Mrs Jamal Blogger Ibu Yang Cekal dan Berhati Waja [Blog Review]

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia….


Dah hampir seminggu cik tom stop segmen review blog cik tom. Sorry ye kepada 22 orang lagi yang belum sempat cik tom review. InsyaAllah cik tom akan cuba habiskan secara perlahan-lahan mengikut kesempatan cik tom.

Kali ini cik tom nak ajak berkenalan dengan blogger bernama Mrs.Jamal. Mrs. Jamal adalah antara blogger wordpress yang terawal cik tom kenali kerana diakui cik tom tak berapa kenal blogger wordpress sebelum ni.

Sebagaimana yang diketahui, blogger yang menggunakan wordpress memang kebanyakannya telah dioptimizekan samaada dari segi seo, kelajuan loading blog dan sebagainya berbanding blogspot. Cik tom pun tak berapa mahir mengenai wordpress so tak dapat komen banyak.

Mrs. Jamal ialah seorang blogger yang juga ibu yang begitu cekal dan berhati waja kerana memang diakui rajin mengupdate entry. Entry yang dihasilkan juga memang asli hasil idea penulisan sendiri. Walaupun entry tue mengenai berita atau hot keyword, ia tetap disampaikan dengan cara yang tersendiri. Itu yang terbaik. Elakkan copycat.

header blog mrs jamal yang cantik

Jangan lepaskan peluang tambah kenalan dari kalangan wordpress kerana banyak kelebihannya. So, rebutlah peluang untuk berkenalan lebih lanjut dengan MRS.JAMAL.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

29 thoughts on “Mrs Jamal Blogger Ibu Yang Cekal dan Berhati Waja [Blog Review]

  • January 18, 2011 at 11:11 am
    Permalink

    Sy dulu pkai wp masa start beli hosting kat netKL, pastu try joomlaa…tp last2 balik semula blogspot…rase lebih serasi dgn blogspot…wp ngan joomlaa yg beshnya mmg byk plugin SEO power2…

    My recent post ►Tutorial : Meebo Chat Vs Cbox

    Reply
  • January 18, 2011 at 9:01 am
    Permalink

    cik tom zaty dtg nie!!

    meh mlwt zaty

    hav new n3

    Reply
  • January 18, 2011 at 9:16 am
    Permalink

    wah rajin cik tom ni ye…

    Reply
  • January 18, 2011 at 9:42 am
    Permalink

    nak try skodeng blog di jap leh kenal2

    Reply
  • January 18, 2011 at 10:20 am
    Permalink

    mueheh..ciktom mmg vogue..rajin bebeno..

    Reply
  • January 18, 2011 at 10:42 am
    Permalink

    assalamualaikum gadis tomato…sekian lama xmengkomen..hehe..smt maju jaya selalu

    Reply
  • January 18, 2011 at 11:47 am
    Permalink

    huh rajinnyer ibu ini…huhuhu

    Reply
  • January 18, 2011 at 11:48 am
    Permalink

    tkpe,nnti kita terjah tembok blog dia tuu..heheeee

    Reply
  • January 18, 2011 at 12:29 pm
    Permalink

    kembali buat review eh…ptt la lame xtgok review dr cik tom..hehe

    Reply
  • January 18, 2011 at 12:48 pm
    Permalink

    bagus ciktom
    mereview blogger lain

    bertuahkan blogger yg direview..

    Reply
  • January 18, 2011 at 12:55 pm
    Permalink

    Dah kenal gak ngan Mrs Jamal ni, memang friendly gak orangnya, best baca entry dia..hehe

    Reply
  • January 18, 2011 at 12:57 pm
    Permalink

    nak terjah jugak la blog ibu jamal.

    Reply
  • January 18, 2011 at 1:14 pm
    Permalink

    ai..
    mcm muka siti pn ada..hehehe

    Reply
  • January 18, 2011 at 1:47 pm
    Permalink

    hai cik tom
    bz kursus lagi ke

    kak ati pun bz gak..
    lama lak tak lawat adik kak ati yg sorang ni… soli yek ^_^

    Reply
  • January 18, 2011 at 2:33 pm
    Permalink

    comel header dia 🙂

    Reply
  • January 18, 2011 at 3:03 pm
    Permalink

    nice entry, 'me'review blog org lain:)

    Reply
  • January 18, 2011 at 3:24 pm
    Permalink

    Comel nya header dia! Kiki 😉

    Shag tak dapat bezakan siapa pakai WP siapa pakai BS =.='

    Reply
  • January 18, 2011 at 3:51 pm
    Permalink

    simple je header die ^_^

    Reply
  • January 18, 2011 at 4:44 pm
    Permalink

    ok dah terjah..hehe 😀

    Reply
  • January 18, 2011 at 5:03 pm
    Permalink

    ngtuk gila dah ni cik tom,nak tdo daa laaa…mat pagi sis^^

    Reply
  • January 19, 2011 at 5:37 am
    Permalink

    ooo ingatkan jamal abdillah ..hehe

    Reply
  • January 19, 2011 at 8:57 am
    Permalink

    jum kita same terjah MRs.Jamal..hiihihi

    Reply
  • January 20, 2011 at 9:33 am
    Permalink

    ehehehe… comel je header mrs jamal..

    Reply
  • January 20, 2011 at 1:46 pm
    Permalink

    Weehuu ~ Tembak Mrs Jamal, hehe..

    Reply
  • January 20, 2011 at 4:41 pm
    Permalink

    salam

    jom kita tambah rakan yang ikhlas nak berkawan…

    Reply
  • January 30, 2011 at 10:15 am
    Permalink

    Przeczytaj caly blog jest bardzo dobry

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE