My Birthday Giveaway 2012 by Kak Nur

Salam… Cik tom nak menjoinkan diri untuk giveaway yang dianjurkan oleh Kak Nur. Kak Nur ini salah seorang blogger yang cik tom kenali dari awal berblog lagi iaitu semenjak tahun 2010. Teringin satu hari nanti nak jumpa kak nur yang penuh dengan sifat keibuan dan kelembutan. Cik tom pernah review blog Kak Nur di entri; Cetusan Rasa Tanda Semangat Waja Kak Nur.

My Birthday Giveaway 2012
My Birthday Giveaway 2012

Sorry ye akak. Cik tom tak tahu pulak birthday akak awal bulan Jun lepas. Walaupun dah terlambat tapi cik tom nak wish jugak Happy Birthday akak! Semoga akak sentiasa ceria2 selalu, dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. amin… Cik tom belanja akak Kek Chocolate Indulgence sempena birthday akak. Ada 3 potong ni. Siapa yang nak boleh minta dengan Kak Nur. hehe =)

Kek Birthday Kak Nur

Dah habis makan kek, jom kita jadi Nujum Pak Belalang pulak. Untuk join giveaway kak nur ini, peserta dikehendaki meneka harga barangan di dalam gambar di bawah;

Teka Harga Barang
Teka Harga Barang

Kak Nur bagitahu barang ini semua beli dari pasaraya Sakan. Kat Kuala Pilah ini tak jumpa pulak pasaraya Sakan tapi seingat cik tom masa pernah belajar di jengka memang ada pasaraya Sakan ni dan selalu juga cik tom pergi sana. Harga barang-barang di sana memang murah dan berpatutan especially kalau barang plastik.

So, nujum cik tom nak teka jumlah harganya RM9.90. Tak nampak jelas barang apa yang dalam bakul tue. Tengok macam ada 6 barang. Cik tom main agak jelah. Untung nasib timbul, untung batu tenggelam. Pada yang nak join jugak. Jom meriahkannya. Last date 10 July 2012. Nak join klik >>KAK NUR<<

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

43 thoughts on “My Birthday Giveaway 2012 by Kak Nur

  • July 9, 2012 at 8:47 pm
    Permalink

    banyak betul giveaway sekarang yekk..

    Reply
      • July 11, 2012 at 1:37 pm
        Permalink

        rezeki dikongsi bersama CikTom…. tapi telepas. contest nih. sibuk ckit..

        Reply
        • July 15, 2012 at 8:46 pm
          Permalink

          tunggu contest cik tom join…

  • July 9, 2012 at 8:58 pm
    Permalink

    gud luck cik tom..hehe

    Reply
  • July 9, 2012 at 9:16 pm
    Permalink

    wah rajin ciktom join GA yer,. hehe,. 🙂

    Reply
  • July 9, 2012 at 9:47 pm
    Permalink

    gd luck!

    Sakan ada kat Bahau kalau tak silap ingatan. Masa dok Pilah dulu, saya slalu rayau Bahau.

    Reply
    • July 10, 2012 at 9:06 pm
      Permalink

      tq ujie..oh ada sakan kt bahau ek..br tau..hee

      Reply
  • July 9, 2012 at 9:56 pm
    Permalink

    moga berjya ciktom 🙂

    Reply
  • July 9, 2012 at 10:29 pm
    Permalink

    Gudluck ya ciktom.. Hehehe.

    Reply
  • July 9, 2012 at 10:39 pm
    Permalink

    Selamat berjaya kepada Cik Tom. Kalau menang boleh belanja Cendul.

    Reply
    • July 10, 2012 at 8:57 pm
      Permalink

      thanks..bro join jgk kan..sape menang belanja..hehe

      Reply
  • July 9, 2012 at 10:54 pm
    Permalink

    owh..skrg ni trend GA teka harga barang..eehehe..anyway..all the best cik tom..

    psttt ..chii nak kek tu..tp xmo minta kt kak nur…tp dr cik tom..bleh :p

    Reply
    • July 10, 2012 at 8:55 pm
      Permalink

      skang memang meriah dgn Ga..jom la join chiii….
      nak mtk dgn ciktom boleh..nanti time besday chi ye.nak?

      Reply
  • July 10, 2012 at 12:01 am
    Permalink

    cik tom…gud luck yer…semoga berjaya…amin…

    Reply
  • July 10, 2012 at 3:39 am
    Permalink

    Salam. Hi Cik Tom… Terharu dengan entri Cik Tom ni.. Terima kasih atas ucapan tu dan review panjang lebar.. Speechless..

    Kak Nur pun teringin juga nak jumpa Cik Tom.. Tq sebab support Kak Nur dalam GA ni.. Pasaraya SAKAN tu baru sahaja dibuka di Skudai.. Memang murah, terutama barangan plastik.. Rambang mata dibuatnya.

    psstt Cik Tom macam2 tau2 je Kak Nur suka kek Chocolate Indulgence.. hehe. Terima kasih atas persahabatan ini.. Moga Allah pertemukan kita satu hari nanti. Jaga diri ye Cik Tom. GOOD LUCK!!

    Reply
    • July 10, 2012 at 7:52 pm
      Permalink

      wslm… sama2 akak… ni cik tom joj tanda sokongan pada GA akak…
      ni namanya chemistry akak…ciktom tau akak suka choc indulgence..hee

      Reply
  • July 10, 2012 at 2:31 pm
    Permalink

    Sedap tu kek indulgence, dah lama tak makan kek ni.Petang ni nak pergi SR la, puasa pun dah dekat ni..

    Reply
    • July 10, 2012 at 6:52 pm
      Permalink

      wow terus nak pergi secret recipe ek..hehe…aah baik makan puas2..nanti puasa xbest makan kek..

      Reply
    • July 10, 2012 at 9:35 pm
      Permalink

      bagus2..join je..ciktom pun main belasah jgk..

      Reply
  • July 11, 2012 at 11:31 pm
    Permalink

    nyum3…sedapnya ciktom..haha

    Reply
  • July 12, 2012 at 12:49 am
    Permalink

    Hehe..gud luck cik tom..memang sukar utk teka nilainya…sebab ada yag tak nmpk dgn jelas..bergantung kepada nasib jer ni..hehe

    Reply
  • July 13, 2012 at 11:14 am
    Permalink

    entah2 jawapan dia percuma, hehe

    Reply
  • July 13, 2012 at 2:41 pm
    Permalink

    cik tom duk kat pilah ke? sy dulu 5 tahun kat sana..(off topik)..anyway. good luck ye

    Reply
    • July 15, 2012 at 4:11 pm
      Permalink

      cik tom kerja kat kuala pilah.. thanks dikbi

      Reply
      • July 16, 2012 at 10:26 am
        Permalink

        ooo…rindu kat kuala pilah..esp cendol kat bus stand..huhuhu

        Reply
        • July 17, 2012 at 7:03 pm
          Permalink

          ye ke? xpernah plk makan cendol kat situ..hee

    • July 15, 2012 at 3:00 pm
      Permalink

      cik tom memang suka join contest dan giveaway.. hehe…

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE