LumpSum Punya Komisyen Affiliate Ogos 2012

Salam… Oleh sebab busy bulan puasa yang lepas, cik tom tertinggal untuk update entry mengenai komisyen beberapa program affiliate yang cik tom perolehi sepanjang bulan Ogos 2012. Maaf pada sesiapa yang tak menyukai entry berunsurkan seperti ini ye.

Mostly cara bayaran program affiliate ini ialah segala komisyen terkini terkumpul selama sebulan akan dibayar pada awal atau pertengahan bulan berikutnya.

Komisyen pertama dari roti canai
Komisyen pertama dari roti canai
Komisyen pertama dari pengawai akauntan
Komisyen pertama dari infokerjaya resources
Komisyen ketiga dari kekcoklat
Komisyen ketiga dari kekcoklat
Komisyen keempat dari buatcupcake
Komisyen keempat dari buatcupcake
Komisyen keempat dari buatcoklat
Komisyen keempat dari buatcoklat

Alhamdulillah atas segala rezeki dari affiliate dan beberapa program lain yang cik tom join. Bak kata titan yang cik tom quote disini; “Selagi TAK kopek kulit durian tu, memang mustahillah kita nak rasa kemanisan dan kesedapan seulas durian itu kan? Jadi, usahalah sebab usaha itu adalah lif kejayaan yang akan membuatkan korang capai satu level yang tidak pernah korang capai sebelum ini.

Semuanya bermula dengan LANGKAH PERTAMA untuk korang berani melakukan anjakan paradigma dalam diri sendiri. Selepas itu, korang takkan lagi berpaling untuk menoleh ke belakang tapi terus yakin untuk mengorak langkah ke arah kejayaan.

ps: duit affiliate ni dah habis guna time raya. tak dapat nak open table. insyaAllah income untuk bulan ini cik tom nak buat beberapa simple GA dan salah satunya teka meneka. Korang ada idea best? Boleh share kan diruang komen.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

69 thoughts on “LumpSum Punya Komisyen Affiliate Ogos 2012

  • September 13, 2012 at 3:57 pm
    Permalink

    tahniah , murah rezeki

    Reply
  • September 13, 2012 at 4:19 pm
    Permalink

    tahniah cik tom. byk juga tu bila dikumpulkan kesemua sekali.. semoga terus success dan murah rezeki…

    Reply
  • September 13, 2012 at 4:19 pm
    Permalink

    Memang murah rezeki Cik Tom ni. Hehe.

    Reply
  • September 13, 2012 at 5:16 pm
    Permalink

    laju tuh kalu lif kejayaan CikTom.. tahniah semoga konsisten memperoleh rezeki dan berkongsi bersama kami semua.. heee

    Reply
  • September 13, 2012 at 5:21 pm
    Permalink

    tahniah ciktom diatas komisen yang diterima. nanti rajin-rajin la buat contest lagi. he he he

    Reply
  • September 13, 2012 at 7:31 pm
    Permalink

    Itu lah rezeki ciktom …

    Reply
  • September 13, 2012 at 7:32 pm
    Permalink

    Murah rezeki ciktom,.. Hehe,.. πŸ™‚

    Reply
  • September 13, 2012 at 10:24 pm
    Permalink

    jadi ke rancangan cik tom nak belanja saya makan kepsi tu?hahahaha

    Reply
  • September 13, 2012 at 10:44 pm
    Permalink

    tahniah ciktom semakin murah rezeki πŸ™‚

    Reply
      • October 2, 2012 at 9:50 pm
        Permalink

        blh2..insyaAllah ciktom akan selit caranya dlm entry2 ciktom πŸ™‚

        Reply
  • September 13, 2012 at 11:18 pm
    Permalink

    alhamdulillah
    tumpang gembira dengan rezeki allah

    Reply
    • September 22, 2012 at 1:56 pm
      Permalink

      Alhamdulillah..rezeki yang berkat jika dikongsi akan bertambah…Insyallah

      Reply
  • September 14, 2012 at 9:37 am
    Permalink

    tahniah..murah rezeki ciktom.

    Reply
  • September 14, 2012 at 11:40 am
    Permalink

    rajin ye ciktom join aff ni.. sy nak join pun, tgk masa gak la.. nak promote sana sini.

    Reply
      • October 2, 2012 at 9:55 pm
        Permalink

        ciktom xpromote sana sini pun..sbb busy kerja gak..hanya promote dalam entry blog je..buat entry pastu tinggal je tunggu pelawat msk..

        Reply
  • September 14, 2012 at 12:31 pm
    Permalink

    tengok la sape tuk guru dia. haha..

    Reply
  • September 14, 2012 at 3:58 pm
    Permalink

    Wow! Tahniah laaa/..
    Aku Keluar Majalah ?”

    Reply
  • September 14, 2012 at 5:36 pm
    Permalink

    cik tom. uwa… alfiate ape ni. uwa.. mcm xpham je. mcm berminat je ^^

    Reply
    • October 2, 2012 at 9:59 pm
      Permalink

      affiliate ni program kita promosi produk orang lain melalui link refferal..bila ada yg beli produk tue thru link refferal kita, kita akan bayaran komisyen…

      Reply
  • September 14, 2012 at 7:15 pm
    Permalink

    tahniah~ wa memang besh dapat duti raya dari commision

    Reply
  • September 15, 2012 at 6:53 am
    Permalink

    cik tom , kalo kite ade blog yg aktif pki gmail,then kite da daftar dkt jobdiumah uh pki yahoo mail , boleh kan ?

    Reply
  • September 15, 2012 at 10:11 am
    Permalink

    Dalam blogging ni,kalau kita kerja keras insyallah boleh dapat sesuatu dari nya.

    Reply
  • September 15, 2012 at 10:52 am
    Permalink

    makin banyak rezeki cik tom..tahniah

    Reply
  • September 15, 2012 at 4:36 pm
    Permalink

    Tahniah Cik Tom..murah gile rezki CT dgn affiliate ni..smoge trus dimurahkan rezeki πŸ™‚

    Reply
  • September 15, 2012 at 4:43 pm
    Permalink

    Agak2 sebulan berapalah income cik tom ye

    Reply
  • September 16, 2012 at 9:58 pm
    Permalink

    rezeki ciktom makin murah ye..alhamdulillah ..teruskan usaha ciktom..yeahh !

    Reply
  • September 17, 2012 at 10:39 am
    Permalink

    Emm syabas cik tom..hehe..anak murid titan ke cik tom ni??terbaik la..wahhh tak sabar nak tgu GA cik tom ni…hehe

    Reply
  • September 19, 2012 at 9:48 pm
    Permalink

    murah rezeki cik tom.. πŸ™‚

    Reply
  • September 20, 2012 at 9:16 pm
    Permalink

    bestnyer…banyak juga income cik tom ekk…?

    Reply
  • September 21, 2012 at 6:48 am
    Permalink

    rezeki jgn di tolak musuh jgn dicari..alhamdulillah dgn kerancakan dunia online dewasa ini boleh membantu kita untuk menambah pendapatan melalui pelbagai cara…tahniah

    Reply
  • September 21, 2012 at 10:57 pm
    Permalink

    ciktom banyak join affiliate ..hehe..
    tahniah3 ciktom .. nak jadi tak sponsor untuk SEO Extravaganza yang akan dijalankan nanti ?

    Reply
    • October 1, 2012 at 10:22 pm
      Permalink

      sponsor seo?apa syarat nak sponsor kl berminat?

      Reply
  • September 24, 2012 at 1:11 am
    Permalink

    alhamdulillah.murah rezeki cik tom

    Reply
  • September 24, 2012 at 4:44 pm
    Permalink

    Seronoknya Melihat LumpSum itu semua. Semua itu berkat dari usaha cik tom. Boleh jadi contoh kepada yang lain-lain.

    Reply
  • September 26, 2012 at 4:46 am
    Permalink

    wah,masyuk betul ciktom
    camne nk buat affiliate ni
    ce ajar sikit,hehe

    buat teka-teki, teka syiling dalam balang,keh3

    Reply
    • October 1, 2012 at 9:54 pm
      Permalink

      jom sertai contest baru ciktom…teka duit..hehe…
      alhamdulillah adalah sikit2…nak join affiliate kena register jadi agen affiliate…lepas dah register awk share banner di blog, buat artikel dan juga share refferal link di facebook..

      Reply
  • September 26, 2012 at 7:42 am
    Permalink

    tahniah ciktom.. makin lama makin mantap

    Reply
    • October 1, 2012 at 9:48 pm
      Permalink

      lagi mantap blog samdaddycool punye income..

      Reply
  • September 28, 2012 at 10:13 pm
    Permalink

    Kalau nak berguru dengan cik tom boleh la ni kan? hehe

    Reply
    • October 1, 2012 at 9:35 pm
      Permalink

      berguru? ciktom pun baru jgk belajar affiliate..ilmu didada belum cukup nak ajar org lain..hehe..

      Reply
  • September 29, 2012 at 2:34 pm
    Permalink

    Masyukk komisyennya.. Hoho..

    Reply
  • October 1, 2012 at 12:28 am
    Permalink

    Tahniah semoga murah rezeki.Terus berusaha..

    Reply
  • October 28, 2012 at 7:32 pm
    Permalink

    Ciktom, mummy~mu nak bel ajar lar. McManus nak mula?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE