Mini Gathering Blogger Terengganu Bersama Ben Ashaari di A&W Batu Buruk | Gathering Kali Ke 2

gathering bersama ben ashaari


Semalam last minute cik tom bersama Miss Yaty join gathering blogger terengganu kat A&W Batu Buruk, Kuala Terengganu bersama Ben Ashaari dan juga blogger2 lain. Thanks pada iqbal dan tok esah yang informkan kitaorang pasal gathering ni. Ni kali ke 2, cik tom join gathering blogger. Kali pertama sebelum ni Gathering Blogger Terengganu kat TER, Kuala Ibai. Kedua-duanya seronok dan best!

Dapatlah face to face dengan Ben Ashaari dan wifenya serta kenal lagi ramai blogger-blogger baru cam hazim, faizal, cik wan, abg tolahah, kak nor, dean, aida dan mya. Bagi iqbal, tok esah, iqa dan norfa pulak, cik tom dah pernah jumpa masa 1st gathering sebelum ni. Semuanya sporting morting walaupun permulaan agak blur2 dan kekok sikit. huhu …

Banyak input dan tips-tips mengenai dunia blogging yang cik tom dan semua blogger lain dapat dari ben ashaari secara life. Memang ben diakui seorang blogger yang peramah dan tidak lokek dalam perkongsian segala ilmu blogging yang dia tahu. Segala pertanyaan kitaorang dijawab dengan penerangan yang detail. InsyaAllah kalau berkesempatan akan cik tom share di dalam entry2 akan datang.

Antara blogger sporting dan best yang join mini gathering ni;

Tok Esah: http://taq6889.blogspot.com/

Iqbal Hakimi: http://iqbalhakimi.blogspot.com/

Hazim Ismail: http://azza1621.blogspot.com/

faizal harnis:http://lineputihlinehitam.blogspot.com/

Puteri Iqa: http://puterizyan.blogspot.com/

CikWan: http://wanmardziyyah.blogspot.com/

Norfa : http://since-8-july.blogspot.com

K.Nor: http://secubitgaramnor67.blogspot.com

Abg Tolahah : http://tolahah.com/

Dean Dang : http://anaksalam.blogspot.com/

Miss Yaty:http://sophisticatedgirllife.blogspot.com

Cik Tom: http://www.ciktom.com

Aiydalela: http://www.baliklah.blogspot.com/

Mya: http://sigadispink.blogspot.com/


Credit pic: ben ashaari
p/s: ada sesiapa nak buat gathering blogger lagi?? jangan segan2 jemput cik tom sekali. hehe πŸ˜‰

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

82 thoughts on “Mini Gathering Blogger Terengganu Bersama Ben Ashaari di A&W Batu Buruk | Gathering Kali Ke 2

  • February 4, 2011 at 6:31 pm
    Permalink

    perghh,, gath lagi tu,, jeles2,, nak buat gath utk diri sendiri la.. lepak ngan byg2.. :p

    Perlukah Memperingati Hari Kekasih aka Valentine Day?

    Reply
  • February 4, 2011 at 3:47 pm
    Permalink

    huhu.malu.. =.=

    Reply
  • February 4, 2011 at 3:51 pm
    Permalink

    Cik Tom yang mana satu

    Reply
  • February 4, 2011 at 3:53 pm
    Permalink

    @iqa: cik tom pun malu…hehehehe ;))

    Reply
  • February 4, 2011 at 3:54 pm
    Permalink

    @imanshah: cik tom xde dalam gambar…invisible..huhuhu…

    Reply
  • February 4, 2011 at 3:58 pm
    Permalink

    ciktom..bestnya…nape xajak mish sekali. huhu…

    thniah yea cik tom. dapt gk ciktom jumpa ngan abg ben. hehe

    Reply
  • February 4, 2011 at 4:01 pm
    Permalink

    @mish: last minute join ni yunk..tahu pun dari iqbal dan tok esah…mana cik tom ada no hp mish nak bgth..lain kali ye kita buat lagi..teringin gak nak jumpa mish n keen πŸ™‚

    Reply
  • February 4, 2011 at 4:21 pm
    Permalink

    rajinnya join gathering blogger…

    sy segan la nak join..

    -siti-

    Reply
  • February 4, 2011 at 4:25 pm
    Permalink

    Salam ciktom! yeah! mana pegi???lama ta nampak.SB pon da kasik buang erk???ermm..;p.Neway,majulah blog untuk diri ciktom.com.hehe

    Reply
  • February 4, 2011 at 4:26 pm
    Permalink

    cik tom mane satu.. hehehe.. soklan same diulang..

    Reply
  • February 4, 2011 at 4:34 pm
    Permalink

    bestnya dpt jumpa abg ben…

    Reply
  • February 4, 2011 at 4:40 pm
    Permalink

    wahh bestnya..jealous tak dapat pergi,..nak jumpa cik tom n akak miss yaty….he3

    Reply
  • February 4, 2011 at 4:40 pm
    Permalink

    nak jumpa cik tomlaa,heheee bila la dpt jumpa ni..huhuhu

    Reply
  • February 4, 2011 at 4:49 pm
    Permalink

    waah…beshnya cikTOm join gathering en.ben nie…sy x pernah lak pi gathering…

    Reply
  • February 4, 2011 at 4:52 pm
    Permalink

    cik tom otai blogger ganu!!hehe

    Reply
  • February 4, 2011 at 4:54 pm
    Permalink

    malas la nak tengok gamba ni lama2..
    akak kuat cemburu..
    hehhehe

    Reply
  • February 4, 2011 at 5:02 pm
    Permalink

    hehehhe, dapat juga jumpa cik tom kali kedua!!! hehe

    Reply
  • February 4, 2011 at 5:33 pm
    Permalink

    mana saye ? hahah XD

    Reply
  • February 4, 2011 at 5:46 pm
    Permalink

    saya bukan blogger..tp sy suka baca blog..boleh ke lain kali nak join gathering blogger?

    Reply
  • February 4, 2011 at 5:58 pm
    Permalink

    woahh bestnya!
    hehe slm perkenalan πŸ˜‰

    Reply
  • February 4, 2011 at 6:22 pm
    Permalink

    salam

    hai imanshah,,cik tom ada dalam pic tu…nak mengorat ke ni..hahah

    Reply
  • February 4, 2011 at 7:27 pm
    Permalink

    syok nowh depa! siap ada blogger vvip lg tu.. huhu..

    cik tom bila nk mai kedah? eheheh..

    Reply
  • February 5, 2011 at 4:27 am
    Permalink

    wahhh3 sakan eh cik tom p gathering..hihi

    recent post : |kenal mohsen namjoo???|

    Reply
  • February 4, 2011 at 9:37 pm
    Permalink

    datang jenguk tom yg dah lama xjenguk saya..haha..

    Reply
  • February 5, 2011 at 6:19 am
    Permalink

    Giler best..
    Huhuhu..
    Ntah bile kite nak berjumpa ek?
    Ngee.. πŸ™‚

    Latest entry : Segmen: Bila BLOGGER Jadi PELAKON

    Reply
  • February 5, 2011 at 1:08 am
    Permalink

    sedihnya tak jojn….huhuhu..tak tahu pulak ada gathering ni

    Reply
  • February 5, 2011 at 1:34 am
    Permalink

    wah….seyes nampak best!

    Reply
  • February 5, 2011 at 1:45 am
    Permalink

    cik tom ~ wat la dekat2 skit ~ cik tom organized la , hihik

    Reply
  • February 5, 2011 at 2:02 am
    Permalink

    tgu CT lah buat gathering utk kitorg semua.tapi kalau kat tgnu tu he3..teringin gak nk pergi tapi tak tau nk lpk mana he3..CT turun lah sini area KL

    Reply
  • February 5, 2011 at 3:11 am
    Permalink

    bestnye pegi gath tu kan sis!!!hihi

    tapi kita dapat join pun sebab kebetulan memang kita free..hihi πŸ˜‰

    Reply
  • February 5, 2011 at 3:16 am
    Permalink

    bestnye..kalo lah dla leh join skali..huhu…jeles taw cik tom..wuwuuuu..xpe2, next time maybe..

    Reply
  • February 5, 2011 at 3:29 am
    Permalink

    best =) tak sangka..dari duk di bwh bumbung TATI bleh jumpa kat gathering tu..jumpa lagi di kemaman ye..

    Reply
  • February 5, 2011 at 4:06 am
    Permalink

    bestnya cik tom!
    xpernah join lagi gathering sbb sll clash dgn masa..huuu…

    p.s : thx cik tom dtg blog ira yg xcomel ni..:))
    camne nk bg blog ira dlm list skodeng blog cik tom??

    Reply
  • February 5, 2011 at 5:04 am
    Permalink

    Wah…jumpe BA yek???macho dak dia…?hi hi hi…

    Reply
  • February 5, 2011 at 5:24 am
    Permalink

    wah bestnyer…dapat jumpa ramai2 cenggini

    Reply
  • February 5, 2011 at 5:51 am
    Permalink

    tak penah join gathering lagi..malu kot.haha

    Reply
  • February 5, 2011 at 2:02 pm
    Permalink

    lain kali cuba dapatkan gambar lebih jelas.

    # # mark zuckerberg berjumpa kembar jesse eisenberg !# #

    Reply
  • February 5, 2011 at 7:02 am
    Permalink

    salam..

    nasib baik org jauh kat KL..:)

    Reply
  • February 5, 2011 at 10:22 am
    Permalink

    haha,sy blogger terengganu yang ketinggalan..tak up2date langsung..padahal klo tau kat A&W batu buruk,anytime boleh sampai situ..haha

    Reply
  • February 5, 2011 at 10:27 am
    Permalink

    jgn lupa ajak sy sekali taw..

    Reply
  • February 5, 2011 at 10:59 am
    Permalink

    fuyoo!bestnya dapat jumpa ben ashaari. cik tom kalau buat gathering jangan kupa jemput saya tau.
    teringin nak jumpa cik tom

    Reply
  • February 5, 2011 at 11:12 am
    Permalink

    mggu depan de gathering kat melaka pulak.. πŸ™‚

    Reply
  • February 5, 2011 at 12:30 pm
    Permalink

    wahh, best nya gathering!

    Reply
  • February 5, 2011 at 1:19 pm
    Permalink

    next time kena join..leh improve blog skilll…

    Reply
  • February 5, 2011 at 2:21 pm
    Permalink

    cik tom nk tau x.. keen tatau lgsung sal gathering ni.. ha3~ ^_^

    Reply
  • February 5, 2011 at 2:25 pm
    Permalink

    Wahh. Header flash tu! Cantek cantek. Tapi kenapa tomato tu berterabur kat kiri je? Keke πŸ˜›

    Cik Tom sayam~ Best nya jumpa BA! Jeles jeles. Cepat2 share ye tips tu. Kiki. Nt kalau Shag p holiday dgn mmbr kat sana Shag roger lah Cik Tom dgn Yaty. Boleh lepak2. InsyaAllah πŸ˜‰

    Entri terbaru Shag : Mengira hari dan terus berdebar

    Reply
  • February 5, 2011 at 2:45 pm
    Permalink

    cik tom yg mn satu ek ritu??

    Reply
  • February 5, 2011 at 3:54 pm
    Permalink

    h0h0… bagusnye…
    saye segan nk join mende2 gni.. kalo sorang 2 xpe kot.. hihi..

    Reply
  • February 5, 2011 at 4:20 pm
    Permalink

    salam cik tom.. nak sama nama domain kita.. saya ciksembang.com..salam kenal salam ukhwah

    Reply
  • February 5, 2011 at 4:20 pm
    Permalink

    owh kire ok lah tuh ;D
    kalau ak join sepanjang waktu blur dan segan je ==

    Reply
  • February 5, 2011 at 4:30 pm
    Permalink

    haha best nyer yea…

    Reply
  • February 5, 2011 at 6:41 pm
    Permalink

    wahhhh bes nya jumpa abg ben

    Reply
  • February 6, 2011 at 1:35 am
    Permalink

    slm pagi..cik tom bz ea tak smpt nak update.hehee
    krsus lelok cik tom..nak siap pergi keja dulu la….

    *cik tom,ada masa ajak kita cik tom,coz coding kita tak leh guna untuk toturial yang ada..nympah sdikit kat situ..

    Reply
  • February 6, 2011 at 5:21 am
    Permalink

    Oo.. G berdua x ajak jai pun,, πŸ™

    p/s : Nanti jai buat gathering kat KL.. Agak2 ada org nak datang ke..hu3

    Reply
  • February 6, 2011 at 5:23 am
    Permalink

    wah!!mesti bestkan..tmbh2 lagi dpt jumpa BA..tahniah pada ciktom..yaty..dan lain2 tu..untung uolls dpt gathering gini..

    Reply
  • February 6, 2011 at 6:08 am
    Permalink

    iqbal pun malu2 gak cik tom..ice breaking pun tergagap-gagap =P

    Reply
  • February 6, 2011 at 8:29 am
    Permalink

    Huhuhu. Bestnye gathering. Dpt la jmp kwn alam maya in real life. (^.^)

    Reply
  • February 6, 2011 at 8:36 am
    Permalink

    wahh bestnya….
    teringn nak p mjlis cm ni tapi segan hehehe

    Reply
  • February 6, 2011 at 9:19 am
    Permalink

    waaa…bestnyer..len kali ajak gak ida…kompem ida g gak….xpenah g jump cik tom dan geng2 len..mst seronok kn…..

    Reply
  • February 6, 2011 at 11:44 am
    Permalink

    Waa…behnya Cik Tom, ramai jugak kat atas tu tanya..yg mana satu Cik Tom…ada org berminat tu Cik Tom…
    apa2 pun moga terus jd blogger yg aktif…Pakwi nk jd blogger aktik je..huhu

    Reply
  • February 6, 2011 at 11:58 am
    Permalink

    hai Tom…bestnya dapat jumpa ngan BA..jangan lupa sharekan tips2 dari dia ya…

    Reply
  • February 6, 2011 at 2:25 pm
    Permalink

    untuk kali keduanye terlepas gathering blogger.. T__________T

    uwaaaaa.. T_______________T

    Reply
  • February 6, 2011 at 4:28 pm
    Permalink

    slm..

    cik tom bz,yeyeeee.hheee achie dtg buka pintu ye cik tom tanpa sgan silu..hahaa
    jgn lupa cik tom pulak buat gathering tau..hehee

    Reply
  • February 6, 2011 at 5:43 pm
    Permalink

    saya bru g dlm dunia blogging ni..huhu..one day nty..da agk stabil ket..nk wat gathering gni..besar2 nye.. (hihi..ntah ble)
    salam kak..bw n terjumpe blog ni..cye follow skali.. πŸ™‚

    Reply
  • February 7, 2011 at 1:23 am
    Permalink

    cik tom suka nak sembunyi2. haha. bestnya, join gathering. xde gamba lagi ke cik tom?

    Reply
  • February 7, 2011 at 3:01 am
    Permalink

    wow!!
    mesti best dapat jupe cik tom..
    ehehee

    Reply
  • February 7, 2011 at 6:34 am
    Permalink

    tak penah join mana2 gath pun lagi =_=

    Reply
  • February 7, 2011 at 8:23 am
    Permalink

    mesti seronok ni dapat berkumpul ramai2, dpt knl dengan lebih rapat lagi…

    Reply
  • February 7, 2011 at 12:13 pm
    Permalink

    kat Melaka ade gathering hari Sabtu ni, meh la, ehehe..

    mne gmbar cik tom?

    πŸ˜‰

    Reply
  • February 7, 2011 at 2:12 pm
    Permalink

    Eh, macam muka…….

    Reply
  • February 7, 2011 at 2:34 pm
    Permalink

    waa best nyer dpt gather.. huhuhu x pnah berpeluang pung..

    Reply
  • February 7, 2011 at 5:53 pm
    Permalink

    slm ciktom…

    dtg singgah sni ye,caiyok2..mssti bz ngan kurusus kan..opsss kursus plak,ehheee
    tke care ye..layaaann

    Reply
  • February 7, 2011 at 11:56 pm
    Permalink

    haa…mesti cik tom yang pakai
    tudung merah sebelah miss yaty

    bestnya dapat jumpa ben
    jauh benor ben berkelana
    sampai ke terengganu kite..

    best dan meriah nampak!

    Reply
  • February 7, 2011 at 11:59 pm
    Permalink

    cik tom cayang
    masih bz dgn kursus lagi ke
    kak ati pong bz gak
    bz dgn anak2 …hehe

    kak ati nak ucap TQVM!!
    kat cik tom sebab ada bg nasihat
    pd kak ati psl cara nk dpt
    BE ..

    kak ati dah dpt lepas buat
    apa yg cik tom ajarkan
    kak ati dah kreditkan nama
    cik tom dekat blog kak ati today

    ^______^ terima kasih
    cik tom yg kak ati cayanggg!

    Reply
  • February 8, 2011 at 1:34 am
    Permalink

    saya tak pernah lagi join gathering.
    insyaALLAH satu hari nanti

    Reply
  • February 8, 2011 at 6:40 am
    Permalink

    ruginye x balik terengganu haritu…kalau tak, boleh join gathering ni…huhu…

    Reply
  • February 17, 2011 at 11:47 pm
    Permalink

    wah… seronoknya….mesti banyak expression kan….

    Reply
  • March 10, 2011 at 1:57 pm
    Permalink

    thank u cik tom singgah kejap dah cukup…. selalu singgah blog saya je… saya dah promote blog cik tom…

    Reply
  • July 4, 2011 at 8:59 pm
    Permalink

    Salam Cik Tom dan rakan-rakannya!!! Mega Expo 2011- Pameran Peralatan Elektrik and Hiasan Kediaman akan berlangsung di Terengganu Trade Centre, Padang Hiliran, Kuala Terengganu bermula tarikh 7 Julai 2011 hingga 10 Julai 2011 (masa: 10am-10pm). Lebih daripada 100 gerai yang menyertai pameran terbesar ini dan terdapat tawaran yang paling lumayan menanti kedatangan anda.

    Apa yang anda tunggu lagi? Datanglah beramai-ramai dengan keluarga dan rakan-rakan anda. Bagi maklumat lanjut, sila melayari Facebook Page kami dan jangan lupa memperolehi baucer diskaun melaluinya. http://www.facebook.com/megaexpo2011

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE