Lirik Lagu Cukup Indah – Alif Satar

Lirik Lagu Cukup Indah – Alif Satar

Tak pernah aku jauh darimu
Meninggalkan cinta kita
Tak pernah aku meluka hatimu
Perasaan dan jiwamu
Segalanya telah ku serah
Hanya engkau terindah

Korus

Hanya kerna kau yang cukup indah
Untuk dimiliki dan untuk dicintai
Ku tahu kau mahu ada di hati
Untuk didampingi untuk disayangi

Tiada yang lain selain dirimu
Kekal tinggi di hatiku
Tiada pengganti yang mampu ku cari
Yang secantik diri kamu
Cinta ini untuk dirimu
Rasa ini untukmu

Ulang Korus

Hanya kerna kau yang cukup indah
Untuk dimiliki dan untuk dicintai




Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

8 thoughts on “Lirik Lagu Cukup Indah – Alif Satar

  • August 17, 2010 at 9:26 am
    Permalink

    yeahh!
    lagu nie best..huhu

    Reply
  • August 17, 2010 at 9:33 am
    Permalink

    Rajin sungguh cik tom update blog..x sampai 2 minggu dalam bulan ogos aje sampai 57 post..hehee

    Err…aliff satar ni sape?

    Reply
  • August 17, 2010 at 11:07 am
    Permalink

    lagu nih best juga kan. HIHIHI

    dari lagu yg pliz pliz pliz tu

    HAHA

    Reply
  • August 17, 2010 at 5:48 pm
    Permalink

    eh, tak penah dengar lagi. best ke cik tom? betol betol best? ehehe

    aliff satar ~ yang tahu lagu dia, plis plis plis kamu jangan nakal, tu je. hehe

    Reply
  • August 18, 2010 at 4:58 am
    Permalink

    salam singgah…
    jon baca entry terbaru kat blog saya..n tingalkan koemn yea..tq

    Reply
  • August 18, 2010 at 5:41 am
    Permalink

    maisara: yup..mmg lagu ni best..cik tom suke dgr 🙂

    zidenine: byk entri psl contest la…hehe..jom la nak join skali..aliff satar 2 penyanyi la…hehe

    Reply
  • August 18, 2010 at 5:53 am
    Permalink

    yaty: a'ah lg ni lg best..lg pliz2 tu dgr cam gedik ckit…hehe…

    nisa: best2…dengar la…lg pliz2 tu cik tom krg suke…huhu

    Reply
  • August 18, 2010 at 5:54 am
    Permalink

    yantz: insyaAllah nati cik tom jenguk 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE