Mana Nak Beli Teddy Bear Besar tapi MURAH??

Permulaan tahun 2016, pasti ramai yang tercari-cari hadiah yang bersesuaian untuk diberikan pada insan yang tersayang bagi memperingati hari lahir atau hari ulang tahun perkahwinan.ย Hadiah apakah yang mampu membuatkan mereka tersenyum girang.

Kadang-kadang kesibukan masa bekerja atau belajar menghadkan masa untuk anda mencari hadiah yang sesuai buat yang tersayang. Bila dah survey pulak hadiah teddy bear yang ingin dihadiahkan terlampau mahal harganya.

Kalau dah beli pulak besarnya macam mana nak bawak balik?? Perasaan malu pulak menebal dalam diri kalau ramai mata yang melihat anda membawa teddy bear tersebut jika anda hanya menaiki motosikal. Awek atau isteri pula tinggal berjauhan dari anda.

Bagaimana penyelesaian bagi semua masalah anda hadapi ini??

Jawapannya anda boleh beli teddy bear besar ini secara online dengan penghantaran terus ke rumah insan tersayang anda.

KELEBIHAN BELI TEDDY BEAR BESAR SECARA ONLINE

  1. Harga murah
  2. Kualiti yang terbaik dan sangat lembut
  3. Stok yang banyak
  4. Penghantaran terus ke rumah
  5. PERCUMA: letakkan nota dan bungkusan hadiah.

SENARAI HARGA DAN SAIZ BEAR BESAR

Tak nak tengok ke muka tersayang ceria bila dapat hadiah teddy besar??? SEnyumm lebar sambil peluk teddy bear!!!

Tak percaya?? Sila lihat testimonial dari mesej, facebook dan email dalam gambar di bawah dari pelanggan yang telah berpuas hati dengan pembelian teddy besar dan berkualiti dengan harga yang murah.

Mana Nak Beli Teddy Bear Besar tapi MURAH??

 

Macam mana anda berminat nak dapatkan hadiah teddy bear yang besar gedabak, gebu, berkualiti tapi dengan harga murah? Penghantaran terus dari rumah? Jika ya anda boleh klik untuk tempahan atau maklumat lanjut sila klik untuk ke website; Bear Besar.
UPDATE pada Disember 2015: Jualan bear dari website Bear Besar telah ditutup atas sebab tak dapat dielakkan. Jangan risau untuk tidak mengecewakan korang yang nak beli hadiah untuk makwe/ isteri/ anak tercinta. Cik tom dah jumpa website baru jual bear lagi murah dari Bear Besar! Boleh layari-dengan klik–>>Jom Beli Bear Besar.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

24 thoughts on “Mana Nak Beli Teddy Bear Besar tapi MURAH??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE