kawan blogger yang telah buat entry ucapan birthday pada cik tom iaitu NADHIRAH, ELLEN, MISH, MISS YATY, SYIRA DAN SITI. Terharu sampai nak nangis bila baca entry wish korang pada cik tom. Thanks. Luv u all!!

Cik tom ada print screen entry tue. Masukkan dalam kotak scroll kat bawah ni. Jom la berkenalan dengan diorang. Semuanya peramah+blog best! NADHIRAH, ELLEN, MISH, MISS YATY, SYIRA DAN SITI.

Selain itu, cik tom nak ucapkan Selamat Hari Lahir kepada blogger yang berkongsi tarikh lahir yang sama dengan cik tom iaitu ASY dan IQBALHAKIMI. Dan jugak tak lupa birthday Sultan Johor. huhu.. Tak sangka pulak kita bertiga sama tarikh lahir kan??hehe..Wish both of you all the best and may God bless you 😉

Sekali lagi perkara sama kepada kawan yang bertanya kenapa comment diorang takde atau sebenarnya belum publish lagi ye. Maaf cik tom tak online buka blog semalam dan sekarang ni ada 136 comment yang belum dipublish lagi. So sabar ye.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

27 thoughts on “Lagi-lagi entry penghargaan..Sila tengok sampai muak..

  • November 23, 2010 at 2:27 pm
    Permalink

    hehehe..bertuah cik tom..

    jum up algi kome cik tom..
    hehehe 😛

    Reply
  • November 23, 2010 at 2:30 pm
    Permalink

    banyaknye comment yg belum approve..

    Reply
  • November 23, 2010 at 2:30 pm
    Permalink

    hik hik…malam ni malam mereply komen sedonia yer cik tom..selamat mereply yer..

    Reply
  • November 23, 2010 at 2:38 pm
    Permalink

    sama-sama cik tom…hehehe…

    moga cik tom ceria2 selalu…ngeee…

    kawan2 cik tom sentiasa di samping cik tom….ingat tu…

    Reply
  • November 23, 2010 at 2:48 pm
    Permalink

    manyaaaaaaaaaaaaaknyerr.
    sorry cik tom..
    lama x lawt

    Reply
  • November 23, 2010 at 3:04 pm
    Permalink

    ya allah banyak gila..kenapa tak buat no comment moderation je.

    Reply
  • November 23, 2010 at 3:14 pm
    Permalink

    yeayy! ciktom bace jugak entry tu..hehe, takmo sedih k? =)

    Reply
  • November 23, 2010 at 3:24 pm
    Permalink

    tak muak la..
    tertunggu2 je entry cik tom ni..

    Reply
  • November 23, 2010 at 3:27 pm
    Permalink

    bz betul cik tom kebelakangan nie ye.. huhuhu..

    Reply
  • November 23, 2010 at 3:40 pm
    Permalink

    huk2..welkam cik tom!

    (mish tambah lagi commentsmoderation cik tom!)

    Reply
  • November 23, 2010 at 4:01 pm
    Permalink

    Wahhh…ramainya yang sayang Cik Tom…akak pun sayang Tom…
    Cik Tom bz bebeno sekarang ni yek???

    Reply
  • November 23, 2010 at 4:02 pm
    Permalink

    nad pun buat jugak.. xde dalam list pun.. hmmm..

    Reply
  • November 23, 2010 at 4:27 pm
    Permalink

    woah2 ramai betul o.O
    slmt hari jadi by the way~
    hohoho

    anggap je disebabkan hari jadi kau hari ini Johor cuti
    hak2

    Reply
  • November 23, 2010 at 5:14 pm
    Permalink

    pergh fames gle ciktom nie..geng abg ben nie…hihi

    Reply
  • November 23, 2010 at 6:28 pm
    Permalink

    wahhhh dasatla penangan cik tom ni…tahniah2..samat maju jaya dear..cik tom mmg bagus!!

    Reply
  • November 23, 2010 at 8:31 pm
    Permalink

    wollah.. best tu. ramai yang ingat kat cik tom.. mmg popular seantero dunia punya ni. hihi =P

    Reply
  • November 23, 2010 at 9:27 pm
    Permalink

    assalamualaikum cik tom!aiseh!trlmbt pula…selamat hr lahir ke….moga cik tom sntsa dlm rahmat Allah.smt maju jaya n kecomelan blog cik tom ya..salam 1 tomato

    Reply
  • November 23, 2010 at 9:47 pm
    Permalink

    Penghargaan kita kena bangga dengan pemberian orang,walau pun kecil BETUL tak ciK ToM?

    Reply
  • November 23, 2010 at 11:57 pm
    Permalink

    wah! tak tahu plak bday cik tom, nak wish ni 😛 selamat hari jadi, semoga dimurahkan reseki selalu 🙂 heh

    Reply
  • November 24, 2010 at 12:59 am
    Permalink

    Banyaknyer komen ciktom.. Mesti berbalas jejak sampai lebam kan.. 🙂 Nk jadi cam ciktom la..

    Reply
  • November 24, 2010 at 1:49 am
    Permalink

    waa banyak nyaaa

    Reply
  • November 24, 2010 at 5:51 am
    Permalink

    Cik Tom! I tak wish u lagi happy birthday! Sorry lewat wish =(

    HAPPY BIRTHDAY TO YOU SWEET TOMATO!!!

    Semoga Cik Tom sihat, panjang umur, murah rezeki dan dilindungi Allah selalu, InsyaAllah… =)))

    Reply
  • November 24, 2010 at 7:49 am
    Permalink

    cik tom ?
    mcm mne nak buat komen tu kne app dulu ?

    Reply
  • November 24, 2010 at 8:59 am
    Permalink

    usih..
    byknya comment x publish..
    simpan nak wat apa tu cik tom?? 😛

    Reply
  • November 24, 2010 at 12:25 pm
    Permalink

    hepi belated birthday cik tom 🙂
    semoga bahagia sokmo.. dipermudahkan Allah segala urusan.. diberi kesihatan yang baik.. menjadi muslimah yang bertambah baik dari hari ke hari.. menjadi anak yang solehah.. menjadi isteri solehah..menjadi ibu yang solehah.. ameeeeeeeeeennnnnnnn….

    dan yang paling penting, semoga perjalanan kehidupan cik tom diiringi rahmat Allah sokmo.. ameeeennn.,..

    doa tu tuk lady jugak… tolong aminkan sekali.. 🙂 tq

    Reply
  • November 24, 2010 at 2:10 pm
    Permalink

    hehe ok cik tom 🙂 x pa asal cik tom sudi bgi sokongan pun ok dah hehe 🙂

    pasal besday tu ok xkish pun heee

    hehe yew2 ritu pas cik tom cakap fatin try cek balik..fatin salah url ja sikit hehe
    thnks tau cik tom 😀

    Cik tom nnt ajar fatin pasal nuffnang plak boleh??? hee 😛

    maaf fatin sedikit lambt pasal2 ni 😀

    thnks cik tom 😀

    Reply
  • April 2, 2011 at 6:14 am
    Permalink

    sy tak wish pun brthday ciktom coz lamabt benar tau ni..

    *hppy brthday gak ye cik tom sayam,walaupun dah lambat benar..
    *rasa nak blnja je cik tom..heheee

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE