Mana Nak Dapat Waffle Maker Murah??

Assalamualaikum dan salam sayang… Korang suka tak makan waffle yang biasa jual di booth dalam mall atau pasar malam? Waffle ni memang antara makanan favourite family cik tom. Tapi sebiji waffle dah harga RM3.50 sekarang kan. Kalau famili besar maybe sesak sikit nak beli satu untuk anak sorang kan? Jadi lebih baik kita buat waffle sendiri gunakan waffle maker!

Sedapnya waffle..terliurrr tengok
Sedapnya waffle..terliurrr tengok

Tapi masalah utama mesti korang fikir waffle maker tu mahal harganya. Cik tom pun sama ingatkan harga satu waffle maker tu mahal. Cik tom pun sesaja survey la ada macam2 jenama pembuat waffle yang dijual. Aiyook rupanya ada waffle maker harganya murah je tau.

nak belajar buat waffles sendiri
nak belajar buat waffles sendiri

Yang cik tom jumpa paling murah dan banyak testimoni beli cakap jenama ni bagus. Kalau murah dan mudah rosak tak nak la jugak beli kan. Jenamanya ialah Bayers Belgium Waffle Maker WM-20. Harganya pun murah hanya RM49.00. Terus laju2 cik tom click nak order. haha…

Testimoni waffle maker jenama Bayers
Testimoni waffle maker jenama Bayers

Nak try buat waffles sendiri pulak lepas ni. Kalau korang nak beli cik tom rekemen beli yangย Bayers Belgium Waffle Maker WM-20. Tapi kalau ada bajet tinggi nak beli yang elok lagi korang survey la ada banyak jenis lagi waffle maker yang korang boleh beli mengikut bajet. Ada waffle maker bentuk love, bentuk cartoon, hello kitty. Eii geram je tengokkk! Comel tau. ๐Ÿ™‚

waffle maker murah dan berkualiti
waffle maker murah dan berbaloi

Cik tom tak jual pun waffle makes ni tau. Kalau korang nak beli atau survey waffle makers, cik tom suggest better korang ke website–>Bayers Belgium Waffle Maker WM-20.

Psstt ingat belanja ikut keperluan bukan kehendak tau. ๐Ÿ˜‰

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

12 thoughts on “Mana Nak Dapat Waffle Maker Murah??

    • December 5, 2015 at 8:15 pm
      Permalink

      memang best waffle maker ni..harga pun lagi murah dari harga jual kat kedai..lagi untung sekarang YES..banyak harga sale…hehe

      Reply
  • December 4, 2015 at 10:23 pm
    Permalink

    Ciktom…td tgk harga rm43..murah gilerrrrr….

    Tunjuk mak den konpem pujuk rayu abah belikan..hahaha

    Reply
    • December 5, 2015 at 8:13 pm
      Permalink

      aik lagi murah..masa buat entri beli harga RM49..so cepat2 grab nanti kan balik pada harga asal..memang best pakai waffle maker ni…berbaloi…

      Reply
    • December 14, 2015 at 12:58 am
      Permalink

      grab cepat2 masih offer akhir tahun ni dear..tahun depan maybe dah harga lain kan dengan banyak kenaikan harga tahun depan..isk2

      Reply
  • December 6, 2015 at 10:24 pm
    Permalink

    Kalau yg pengemar wafle nie, mmg wajib beli. boleh makan sepuasnya kalau buat sendiri kan..

    Reply
    • December 14, 2015 at 12:44 am
      Permalink

      yup memang betul..silap2 boleh buat meniaga depan rumah.

      Reply
  • March 8, 2019 at 7:14 am
    Permalink

    maaf.. boleh saya bertanya… kalau mesin yg ini amik masa berapa lama untuk siap masak satu waffle.. tq atas respon

    Reply
    • April 13, 2019 at 5:33 pm
      Permalink

      kalau guna alat waffle ni bila siap akan ada bunyi menandakan dah masak..maybe 5-8min kot..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE