Masak Kuih Pandan Bakar Lagiiii.. Nak resepi?

Salam…. Hari tue time balik kampung, cik tom ada cuba masak kuih pandan bakar sendiri. Oklah first time try not bad. Puji diri sendiri. hehe… Resepi kuih pandan bakar memang cik tom pernah share dalam blog cik tom sebelum ni. Resepi kuih bakar perasa pandan tue dari kak long.

Resepi Kuih Bakar Pandan Cara Mudah dan Sedap
Resepi Kuih Bakar Pandan Cara Mudah dan Sedap

Kuih pandan ni memang sesuai buat makan petang atau time breakfast. Sesiapa otak geliga tue memang sesuai buat bisnes jual kuih bakar pandan hantar ke kedai. InsyaAllah banyak untung.

Kalau ada yang tak suka perisa pandan tue, boleh skip je part letak jus pandan. Sesiapa nak cuba masak kuih bakar pandan ni boleh cuba rujuk entry cik tom sebelum ni kat entry >>Resepi Kuih Bakar Pandan Cara Mudah dan Sedap<<.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

38 thoughts on “Masak Kuih Pandan Bakar Lagiiii.. Nak resepi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE