Lelaki Kacak Banyak Duit

Untunglah kalau dapat lelaki kacak banyak duit. Kebanyakan lelaki kacak ini kurang berduit sikit. Kadang-kadang ada juga lelaki kacak bijak yang guna paras rupa kacak untuk tipu duit perempuan. Tapi tak semualah lelaki kacak macam tue. Jangan marah ye lelaki kacak di luar sana. Hehe.. Cik tom jumpa 3 LELAKI KACAK yang berduit dan dermawan pulak tue. Satu katanya masih bujang 4 kalau ada sesiapa nak try tackle lelaki kacak ini, yang dua orang lagi maaf dah tak available. Huhu..

First, cik tom nak kenalkan lelaki kacak pertama iaitu titan. Lelaki kacak yang bermurah hati hadiahkan cik tom duit. Cik tom dapat hadiah dari contest “pengalaman kena denda di sekolah”. Dah lupa menang nombor berapa tapi hadiahnya wang tunai RM10. Oklah upah taip entry dan perah idea berbaloi jugak dapat RM10. Lepas belanja adik-adik minum ABC. Hee.. Sebelum ini pernah dapat hadiah RM30+buku conteng-conteng dari titan untuk 3 artikel berpengaruh earncent.com. Pemurah betul titan kacak ni kan. Pandai cari duit pulak tue. (kipas banyak2..huhu )Terima kasih daun keladi..lain kali bagi la lagi.. hehe..

Hadiah dari lelaki kacak earncent.com
Hadiah dari lelaki kacak earncent.com

Lelaki kacak kedua bulan ini ialah owner blog segalabenda.com. Terima kasih kepada sb yang kacak sudi bagi cik tom RM50 sebagai hadiah top commentar blog kacak bulan lepas. First time cik tom dapat hadiah jadi top commentar blog. Hati berbunga jugalah. Blog sb ni walaupun katanya baru berblog bulan dua tapi gaya macam dah otai. Blog pun dah dapat Page Rank 1. Memang blogger lelaki kacak. Terima kasih daun keladi.. ada rezeki bagi lagi 🙂

Hadiah dari lelaki kacak segalabenda.com
Hadiah dari lelaki kacak segalabenda.com

Errr.. untuk lelaki kacak ketiga rasanya kena continue untuk entry lelaki kacak seterusnya. Oleh sebab entry tu panjang sikit, tak dapat nak disambung dalam entry lelaki kacak kali ini. Siapakah lelaki kacak ke 3?? Adakah anda yang kacak sedang baca entry ini?? Tungguuuuu entry seterusnya misteri lelaki kacak~

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

33 thoughts on “Lelaki Kacak Banyak Duit

  • May 16, 2012 at 10:30 pm
    Permalink

    Sedih apabila lelaki kacak dikaitkan sifat negatif. Rasanya ada lelaki kacak yang budiman diluar sana.

    Reply
    • May 17, 2012 at 8:18 am
      Permalink

      abg biomed jan la sedih k! abg tetap kacak heheh

      Reply
      • May 17, 2012 at 1:13 pm
        Permalink

        betul jangan sedih ye bro biomed..lelaki kacak bijak n pandai urus duit..

        Reply
  • May 17, 2012 at 8:17 am
    Permalink

    hahahah lelaki kacak.aq pown kacak jugak heheh

    Reply
  • May 17, 2012 at 10:12 am
    Permalink

    Lelaki Kacak Banyak Duit memang semua orang suka bukan saja perempuan Lelaki pun suka. Hahahah

    Reply
    • May 17, 2012 at 11:22 am
      Permalink

      memang seronok kalau banyak duit..tak kira lelaki kacak or biasa..hee

      Reply
  • May 17, 2012 at 12:18 pm
    Permalink

    kalau kacak guna duit sendiri lagi bagus dari kacak tapi guna duit ibu bapa. huhu

    Reply
    • May 17, 2012 at 1:10 pm
      Permalink

      yup setuju lelaki makin bertambah kacak kalau berduit hasil duit sendiri bukan duit dari lain.

      Reply
  • May 17, 2012 at 12:40 pm
    Permalink

    Lagi kacak kalau lelaki tu pinang Cik Tom he3…

    Reply
  • May 17, 2012 at 1:24 pm
    Permalink

    tapi yang tak kacak banyak duit pun ramai cik tom..mungkin sebab tak kacak..jadi tak de pelaburan untuk awek2.hehehe..
    ada duit untuk makan sendiri je..hahahah

    Reply
    • May 17, 2012 at 2:51 pm
      Permalink

      heheh…sebab awek tue xtau yang lelaki tue kacak dengan duit..kalau xdah lama ngorat..haha

      Reply
  • May 17, 2012 at 3:49 pm
    Permalink

    suka la tu dapat duit. hehe..

    Reply
    • May 19, 2012 at 11:15 pm
      Permalink

      mestilah suka..siapa yang tak suka duit..hehe

      Reply
  • May 17, 2012 at 3:54 pm
    Permalink

    apa kata kita bagi sama rata =) heeeee

    Reply
    • May 19, 2012 at 11:15 pm
      Permalink

      nak bagi sama rata tapi dah masuk tabung yang tak boleh buka kecuali pecahkan..hehe

      Reply
  • May 17, 2012 at 5:30 pm
    Permalink

    titan lah kata dia kacak.. tapi dia mmg pandai cari duit..

    Reply
    • May 19, 2012 at 11:11 pm
      Permalink

      titan lelaki kacak yang pandai cari duit..

      Reply
    • May 19, 2012 at 11:10 pm
      Permalink

      ada jugak camtu..lelaki kacak tapi perut boroi..hehee

      Reply
  • May 17, 2012 at 8:40 pm
    Permalink

    banyak betul hadiah contest yang ciktom dapat…tahniah la..
    bagus ya ciktom ni..ada potensi masuk apa2 contest lah…mesti mnang punya..

    Reply
    • May 19, 2012 at 11:05 pm
      Permalink

      rezeki menang tapi takdelah banyak pun..boleh tampung sikit2 duit blogging..hee
      udinz lagi best byk dpt says.my..

      Reply
  • May 17, 2012 at 9:04 pm
    Permalink

    alamak segannya bila aku pun dipanggil lelaki kacak..kembang semangkuk hidungku

    Reply
  • May 17, 2012 at 10:09 pm
    Permalink

    lelaki tak kacak dan tak banyak duit lebih ramai
    huhu

    Reply
    • May 19, 2012 at 10:55 pm
      Permalink

      ye ke??heheh…tengok semua lelaki kacak 2..

      Reply
  • May 18, 2012 at 12:44 am
    Permalink

    sekarang lelaki kacak yang banyak duit adalah en Titan yang kacak…

    Reply
  • Pingback:Lelaki Kacak Masterchef Selebriti Malaysia

  • Pingback:Lelaki Kacak vs Wanita Cantik - Ciktom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE