Mish LollyPurp Geng Purple Yang Suka Merapu [Blog Review]

Jom teruskan segmen review dengan penyertaan yang ke 6 dari Mish Lollypurp yang sangat sukakan purple. Mish antara blogger terawal yang cik tom kenal di permulaan berblogging dan kitaorang selalu borak-borak dekat shoutmix sebelum ni. Tapi kerana sekarang masa begitu jeles dengan kitaorang. Dah lama tak borak dengan mish gedik ni. hehe…


Mish ni seorang anak jati terengganu berasal dari dungun. Sangat sukakan lolipop dan shopholic. Satu lagi amat sukakan warna purple jugak ๐Ÿ™‚

Ok bagi cik tom design blog ni mish ni cantik. First time tengok terus jatuh hati. Sangat berbaloilah mish decorate sendiri blog mish. Memang diakui mish termasuk dalam golongan blogger yang kreatif dan rajin. Size blog mish juga sangat ringan iaitu 70.83kb.


Cuma yang cik tom tengok pada icon menu “HOME” dan “MISH” tue tak di”link“kan kepada main blog dan mish punya about me. Tapi bila klik buka ke photobucket.com. Cuba mish tengok balik ye. Bagi cik tom, blog mish sangat kemas bagi kategori blog personal. Entry mish juga kebanyakannya menarik dengan gaya santai+sedikit merapu. Yang paling best mish ni amatlah peramah orangnya. Sesiapa yang baru kenal terus rasa mesra.

So, jangalah lepaskan peluang untuk berkenalan dengan mish ni ye. Blogger yang peramah dan comel. Jika singgah ke blog mish konpem tak rasa tekanan seperti di blog cik tom. Jom ramai2 berkenalan dengan MISH.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

28 thoughts on “Mish LollyPurp Geng Purple Yang Suka Merapu [Blog Review]

  • January 6, 2011 at 5:34 am
    Permalink

    alamak blog awek lagi, layan la =P

    Reply
  • January 6, 2011 at 6:19 am
    Permalink

    kenal mish lollypurp nih.ciktom,blog nih dah dikhaskan utk review blog ker?

    Reply
  • January 6, 2011 at 6:50 am
    Permalink

    mish? misha omar ke?…owh budak name najihah tu ke…hee…saje buat2 x knl…

    Reply
  • January 6, 2011 at 8:34 am
    Permalink

    wah.. ungu.. sop suka ungu..

    Reply
  • January 6, 2011 at 8:42 am
    Permalink

    iqbal kenal!..orang dungun ni cik tom =P

    Reply
  • January 6, 2011 at 9:13 am
    Permalink

    err, salam kenal mish! wakakakaa

    Reply
  • January 6, 2011 at 9:32 am
    Permalink

    Okay. Shag dah tergoda dgn belog dia. Muahaha ๐Ÿ˜›

    Reply
  • January 6, 2011 at 9:41 am
    Permalink

    oh..
    gedik jugak ye..??
    hhaha

    Reply
  • January 6, 2011 at 9:44 am
    Permalink

    purple comel kan kan kan?

    Reply
  • January 6, 2011 at 9:47 am
    Permalink

    blog akak salu singgah utk bw..ehehhehe

    Reply
  • January 6, 2011 at 9:54 am
    Permalink

    ciktom bla nk review blog kakD plak…hehehehe..muka tak malu…

    Reply
  • January 6, 2011 at 10:14 am
    Permalink

    huhuhuhu… saya nk masuk jugak x leh kerr…

    Reply
  • January 6, 2011 at 10:39 am
    Permalink

    mish memang peramah..lame plak xmenjengah dia…

    Reply
  • January 6, 2011 at 10:49 am
    Permalink

    kena skodeng ni!

    Reply
  • January 6, 2011 at 11:00 am
    Permalink

    Ya betul..Mish memang peramah..

    Reply
  • January 6, 2011 at 11:08 am
    Permalink

    suka blog mish gak..dia peramah.

    Reply
  • January 6, 2011 at 11:45 am
    Permalink

    nak g jenguk blog dia la jap…:)

    Reply
  • January 6, 2011 at 1:46 pm
    Permalink

    rajin cik tom buat review blog..hehe

    Reply
  • January 6, 2011 at 1:54 pm
    Permalink

    Oh my lalink.. haha.. memang dia gedik.. dah ada beta .. nak orang lain.. eh? haha.. apapapun.. memang nice blog.. and blogger too ^^

    Reply
  • January 6, 2011 at 2:12 pm
    Permalink

    memang Mish peramah sangat..rugi tak kenal ngan dia..jum2 p terjah mish..hehe

    Reply
  • January 6, 2011 at 2:15 pm
    Permalink

    lari kat blog dia !

    Reply
  • January 6, 2011 at 2:21 pm
    Permalink

    mish lollyporp mmg peramah la..owhh ya,dulu cik kira tekan yg 'mish' tu eran jg knp g photobucket..heee.

    jom brkenalan ^__^

    Reply
  • January 6, 2011 at 4:00 pm
    Permalink

    tak penah singgah lagi.. ok nak terjah skrg ๐Ÿ™‚

    Reply
  • January 6, 2011 at 8:53 pm
    Permalink

    adakah blog purple Cik Tom dulu dipengaruhi oleh beliau? hehe…

    Reply
  • January 7, 2011 at 4:32 am
    Permalink

    hai mish. selamat berkenalan ๐Ÿ™‚

    Reply
  • January 7, 2011 at 5:55 am
    Permalink

    haha..malu aih…yang pasal menu tab sume tu mang mish xsetting paper pun lg..just letak dulu sebenarnya. hehe..

    thanx cik tom!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE