Lelaki Kacak Bijak

Lelaki kacak bijak? Lelaki kacak selain dilihat bertuah kerana sentiasa menjadi perhatian, seseorang yang memiliki wajah kacak juga didapati lebih bijak berbanding orang lain. Kajian terbaru dilakukan di Britain dan Amerika Syarikat mendapati, tahap purata IQ lelaki kacak adalah 14 mata lebih tinggi daripada orang biasa. Keputusan itu sekali gus menolak kepercayaan ramai bahawalelaki kacak kurang bijak.

Kajian itu dilakukan Sekolah Ekonomi London (LSE), baru-baru ini. Menurut keputusan kajian itu, seseorang lelaki kacak mampu memikat pasangan yang bukan saja wajah menarik, malah bijak akal fikirannya.

Hubungan di antara daya penarik dan kebijaksaan turut semakin kuat di kalangan lelaki kacak dan wanita cantik.

Sumber: bernama

Lelaki Kacak Malaysia
Lelaki Kacak Malaysia

Untunglah kalau dah lelaki kacak paras rupa lepas itu bijak pulak. Contoh cik tom tengok Dato’ Dr Sheikh Muszaphar Shukor memang lelaki kacak!

 

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

21 thoughts on “Lelaki Kacak Bijak

  • May 15, 2012 at 9:56 pm
    Permalink

    memang untung la kacak + bijak ha2

    Reply
    • May 17, 2012 at 2:36 pm
      Permalink

      lelaki pakej lengkap kalau kacak plus bijak..

      Reply
  • May 15, 2012 at 11:14 pm
    Permalink

    Kalau kacak kena lah usaha jadi bijak jugak. Kalau tak jadi lah – Harapkan muka je kacak, harapkan otak tarak :Pp

    Reply
    • May 17, 2012 at 2:28 pm
      Permalink

      hahah..lelaki biar rupa kacak, otak pun bijak..tapi mana ada perkara yang sempurna sangat dalam hidup kan..

      Reply
    • May 17, 2012 at 1:58 pm
      Permalink

      ada juga lelaki kacak yang bijak menipu wanita guna paras rupa yang kacak.

      Reply
  • May 16, 2012 at 4:58 pm
    Permalink

    sini pun ada lelaki kacak…. πŸ™‚

    semoga berjaya πŸ™‚

    Reply
    • May 17, 2012 at 1:32 pm
      Permalink

      percubaan join lelaki kacak..tapi baru nak merangkak join contest seo lelaki kacak ni..thanks..good luck pd aida juga.

      Reply
  • Pingback:Lelaki Kacak

  • May 16, 2012 at 10:31 pm
    Permalink

    Ada benar kajian tersebut. Begitu juga wanita berambut blonde dan gedik mempunyai IQ tinggi. Mendiang Marilyn Monroe mempunyia IQ yang tinggi.

    Reply
    • May 17, 2012 at 1:22 pm
      Permalink

      tue la negara luar suka buat kaji selidik..memang ramai yang kacak dan cantik ni bijak.

      Reply
  • May 16, 2012 at 11:27 pm
    Permalink

    wahh,,,memang power nie ciktom,,,

    Reply
    • May 17, 2012 at 1:21 pm
      Permalink

      kalau power dah masuk 1st page..xde lg entry masuk list..hehee

      Reply
  • Pingback:Stress Dengan Lelaki Kacak | Infonewbie.Com

  • May 17, 2012 at 4:04 pm
    Permalink

    takde gambar lain ke..asyik sama aje kat mana-mana. hehe..

    Reply
    • May 19, 2012 at 11:12 pm
      Permalink

      dah tue lelaki paling kacak yang cik tom suka..huhu

      Reply
  • Pingback:Lelaki Kacak Masterchef Selebriti Malaysia - Ciktom

  • Pingback:Review Blog Ronaldmohoni.Com - Ciktom

  • June 7, 2012 at 8:18 am
    Permalink

    kacak dan bijak sememangnya menjadi tarikan..

    Reply
  • Pingback:Lelaki Kacak vs Wanita Cantik - CiktomCiktom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE