Merajuk Punya Pasal

Assalamualaikum dan salam sejahtera pada semua blogger..


Terima kasih kepada yang sudi singgah tinggal jejak di komen, shoutmix mahupun silent readers. Maaflah ye sekarang cik tom takde mood nak balas jejak di shoutmix dari semalam tapi insyaAllah jejak di komen akan cik tom cuba usahakan berbalas hari nie jugak. Bukan takde mood pasal penyakit perempuan or ABC (Allah Bagi Cuti) ke apa ek. Tapi entah la nak cerita panjang pun segan kat sini.



Secara ringkasnya cik tom tengah merajuk dengan family sekarang ni. hehe.. Kalau bab merajuk memang buruk perangai cik tom. Merajuk punya pasal. Siap sampai tak cakap dengan sesiapa + tak makan. Buruknya perangai mengalahkan budak-budak. miahaha~ Jangan amalkan perangai macam ni ye. Ok la sampai di sini sahaja tinta cik tom kali nie. Nak pi sambung merajuk pulak. hoho..


Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

53 thoughts on “Merajuk Punya Pasal

  • October 9, 2010 at 7:47 am
    Permalink

    bagi bunga hilang tak merajuk tu

    Reply
  • October 9, 2010 at 7:53 am
    Permalink

    eh2 cik tom merajuk ke..nti akak bg coklat na..mesti cik tom senyum sengeh..jgn merajuk lama2 ye..tak elok tu..hehe

    Reply
  • October 9, 2010 at 7:54 am
    Permalink

    ololo..merajuk plak dah..
    jangan tak makan….nnt lapar sdiri y susah..:)

    Reply
  • October 9, 2010 at 7:56 am
    Permalink

    ala..merajuk pun kena makan jugk ni cik tom..kang sakit pulak

    Reply
  • October 9, 2010 at 7:59 am
    Permalink

    jangan merajuk lame2 ye cik tom..hehe

    Reply
  • October 9, 2010 at 7:59 am
    Permalink

    olololo…meh2 sini nak pujuk..jom kita mandi2 kolam eh..jom2.

    Reply
  • October 9, 2010 at 8:18 am
    Permalink

    janagn merajuk lama2 ye cik tom..
    heheh

    Reply
  • October 9, 2010 at 8:24 am
    Permalink

    cik tom jgn ar..majuk t x chumel..
    lg 1 makan jgn x makan. t sakit sape susah .. T__T

    Reply
  • October 9, 2010 at 8:25 am
    Permalink

    jgn merajuk lama2 sgt ye… heheh!

    pi minum jus tomato tuh , mana tau

    hilang merajuk hehehehe

    Reply
  • October 9, 2010 at 8:29 am
    Permalink

    haha.. same dgn kita.. kalau merajuk smpai xnk bcakap langsung.. tp lame2 ok la..

    p/s: cik tom jgn mrajuk lame2 plak.. rindu la.. heee~

    Reply
  • October 9, 2010 at 8:30 am
    Permalink

    Haha..
    Merajuk nape ni?
    X mkn ek?
    Bistu mkn tomato je la..
    Sure ade lm laci bilik kan..
    Haha..

    Reply
  • October 9, 2010 at 9:10 am
    Permalink

    alala..lalink2..patut ah xjmp2 nie..pnt tau ifa n mish cari..huhu…xpe la..take ur time ye..=)

    Reply
  • October 9, 2010 at 9:22 am
    Permalink

    itu la kakak saya..majuk lame2…tapi hatinye baik sgt 😀

    Reply
  • October 9, 2010 at 9:25 am
    Permalink

    alala nape cik tom majok?

    Reply
  • October 9, 2010 at 9:54 am
    Permalink

    Hihi..inilah merajuk yang paling unik saya pernah jumpa. Sebab selalunya kalau merajuk, sekali dengan org2 lain jadi mangsa amarh tu..tapi cik tom tak 🙂

    Entry Baru:
    Insaf sekejap

    Reply
  • October 9, 2010 at 10:03 am
    Permalink

    Eleh. .nasihat akak jgn merajuk bekobar2 eh. .last2 dia pun kuat merajuk. .hahaha

    Reply
  • October 9, 2010 at 10:18 am
    Permalink

    @brutalsolo: hehe…entah la..nak cuba bagi boleh je ;P

    Reply
  • October 9, 2010 at 10:19 am
    Permalink

    @sweetsal: yeay!!dapat coklat dari akak..hihi…ala baru masuk 2 hari akak..nati esok ok la..hihi

    Reply
  • October 9, 2010 at 10:23 am
    Permalink

    @eda: entah la tapi tue perangai yang tak dapat ubah lagi setakat ni..memang semalam tak makan pe2..sob3..

    Reply
  • October 9, 2010 at 10:24 am
    Permalink

    @zuhanis: hehe..tak makan tapi still minum air..

    Reply
  • October 9, 2010 at 10:24 am
    Permalink

    @adah: insyaAllah esok ok la..hehe

    Reply
  • October 9, 2010 at 10:25 am
    Permalink

    @sarah: wah best ade orang pujuk..tunggu orang pujuk takde yang pujuk..hik3 ;P

    Reply
  • October 9, 2010 at 10:26 am
    Permalink

    @diana: nak merajuk dengan akak sebab tumbuk cik tom tadi..dush..dush.. ;D

    Reply
  • October 9, 2010 at 10:27 am
    Permalink

    @qu aniza: ye ke majuk tak cumil??bukan lagi cumil??hahaha…ok2 nati kita makan ye 😉

    Reply
  • October 9, 2010 at 10:28 am
    Permalink

    @nuriz: ok cadangan yang bagus..sat lagi nak pergi minum jus tomato ;P

    Reply
  • October 9, 2010 at 10:29 am
    Permalink

    @pinky: hehe..sama la pulak kite ni kuat merajuk…

    yup tak lama la yunk..so okay le :0

    Reply
  • October 9, 2010 at 10:31 am
    Permalink

    @tieah: miahaha~ko memang terer..memang sorok tomato lam laci..konon tak makan tapi makan tomato..ngeh3

    Reply
  • October 9, 2010 at 10:35 am
    Permalink

    @ifa: oh ye ke korang cari??sob2..terharu pulak..malam ni ok kita sembang ekk..

    Reply
  • October 9, 2010 at 10:36 am
    Permalink

    @yaty: haha..psstt..jangan pecahkan rahsia kat sini..hehe

    Reply
  • October 9, 2010 at 10:37 am
    Permalink

    @lea: rahsia mana boleh bagitahu…segan la..hoho.

    Reply
  • October 9, 2010 at 10:39 am
    Permalink

    @iqbal: unik??haha..ade jugak la marah..tapi lagi banyak guna body language..ekekee ;P

    Reply
  • October 9, 2010 at 10:40 am
    Permalink

    @bee: hahaha..cik tom bagi semangat kat akak jangan majuk tapi pujuk mr Kay belikan mesin jahit utk akak..kes cik tom lain..ngeh3..

    Reply
  • October 9, 2010 at 11:36 am
    Permalink

    Ehem2.. Cik Tom.. Awak jangan merajuk lagi ya.. sudah2 la.. saya mnta maaf sesangt k.. saya jnji, sya xwat lg.. jgn mrajuk lg ya? (na.. ayat kontrolbesi trus.. har3x~)

    Reply
  • October 9, 2010 at 12:23 pm
    Permalink

    cik tom suke merajuk ke? 😛
    tapi kalau ade org pujuk best kan? 🙂

    Reply
  • October 9, 2010 at 12:25 pm
    Permalink

    @ahmad endo: gelak ye..nati cik tom merajuk dengan ahmad jugak! ;P

    Reply
  • October 9, 2010 at 12:28 pm
    Permalink

    @aretikz: tak kira2..nak merajuk jugak..pesal lambat sangat pujuk??sob3 sedih.. (lagi best kontoversi ;P)

    Reply
  • October 9, 2010 at 12:29 pm
    Permalink

    @ladybird: entah la..tapi selalu jugak merajuk..kalau ada yang pujuk memang la best!bila takde tue rasa geram sangat..sob3..

    Reply
  • October 9, 2010 at 12:30 pm
    Permalink

    jangan merajuk ye sayang… i kan ada..

    Reply
  • October 9, 2010 at 12:36 pm
    Permalink

    @nana: tenkiu yunk..sayang nana ;$

    Reply
  • October 9, 2010 at 1:40 pm
    Permalink

    cik tom syg. nape awk majuk nih?

    tamo majuk2la. kay. chill 🙂

    Reply
  • October 9, 2010 at 2:52 pm
    Permalink

    uiishhh! x baek merajuk tambahan plak dgn parents… hehehe…. merajuk jgn lama k… kcian kat bf cik tom nti… ehehehe…

    Reply
  • October 9, 2010 at 2:59 pm
    Permalink

    Betul Isyraq.. Kesian kat bf.. jenuh dah aku memujuk ni.. tak makan pujuk.. oh lupa.. dia mkan tomato.. ahakz.. (Na.. makin di "up" suda.. haha..)

    Reply
  • October 9, 2010 at 3:12 pm
    Permalink

    Tom…hmm…ellen terkejut + teruja dgr TOm merajuk cam ni….sebab..kita nya perangai sama..wakakakak..tp ellen cpt jer rajuknya…TOm jangan di kasih lama yer….sudah2 ..kalo ada probs..tak nak share sini tak per..YM and No phone ellen ada…just
    let me know if you want somebody ya…Ellen selalu ngadu kat Tom…y not Tom ngadu kat ellen juga ya dear..hehhe…[tak der paksann tapi harapan..huahuahua]

    Reply
  • October 9, 2010 at 3:13 pm
    Permalink

    Tom…hmm…ellen terkejut + teruja dgr TOm merajuk cam ni….sebab..kita nya perangai sama..wakakakak..tp ellen cpt jer rajuknya…TOm jangan di kasih lama yer….sudah2 ..kalo ada probs..tak nak share sini tak per..YM and No phone ellen ada…just
    let me know if you want somebody ya…Ellen selalu ngadu kat Tom…y not Tom ngadu kat ellen juga ya dear..hehhe…[tak der paksann tapi harapan..huahuahua]

    Reply
  • October 10, 2010 at 5:48 am
    Permalink

    Bestkan merajukkk? Tp pnat kalo xde yg nk pujukk. Huu

    Reply
  • October 10, 2010 at 6:11 am
    Permalink

    ye ke cik tom majuk??..nak manje2 la tu kan…hikss..=))

    Reply
  • October 10, 2010 at 10:28 am
    Permalink

    @mien: dah ok..cik tom dah tak merajuk..hihi

    Reply
  • October 10, 2010 at 10:29 am
    Permalink

    @isyraq: yup betul yak baik merajuk dengan parents..hihi..pehal pulak kesian bf??wink3~

    Reply
  • October 10, 2010 at 10:30 am
    Permalink

    @aretikz: iye la..watever~

    Reply
  • October 10, 2010 at 10:31 am
    Permalink

    @ellen: dah on ym petang tadi tapi ellen tak online pun..sob3..

    Reply
  • October 10, 2010 at 10:31 am
    Permalink

    @yebbit: yup penat merajuk sesorang tapi takde orang pujuk..huk3 🙁

    Reply
  • October 10, 2010 at 10:36 am
    Permalink

    @ladyana: hehe..yup majuk sebab nak manja dengan family..mengada2..ahaks~

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE