Muaz Faris dan Google Adsense

Salam… cik tom nak join giveaway dari Muaz Faris iaitu giveaways google adsense. Cik tom memang teringin nak menuntut ilmu google adsense ni. Pernah apply dah dah direject oleh sebab layout blog cik tom dikatakan tidak menarik @ tidak memenuhi kriteria google adsense. Biasa dengar blog kena reject sebab masalah bahasa melayu tapi problem blog cik tom lain sikit. hehe…

Muaz Faris dan Google Adsense
Muaz Faris dan Google Adsense

Seronok baca entri Muaz yang cerita earning yang dia dapat untuk satu hari bersamaan dengan 5 hari earning terkumpul. Bermakna 5 kali ganda rezeki dia dapat dalam satu hari. Tahniah dan semoga semakin dimurahkan rezeki.Satu lagi tahniah juga sebab nak sambung belajar di Mesir. Belajar rajin2. hehe =)

Hadiah giveaways yang disediakan :

  1. Buku “Blog + Google AdSense = Duit” tulisan Shamsuriyadi.
  2. Hadiah Misteri x1 (RMXXX)
  3. Hadiah Misteri x1 (RMXX)
  4. Topup RM10 (Celcom, Maxis, DiGi)

“Giveaway Buku Google Adsense adalah anjuran Muaz Faris. Jemput follow Twitter @muazfaris untuk perkembangan terkini.”

 

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

39 thoughts on “Muaz Faris dan Google Adsense

  • September 12, 2012 at 12:43 am
    Permalink

    good luck, saya pon ah join last minute tadi~

    Reply
  • September 12, 2012 at 12:50 am
    Permalink

    kalau menang boleh open table hehe~

    Reply
  • September 12, 2012 at 12:59 am
    Permalink

    harap ciktom berjaya. Banyak rahsia google adsense dapat diketahui kalau menang.hehehe

    Reply
  • September 12, 2012 at 1:13 am
    Permalink

    semoga berjaya gitew..

    hehehe

    Reply
  • September 12, 2012 at 1:14 am
    Permalink

    uiks.. komen maza kena telan la.. aderkkk..

    Reply
  • September 12, 2012 at 1:23 am
    Permalink

    hihi, strategi nak post last minit tu..

    *terima kasih krn sudi join.

    Reply
  • September 12, 2012 at 1:23 am
    Permalink

    Salam..
    erkk..layout blog tak cantik?
    macam-macam la alasan
    si Google ni ye..?saya pun tak
    lepas permohonan..alasan
    blog Melayu..nasib la kan..?
    nak kena komplen nih..RACIS!

    Reply
  • September 12, 2012 at 1:50 am
    Permalink

    moga berjaya ciktom
    selalunya kalau ciktom masuk pasti berjya hehehe

    Reply
  • September 12, 2012 at 4:05 am
    Permalink

    kita pon kena reject! hahaha.. x kuasa nak layan.. gud luck cik tom!

    Reply
  • September 12, 2012 at 7:59 am
    Permalink

    pjaz pun dh banyak kali apply..duk main reject je..huhu
    akhirnya malas nk fikir..hehhe
    gud luck cik tom =)

    Reply
  • September 12, 2012 at 8:29 am
    Permalink

    Gud Luck ciktom. Semoga bertambah lah rezeki untuk kita kongsikan bersama..

    Reply
  • September 12, 2012 at 10:36 am
    Permalink

    good luck ciktom 😉

    Reply
  • September 12, 2012 at 2:20 pm
    Permalink

    Harap berjaya menang.. tak sempat nak masuk

    Reply
  • September 12, 2012 at 6:04 pm
    Permalink

    insyallah berjaya, mano tau rezeki ciktom kan…gud luck yer…:)

    Reply
  • September 12, 2012 at 10:12 pm
    Permalink

    Cik Tom kena apply guna blog bahasa inggeris baru leh lulus…

    Reply
  • September 13, 2012 at 12:16 am
    Permalink

    1st time dengar kena reject sebab layout. good luck cik tom.

    Reply
  • September 13, 2012 at 12:19 pm
    Permalink

    best nampaknya buku ni..tapi dah banyak sangat info pasal Adsense ni..rasanya 98% content buku tu dah tau..hehee…

    Reply
  • September 13, 2012 at 2:51 pm
    Permalink

    gud luck cik tom..semoga penyertaan ini memberi impak yg besar dalam dunia blogging cik tom..hehe

    Reply
  • September 13, 2012 at 7:26 pm
    Permalink

    Muaz memang power , like fb dia dari 50 sekarang dah berapa ratus k dah .. good luck untuk ciktom dan muaz juga

    Reply
    • September 14, 2012 at 12:18 pm
      Permalink

      Tu la..itulah kesan ‘apps’ facebook.. Hehehe..

      Reply
  • September 14, 2012 at 12:17 pm
    Permalink

    Adsense memang terbaik..tp rendah sikit dari Innity..ekeke..

    Reply
  • September 14, 2012 at 12:17 pm
    Permalink

    Beruntunglah boleh pakai Adsense ni..

    Reply
  • September 15, 2012 at 9:37 am
    Permalink

    good luck ciktom 🙂 hehe

    Reply
  • September 23, 2012 at 12:56 pm
    Permalink

    ciktom, aku pun ada adsense tapi tak masyuk sgt…kena join give away ni nampaknya…cik tom aku dah letak ciktom dlm bloglist aku..jom sama2 rapatkan hubungan..

    Reply
  • September 23, 2012 at 12:59 pm
    Permalink

    ok giveaway dah tamat..hehe

    Reply
  • September 24, 2012 at 1:16 am
    Permalink

    kena reject sebab layout? rasanya ok je ni..eheh..saje la tu xnak kasi cik tom dpt :p

    apa pun..gud luck wat cik tom

    Reply
    • October 1, 2012 at 10:16 pm
      Permalink

      maybe dia saje bg peluang kat org lain dulu..ciktom lmbt sikit..hehe

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE